Οι 16οι Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων  θα διεξαχθούν κατά το χρονικό διάστημα  3,4 & 5 Δεκεμβρίου  2010 στην περιοχή της Ρεντίνας Θεσσαλονίκης. Η όλη προετοιμασία και διεξαγωγή  των αγώνων ανατίθεται στη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων  Ν.  Θεσσαλονίκης. Οι Λέσχες που έχουν έμπειρο προσωπικό, που μπορεί να βοηθήσει στο έργο που ανατίθεται στη ΛΕΚ Ν. Θεσσαλονίκης, να επικοινωνήσουν μαζί της για συνεννόηση.
  Τα  αντικείμενα στα οποία θα διαγωνιστούν οι έφεδροι είναι τα κάτωθι:
 • Στίβος τοπογραφίας (ημερήσιος & νυχτερινός) συνολικής απόστασης 30 χλμ.
 • Λύση – αρμολόγηση κυνηγετικών όπλων
 • Αναγνώριση οπλικών συστημάτων από εικόνες
 • Τεστ παρατηρητικότητας
 • Διέλευση κωλυμάτων
 • Ρίψη εικονικής χειροβομβίδας
 • Βολή κυνηγετικής καραμπίνας
 • Α’ βοήθειες
 • «Ορεινός»
Οι διαγωνιζόμενοι θα φέρουν τα ακόλουθα είδη:
Σακίδιο τύπου bergain ,  δύο στολές παραλλαγής,  επενδύτη ψύχους (τζάκετ),  τζόκεϋ–μπερέ–σκούφο,  υπνόσακο–υπόθεμα,  υδροδοχείο,  πυξίδα, φακό,  πόντσο ή άλλο αδιάβροχο,  γάντια εργασίας,  σχοινί μήκους 4,5 m και διατομής από 8 έως 10mm και ατομικό φαρμακείο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ:
 • οπλισμός εν γένει
 • τηλεπικοινωνιακά μέσα
 • εθνόσημο στο κάλυμμα κεφαλής και διακριτικά βαθμού, οπλόσημα και επιρράμματα του ενεργού Στρατού στις στολές.(Εξαιρούνται τα διακριτικά που έχουν απονεμηθεί από Σχολές και Κέντρα Εκπαιδεύσεως)
 • η άρνηση εφαρμογής κανόνων ασφαλείας στα διάφορα αντικείμενα
Σε περιπτώσεις καθ’ υποτροπήν παράβασης των κανόνων ασφαλείας θα ακυρώνεται ολόκληρη η ομάδα.
Στα σημεία ελέγχου που θα εκτελούνται βολές ο κριτής δύναται να ακυρώσει ομάδα που δεν εφαρμόζει τα μέτρα ασφαλείας.

Οι Λέσχες που  επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Θεσσαλονίκης μέχρι τις  15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2010, αποστέλλοντας τη σχετική δήλωση συμμετοχής με τηλεομοιοτυπία στο 2310 823050.Η προθεσμία υποβολής της αιτήσεως συμμετοχής δεν θα παραταθεί.

Στην αίτηση συμμετοχής θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία των διαγωνιζομένων: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθμός στρατιωτικού μητρώου (Α.Σ.Μ.), αρ. αστυνομικής ταυτότητας , ημ. γέννησης και  τηλέφωνο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής, να σταλούν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ φωτοαντίγραφα των ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ των διαγωνιζομένων και όλων των εμπλεκομένων στους αγώνες.


Οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο «Ορεινού» του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ανορθοδόξου Πολέμου στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης τηνΠαρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010  το αργότερο μέχρι  τις  23.30.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει τα έξοδα σίτισής τους , την έκδοση έγχρωμων χαρτών, τα καύσιμα των οχημάτων και ταχυπλόων, που θα τους μεταφέρουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, λοιπά παρελκόμενα που θα τους δοθούν,  καθώς και το κόστος των πυρομαχικών που θα χρησιμοποιηθούν. Καταβολή κατά την παρουσίαση των ομάδων στη γραμματεία των αγώνων.

Κατά τη λήξη των αγώνων θα απονεμηθούν αναμνηστικά και τιμητικά διπλώματα και θα παρατεθεί «παραδοσιακό»  γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ρεντίνας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε κάθε απόγευμα από 19.00 μέχρι 23.00 (εκτός Σαβ.–Κυρ.) με τα γραφεία της Λ.Ε.Κ. Ν. Θεσσαλονίκης στο τηλ./fax 2310823050 ή μέσω e-mail στο lek1@otenet.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΑΙΤΗΣΗ (Κατεβάστε το αρχείο, εκτυπώστε και συμπληρώστε)


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝLeave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010