Picture
Η περιλάλητη εθνομηδενίστρια "ειδική γραμματέας" του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, επιτέλους μας έκανε την χάρη να παραιτηθεί από τη θέση της στο ΥΠΠΟ. 

Σύμφωνα με τις ειδησεογραφικές πηγές, στις 26 Οκτωβρίου η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου έκανε δεκτή έκανε την παραίτηση της Θάλειας Δραγώνα από τη θέση της Ειδικής Γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Αποκέντρωσης, του υπουργείου Παιδείας.

 «Η κυρία Θάλεια Δραγώνα μου εξέθεσε τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση της και οφείλω να πω ότι, παρότι χάνω μία πολύτιμη συνεργάτιδα, οι λόγοι είναι απολύτως σεβαστοί. Θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για την προσφορά της στο συνολικό έργο του υπουργείου για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος», δήλωσε η υπουργός. Από την άλλη πλευρά, η κυρία Δραγώνα δήλωσε: «Οι προσωπικοί λόγοι είναι προσωπικοί. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, και το πνεύμα συνεργασίας. Παραμένω στην διάθεση τους».

Η παραίτησή της επήλθε μετά από νέο τεράστιο κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η πρότασή της να διδάσκεται στα σχολεία ως προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας, αλλά και λόγω διαφωνιών για την «προσέγγιση» άλλων κορυφαίων ζητημάτων.

Picture
ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!!!!!!!
Οι γνωστοί "προοδευτικοί" κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, των Νέων, του Βήματος, της Ελευθεροτυπίας, και φυσικά τα παπαγαλάκια του διαδικτύου, ολοφύρονται για την "αδικία" εις βάρος της εμπνεύστριας του "συνωστισμού της Σμύρνης"της "τουρκικής μειονότητας" της Θράκης, της δίωξης της Χαράς Νικοπούλου, της απομάκρυνσης πατριωτών εκπαιδευτικών από την Θράκη, της διαφωνίας στη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών ως γλώσσας "νεκρής", "άχρηστης" και "ανώφελης", ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Μίκη Θεοδωράκη κατηγορώντας τον υπέρτατο αγωνιστή της Δημοκρατίας λίγο-πολύ ως "φασίστα" (!!), αυτής που υποστηρίζει ότι "δεν είμαστε Έλληνες αλλά... μας έκαναν", κλπκλπκλπ!!!

Η Δραγώνα ανέβηκε στους πανεπιστημιακούς θώκους πολύ αθόρυβα. Τόσο αθόρυβα που κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι διδακτορικό τίτλο έχει αλλά προπτυχιακό δεν έχει. Χάρη σε μια διάταξη κάποιου νόμου – τρέχα γύρευε κατάφερε να αναγνωρίσει το διδακτορικό της και να φτάσει εκεί που είναι σήμερα. Είναι ανήθικο, άδικο και η ίδια φυσικά το ξέρει.

Στη σελίδα του Παιδαγωγικό τμήματος γράφει για τις σπουδές της«Σπούδασε Ψυχολογία στην Ελλάδα και την Αγγλία και το 1984 έλαβε τον τίτλο της διδάκτορος στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Aston University in Birmingham.»

Πολύ γενικά κι αόριστα. Που, πότε, για πόσο, ένας Θεός και η Δραγώνα ξέρει. Όσοι έχουν φτιάξει έστω και μια φορά στη ζωή τους βιογραφικό ξέρουν πως αυτός ο τρόπος παράθεσης σπουδών είναι τελείως λάθος, και πόσο μάλλον μια... Καθηγήτρια Πανεπιστημίου!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ!!!
(ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΠΑ!!)

ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗLeave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010