Αυτό το ερωτηματικό προβάλλει πολλές φορές στο στόμα των κατοίκων της Περιφέρειας που επικαλούνται το ήθος, την σοβαρότητα, την πυγμή και την γνώση του πρώην περιφερειάρχη Δημήτρη Σταμάτη, που ήξερε να κρατά την υπόσταση του κράτους στιβαρά και ουσιαστικά.

Να ελέγχει τρικλοποδιές και παιγνίδια, να διαβάζει και να αποφεύγει τα ανατολίτικα τερτίπια και νοοτροπίες που είδαμε να διογκώνονται στο παζάρι της μειονοτικής ψήφου κι όχι μόνο, αυτή την περίοδο.
Picture
Ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να αγκαλιάσει τον απλό μουσουλμάνο, να ζυμωθεί με το πρόβλημα, να μπει στο σπίτι του, να κλάψει στη κηδεία ή να χαρεί στην χαρά του.

Επειδή ζήσαμε στιγμές μαζί του, όπου έβλεπες τον οξυδερκή πολιτικό αλλά και τον δίκαιο άνθρωπο, επειδή γνωρίζαμε το πώς υπεραμυνόταν τις ελληνικές θέσεις και πως χειριζόταν πράγματα που εξέθεταν την διοίκηση, αναρωτιόμαστε που είσαι Δημήτρη Σταμάτη;

Ο πρ. περιφερειάρχης ασχολείται με τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας αφού είναι εκ των στενών συνεργατών του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.

Έριξε …μαύρη πέτρα στους παλιούς γνώριμους χώρους, αφού ανέλαβε το μεγάλο καράβι και το κουμάντο του χωρίς όμως όπως λένε οι επιστήθιοι φίλοι του να ξεχνά και την Θράκη όπου διατηρεί ανθρώπινους δεσμούς.

Το ότι βιώνουμε μια νέα εποχή, είναι δεδομένο. Μόνο τα λάθη που θα γίνουν τώρα να μην τα κουβαλάμε για μια ζωή…
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟLeave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010