Picture

‘’Φάγαμε’’ ένα γύρο την Κυριακή και σε μερικές περιοχές,επειδή δε χορτάσαμε θα ‘’φάμε’’ άλλον έναν απ’ όλα την ερχόμενη Κυριακή!

Όχι ότι δεν το ευχαριστηθήκαμε , αλλά απ’ ό,τι φαίνεται μας μείναν κάτι…κοψίδια για το τέλος!!!

Σαφής η ήττα της μνημονιακής κι άκρως …λιτής πολιτικής του πράσινου ήλιου, που σε μια ανοιξιάτικη μέρα, κρύφτηκε πίσω απ’ τον Ταϋγετο,τον Όλυμπο και το Φαλακρό βουνό (δε μιλώ για το κεφάλι του Γιωργάκη!).

Συντριβή της κακιάς δεξιάς προέβλεπαν στην Πελοπόννησο και μετά το πέρας του πρώτου γύρου , βρέθηκαν αλά μπρατσέτο ο γέρος Δράκος του Μωριά και ο Τατου-Αλή !

Κάτι η ‘’φωτιά’’ του Δράκου, κάτι  τα ‘’γιουσουφάκια’’ του Τατου-Αλή που έχασαν τα βήματα…του ‘’χορευτικού’’, βρέθηκαν σύ..ρι..ζα (αλήθεια υπάρχει αυτό το κόμμα ακόμα?) ο ένας απ’ τον άλλον να ανοίγουν το χορό του δεύτερου γύρου!!

‘’Παρέλαση’’ του πράσινου ‘’θιάσου’’ περίμεναν σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αλλά τελικά τα πράσινα ‘’στρατεύματα’’ κόλλησαν….στα λασπόνερα του ακριτικού ποταμού!

Στην Αττική ,βάζοντας μπροστά τη ..Δούρεια…φοράδα, ήταν βέβαιοι πως θα κόψουν το ‘’τρίποντο’’ του Κικίλια,αλλά και αυτός πάει στο δεύτερο ημίχρονο!!

Και η Αλίκη (Γιωργάκης) …στη Χώρα των ..Θαυμάτων !Εκμηδενίστηκε η διαφορά του απ την κακιά δεξιά και παρόλα αυτά χαίρεται?Το..μουτράκι του δε μου φάνηκε να λάμπει κιόλας…’’Μετέφρασε’’ την ψήφο των Ελλήνων όπως ήθελε?

Όπως καταλάβαινε?

Φάνηκε γι’ άλλη μια φορά πως μάλλον όχι μόνο δεν τα μιλάει τα ελληνικά, αλλά δεν τα καταλαβαίνει κιόλας!!!

Α!Και μην ξεχάσω!

Γιατί Γιώργο μου τα αποτελέσματα τα παρακολούθησες απ’ την Ιπποκράτους? Μέγαρο Μαξίμου δεν έχεις???(κι ο νοών …νοείτο!!)

Λίγο αργότερα , βγήκε κι ο Αντώνης με φόντο το απέραντο γαλάζιο και να σου τα χαμόγελα της Crest!!!(δικαιολογημένα βέβαια..) Το χεράκι σου βρε αγόρι μου τι έπαθε?Πού το ‘’τσάκισες’’? Ελπίζω κι εύχομαι να οφείλεται στο ότι επιτέλους ‘’χτύπησες’’ το χέρι στο τραπέζι!!

Αυτό που έμεινε ίδιο σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση (γιατί ο πολιτικός χάρτης άλλαξε και συνεχώς θα αλλάζει) είναι η στάση των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης, που έκαναν τα αδύνατα δυνατά να ‘’πρασινίσουν’’ το εκλογικό αποτέλεσμα!

Εμείς δε χρειαζόμαστε ‘’μετάφραση’’!!Τα speak τα greek very well!!!

Αντί να σχολιάζουν την ψήφο οργής των Ελλήνων απέναντι στο Μνημόνιο, έμειναν να σχολιάζουν ‘’θορυβημένοι’’ την άνοδο της ακροδεξιάς! Δημοκρατία δεν έχουμε?

Συγνώμη κιόλας!Ανησυχία για την άνοδο της ακροδεξιάς, ενώ για τα άκρα αριστερά όχι? Τι ρατσισμός ή μάλλον …φασισμός είναι αυτός?

Από πότε τα …δεκανίκια του κάθε …προδότη μπορούν να κρίνουν και να κατακρίνουν την άποψη του Έλληνα πολίτη? Δεν υποστηρίζουμε τα άκρα , γιατί είναι ασταθή, υποστηρίζουμε όμως την ελευθερία έκφρασης, λόγου και άποψης!

Είτε αποσιωπήσατε είτε παρερμηνεύσατε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών , γιατί απλά θίγει τα συμφέροντα των …’’αφεντικών’’ σας!!Από εσάς αντικειμενική ενημέρωση θέλουμε κι όχι τη διακυβέρνηση του Κράτους!!

Μεγάλοι ηττημένοι κι όχι νικητές, όπως τους χαρακτήρισαν, ήταν οι απόντες της κάλπης!

Σιγά μη θορυβήθηκαν οι πολιτικάντηδες απ’ την απουσία σας!!

Μια χαρά κάνουν τη ‘’δουλειά’’ τους και χωρίς εσάς!!

Έχετε λοιπόν και μια δεύτερη ευκαιρία την ερχόμενη Κυριακή , να ταράξετε τους κυβερνώντες απ’ τη ..νιρβάνα τους…κι απ’ τη …μνημονιάδα τους!!!
ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ
αναρτήθηκε από το KLYSMALeave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010