Picture
“Είναι γνωστή η ιστορία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Ένας συνεχής πολιτικός αμοραλισμός με αποκορύφωμα την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης με 54% κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου,τον Ιούλη του 1965. Εκείνη την εποχή γεννήθηκε και ο γράφων τούτο το ταπεινό σημείωμα.

Η αποστασία Μητσοτάκη και των συν αυτώ, οι κυβερνήσεις μειοψηφίας που σχηματίστηκαν, τα ανδρείκελα που τοποθέτησε το Παλάτι ως πρωθυπουργούς και η γενικευμένη πολιτική ταραχή που ακολούθησε έφεραν την χούντα της 21ης Απριλίου. Να μην ξεχνάνε ακόμα οι νέες γενιές ότι εκλογές θα γίνονταν ένα μήνα μετά το χουντικό πραξικόπημα και είναι βέβαιο ότι η ΕΚ του Γεωργίου Παπανδρέου θα επικρατούσε! Στα ίδια χνάρια μιας νέας αποστασίας βαδίζει , γοργά πλέον, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ως γνήσια κόρη Μητσοτάκη.

Η διαφορά μπορεί να είναι ότι δεν είναι στην κυβέρνηση η ΝΔ. Μικρή, κατά την άποψή μου. Το νέο Παλάτι,( οι νταβατζήδες δηλαδή του Μπαιρακτάρη που κατήγγειλε ο Καραμανλής και τον…έφαγαν!!) έχουν θερμό συμπαραστάτη  τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους παγκοσμιοποιητές της Τρόικας και του ΔΝΤ. Πολύ σκληρότερη η χούντα που ετοιμάζεται για τον ελληνικό λαό
.
Σε αυτή την επιχείρηση λοιπόν του Μνημονίου της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου, στην οποία αντιδρά το μεγαλύτερο μέρος των δημοκρατικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,  η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μεθοδικά δίνει δεκανίκι με την επιχειρούμενη αποστασία  των γνωστών Ντοράκηδων βουλευτών της ΝΔ, όπως ο  κ. Κοντογιάννης και άλλων όπως ο κ. Αυγενάκης που προκαλούν την διαγραφή τους από τον Αντώνη Σαμαρά.

Το προσωποπαγές κόμμα που δημιούργησε η κ. Μπακογιάννη λοιπόν θα είναι ένα καλό δεκανίκι στον κ. Παπανδρέου, στηρίζοντάς  τον στην Βουλή, με βουλευτές αποστάτες και αυτόμολους.  Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν. Η νέα συγκυβέρνηση είναι έτοιμη. Η  άκρως αμερικανόφιλη ( όπως λέμε νεκρόφιλη) σχολή της πολιτικής,  Παπανδρέου-Μπακογιάννη, ετοιμάζονται να δώσουν γη και ύδωρ στα εθνικά μας θέματα.

Οι βουλευτές που αποστάτησαν έχουν ένα και μοναδικό χρέος να κάνουν. Να παραδώσουν την έδρα τους στο κόμμα τους. Το  ίδιο όφειλαν να πράξουν και οι τρεις του ΠΑΣΟΚ, που διαφώνησαν φαρισαϊκά, με το Κατοχικό Μνημόνιο. Τα υπόλοιπα παραπέμπουν κυριολεκτικά στο σήμα του blog μας. ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ.

Περιμένω με ενδιαφέρον την θέση των φίλων της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” για αυτό που επιχειρείται καθημερινά με πρωταγωνίστρια την αρχηγό τους, που αφού έχασε ΚΑΘΑΡΑ  στις εσωκομματικές της ΝΔ πέρσι στις 29 του Νοέμβρη, μεθοδεύει  τώρα να διασπάσει την κοινοβουλευτική ακεραιότητα του κόμματος που την ανέδειξε Υπουργό Εξωτερικών της χώρας μας.

Η κ. Μπακογιάννη έχει ιστορικό χρέος να παραιτηθεί και αυτή της βουλευτικής της έδρας. Ας κατέβει στο λαό στις επόμενες εκλογές για να κριθεί.  Τα στημένα συνέδρια  βέβαια που διακαώς επιθυμούσε πέρσι τον Οκτώβρη η ίδια για να αναδειχθεί αρχηγός της ΝΔ, από μια ομάδα κρατικοδίαιτων κλακαδόρων της, είναι …εγγύηση ότι δεν θα το κάνει.  Eίναι και το οικογενειακό DNA βλέπετε.”

Θόδωρος Ελευθεριάδης
adiakritos.grLeave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010