Picture
Picture
Picture
Picture
Αποσπασμα απο τονχαιρετισμό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά
στην Κεντρική Εκδήλωση  του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, Β. Κικίλια
(Γήπεδο Σπόρτινγκ)
Αυτή η νεολαία έχει πάρει το μήνυμα: Κικίλιας σημαίνει ανοίγουμε τις πόρτες για τα νέα παιδιά! Ο λαός έχει καταλάβει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει ο δρόμος της Ελπίδας. Και ο κ. Παπανδρέου θα έχει καταλάβει ότι ο λαός έχει αγκαλιάσει το μήνυμα της Ελπίδας. Προσπαθεί να μας εκβιάσει με εκλογές και έχει φτάσει στην απόλυτη παράνοια.

Απειλεί ο κ. Παπανδρέου το λαό ότι αν καταψηφίσει τους δικούς του υποψηφίους, τότε θα κάνει γενικές εκλογές! Και τον ρωτάω: Για ποιο λόγο, άραγε; Ώστε να τον καταψηφίσουν και πάλι; Μήπως δραπετεύει; Μήπως εγκαταλείπει; Και πρέπει εμείς, τάχα, να «φοβηθούμε» γι’ αυτό;

Ο κ. Παπανδρέου δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται την πολιτική του! Γιατί, αν εμπιστευόταν την πολιτική του, θα περίμενε λίγους μήνες να φέρει θετικά αποτελέσματα, για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού. Τώρα, όμως, γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου ότι η πολιτική του δεν περπατάει, τα νούμερα δεν του βγαίνουν, τα δημόσια έσοδα έχουν πέσει έξω, οι δαπάνες έχουν πέσει έξω, καινούργια μέτρα μας φέρνουν.

Όμως, ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα. Κι έχει ανάγκη να το πει με την ψήφο του. Και θα το πει την Κυριακή, με κορυφαία δύναμη, την Ελληνική νεολαία, με πρώτη την ΟΝΝΕΔ, την παντοδύναμη ΟΝΝΕΔ.

Χθες, ο κ. Παπανδρέου, από τα Γιάννενα, ομολόγησε ότι ζητάει από τους πολίτες «νομιμοποίηση» για το Μνημόνιο που υπέγραψε και εξουσιοδότηση για ακόμα σκληρότερα μέτρα. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Παπανδρέου «άφεση αμαρτιών», για εκείνο εκεί το αξέχαστο «λεφτά υπάρχουν», που μας έλεγε. Αλλά ζητάει και προέγκριση «μιας ατζέντας μυστικής» που ετοιμάζει τώρα, με το επιχείρημα ότι αυτή τη φορά… «λεφτά δεν υπάρχουν»!

Εκείνο που λέμε από την αρχή, και το κρύβει επιμελώς, είναι ότι με τα μέτρα του Μνημονίου το έλλειμμα θα μπορούσε να το υπερκαλύψει!

Έκαναν περικοπές δαπανών και αυξήσεις φόρων πάνω από το έλλειμμα. Και δεν καταφέρνουν να το μειώσουν ούτε μέχρι το μισό! Μετά από τόσα μέτρα, να μην μπορέσει να μειώσει το έλλειμμα ούτε στο μισό. Αυτό, κύριε Παπανδρέου, και αν είναι «μαύρη μαγεία»!

Κι αφού του αρέσουν οι ιστορίες μαγείας με το Χάρι Πότερ, να σας πω ακόμα ένα παράδειγμα: Είπε ο Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, στη διακαναλική:

«καταφέραμε τα δημόσια νοσοκομεία να μειώσουν τις δαπάνες τους σε υλικά παρά την αυξημένη προσέλευση».

Όμως, ήδη, το πρώτο εξάμηνο του 2010 δαπάνησαν μισό δισεκατομμύριο παραπάνω απ’ ό,τι πέρσι! Οι δαπάνες τους ξεφεύγουν. Με 14 χιλιάδες λιγότερες επεμβάσεις.

Αυτήν την Κυριακή, ο λαός θα πει στον κύριο Παπανδρέου: «Απορρίπτουμε τις θυσίες, χωρίς ελπίδα! Δε σου δίνουμε “λευκή επιταγή” για τα επώδυνα μέτρα».Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010