ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ τους με τον Προβόπουλο στην ΕΡΤ, έχουν και τους ρουφιάνους να τους φέρνουν την αστυνομία στο Ραδιομέγαρο!

Εντάξει, τη δημοτική αστυνομία, μιλάμε για πιο light καταστάσεις, αλλά και πάλι δεν τους καταπίνεις και τόσο εύκολα τους ένστολους. Συνέβη την περασμένη Τρίτη το πρωί, όταν έκπληκτοι οι εργαζόμενοι αντίκρισαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου μια ομάδα δημοτικών αστυνομικών από την Αγία Παρασκευή.

«Ποιος είναι ο κύριος προϊστάμενος εδώ πέρα;» ζητούσαν να μάθουν οι μουσαφίρηδες,

«Και τι τον θέλετε δηλαδή τον κύριο προϊστάμενο;» απαντούσαν οι παριστάμενοι. Εν τέλει, διευκρινίστηκε ότι κάποιο καλό παιδί είχε καρφώσει στους.... αγιοπαρασκευιώτες φύλακες της τάξης ότι στο Ραδιομέγαρο καπνίζουν ως άλλοι θερμαστές Γουίλι και αυτοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Αποτέλεσμα; Μια σειρά από πρόστιμα, 500 ευρώ για τον «κύριο προϊστάμενο» και από 50 ευρώ για όσους φουμαδόρους συνελήφθησαν επί το έργον.

Το ωραίο; Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής (που αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε την ώρα της επέμβασης) είχε φιλοξενηθεί σε πάνελ της ΕΡΤ προ δεκαημέρου! Οσο για τον ρουφιάνο, οι θεριακλήδες της ΕΡΤ απειλούν: Εμείς πληρώνουμε πρόστιμα για το κάπνισμα, αλλά αυτός θα γίνει καπνιστός.

Υ.Γ Το θέμα του καπνίσματος, του σεβασμού των μη καπνιστών αλλά και της ελευθερίας των καπνιστών σηκώνει πολύ συζήτηση αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν καλείς ένστολους για την επιβολή της απαγόρευσης...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Χρήστος ΞανθάκηςLeave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010