Οι δύο φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στη Μουσουλμανική κοινότητα.

Picture
Σάλος στην Αλβανία, στα μαζικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά στο μουσουλμανικό κόσμο, μετά από ξέφρενη αντιαλβανική προπαγάνδα που ξέσπασε στην Αυστρία.Μετά την απόφαση των Υπουργών των Εξωτερικών της Ενωμένης Ευρώπης για την ελεύθερη μετακίνηση των Αλβανών στις χώρες sengen  και μετά από τις χαρές και τα πανηγύρια των Αλβανών για το γεγονός αυτό, ένα σκάνδαλο ήρθε να δει το φως της δημοσιότητας και να κάνει το γύρω του κόσμου.

Το Λαϊκό Κόμμα της Αυστρίας, με αρκετή επιρροή στην πολιτική ζωή της χώρας εκλαΐκευσε και δημοσίευσε ρατσιστικές και προσβλητικές συμφωνα με τους Αλβανούς φωτογραφίες, θίγοντας τους Αλβανούς και αποκαλύπτοντας ότι η ελεύθερη μετακίνηση των Αλβανών και Βοσνίων θα φέρει καταστροφικές συνέπειες στην Αυστρία.

Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει τις αυστριακές νεανίδες στη θάλασσα γυμνές, θέλοντας έτσι να δείξουν  την ελευθερία και την ανοιχτή πλευρά της ζωής τους, ενώ η δεύτερη δείχνει τις Αλβανίδες γυναίκες να πλένονται στη θάλασσα με τα ρούχα και τη μαντίλα στο κεφάλι, σύμβολο της ισλαμικής οπισθοδρομικότητας.

Το Λαϊκό Κόμμα στην Αυστρία, ακόμα, αποφάσισε να ζητήσει δημοψήφισμα  για την μετανάστευση κι αυτό το έκανε δημοσιεύοντας τις δύο αυτές φωτογραφίες για να αποδείξει, όπως τονίζουν, τον κίνδυνο από την μουσουλμανική αντίληψη  και την κλειστή συμπεριφορά των μουσουλμάνων ανδρών με τις γυναίκες.

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις, μετά την πρωτοβουλία του Λαϊκού Κόμματος, δείχνουν ότι το 54% των Αυστριακών θα ψηφίσει υπέρ των δραστικών μέτρων προς τους μετανάστες και το 43% κατά.

Άμεση ήταν η αντίδραση από πλευρά των Αλβανών με πρωτοστάτη την Μουσουλμανική Κοινότητα κατηγορώντας τους μουσουλμανοφοβία.

Έντονη διαμαρτυρία και τελεσίγραφο σε όλες τις ξένες διπλωματικές αρχές, που βρίσκονται στην Αλβανία, είναι το επόμενο βήμα της Μουσουλμανικής Κοινότητας.
borioipirotisLeave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010