Picture
 
Δε μας φτάνουν οι λογαριασμοί που έχουν «πνίξει» τα γραμματοκιβώτιά μας,έχουμε και τα φυλλάδια των υποψηφίων των εκλογών,που δε διαφέρουν και σε κάτι απ’ τα διαφημιστικά των …delivery…1 ψήφο στον υποψήφιο +1 ποτήρι δώρο με τη φάτσα του πρωθυπουργού..!!!

Κατέκλυσαν τα σπίτια μας ξανθιές με πρησμένα χείλη,λες και τα έχουν τσιμπήσει  σφήκες,με..ξαφνιασμένο βλέμμα..λες και δε γνώριζαν(απ’ τα αποτυχημένα botox) και κατάκοποι μεσήλικες με διστακτικό χαμόγελο  του στυλ…γιατί με τραβολογάτε τώρα,με πίεση και τριγλυκερίδια στα ύψη??!!!

Όλα τα λεφτά…ψηφοδέλτια,είναι οι υποψήφιοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ!!!

Αφού απείλησαν,δωροδόκησαν,παρακάλεσαν,για να βρουν υποψηφίους –φανταστείτε , οτί ούτε ο γείτονάς μου ο μπαρμπά-Μήτσος ,φανατικός πασόκος που πάντα είχε το ψώνιο να γίνει βουλευτής στη θέση του βουλευτή δε δέχτηκε-έβαλαν στα ψηφοδέλτιά τους κάθε άσχετο και κάθε κομπίνας λαμόγιο!!!Με πρώτο και καλύτερο τον Τατούλη(ακόμα και το όνομά του δηλώνει μικροπρέπεια),με…παρατρεχάμενους στο ψηφοδέλτιό του,απόφοιτους και απόφοιτες των…διεθνών κι ευρωπαϊκών …πεζοδρομίων..!!!Σιγά τα ωά!!!

Αυτή τη «δουλειά» μπορούμε να την κάνουμε όλοι,αλλά διαθέτουμε και λίγη αξιοπρέπεια!(άγνωστη λέξη στο σύγχρονο ελληνικό λεξιλόγιο)!!!Απ’ την άλλη , έχουμε και τους υποψηφίους με χέρι Τυραμόλα που έχουν «νοικοκυρέψει» και «καθαρίσει» τα δημόσια ταμεία από κάθε «περιττό» ευρώ  που «βάρυνε» την τσέπη μας!!!Κι όλοι αυτοί έχουν «σκορπιστεί» στα πράσινα ψηφοδέλτια όλης της  χώρας!Θέμα χρόνου είναι να φάνε «τρικλοποδιά» τόσο συνδικαλιστικά όσο και προσωπικά,διότι δεν έχουμε γεράσει και τόσο ,ώστε να ξεχάσουμε τα …κατορθώματά τους..!!!

Δεν μπορώ,όσο κι αν θέλω, να προσπεράσω τις υποψηφιότητες  της σκορπισμένης στους  πέντε ανέμους αριστεράς! Όσο κι αν πέρασαν τα χρόνια,όσο κι αν άλλαξαν οι μόδες ,δε λένε να καταλάβουν πως το «κοτλέ» ..δε φοριέται τώρα πια!Η ίδια κασέτα(προς θεού όχι cd) ,εδώ και χρόνια!!!Και να νιώθεις αυτή τη γλυκιά νύστα να βαραίνει το βλέφαρο…!Τα λόγια τους «παλαιολιθικά» ,αλλά οι τσέπες τους ολοκαίνουργιες κι αναναιωμένες!Πάρτε το δικό μου Ε9 καλύτερα και κάνετε την πιο λαμπρή καριέρα στα …κόκκινα τσιφλίκια…!Αν όλοι εσείς είστε αριστεροί….,τότε εγώ είμαι η γκόμενα του Τσε Γκεβάρα!!!Εντάξει,ομολογώ πως στην αρχή το ..διασκεδάζαμε μαζί σας,αλλά τώρα πια η βαρεμάρα κι ο εκνευρισμός έχουν χτυπήσει…ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Κι εσύ βρε Αντώνη μου τί τα ήθελες ορισμένα iq ραδικιού ??Το μόνο που καταφέρνουν είναι να χαλάνε τη «μόστρα» των ψηφοδελτίων !Για να μην αναφέρω και αυτούς που δηλώνουν «γαλάζιοι πρίγκηπες» μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα…(βλέπε Παχalterίδης,όπως λέει κι ένας φίλος).Εκμεταλλεύσου τους νέους,άξιους και άφθαρτους και στείλε τους άλλους στον…πάγκο!!!

Για να μη θεωρηθεί ότι υπερβάλλω και απλά γκρινιάζω –ευτυχώς Παναγιά μου Εκλογολογούσα- υπάρχουν και πάρα πολλές υποψηφιότητες αξιολογότατων ανθρώπων ,με μόρφωση,μυαλό και –γιατί όχι – με εμφάνιση,να χαρεί και λίγο το μάτι μας μέσα σ’ αυτή την ασχήμια που ζουμε!!!

Άλλο ,λοιπόν,χαρισματικοί  υποψήφιοι…κι άλλο χαρισμένοι στα προσωπικά και μικροπολιτικά τους συμφέροντα!

ΆΛΛΟ GIFTED…..KIΆΛΛΟ….ΓΥΦΤ-ED!!!
αναρτήθηκε
ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ
Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010