Σινιέ κινητό και μειωμένο πάγιο εξασφαλίζει στα νέα μέλη της η Δημοκρατική Συμμαχία. Το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη επιθυμώντας να... φέρει πιο κοντά τους πολίτες και να συστρατευθούν σε αυτό, υπόσχεται για τα νέα μέλη του μειωμένες τιμές σε πακέτα συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μεγαλύτερη επιδότηση -από έναν απλό συνδρομητή- για την απόκτηση συσκευής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία μπορεί να υποστηρίζει και χρήση του internet.
Picture
Η συγκεκριμένη προσφορά ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα (21 Νοεμβρίου) και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ που είχε ανακοινώσει η πρώην υπουργός στις 12 Ιουλίου.

Σήμερα, ισχύει και για τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη του νέου κόμματος. Οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη απευθύνθηκαν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη προσφορά, προκειμένου να... δελεάσουν και να προσελκύσουν με ένα επιπλέον κίνητρο νέα μέλη, ενώ έσπευσαν να τη διαφημίσουν μέσω διαδικτύου, αλλά και μέσω μηνυμάτων.

Η διαδικασία είναι απλή
Οι... οδηγίες δίνονται από τα τηλέφωνα του κόμματος σε εκείνους που έχουν εγγραφεί ως μέλη και θέλουν να? ενεργοποιήσουν την προσφορά. Καταθέτοντας σε λογαριασμό τραπέζης που τους έχει δοθεί την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ, με το αποδεικτικό της τράπεζας πηγαίνουν σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Με αυτό το χαρτί και αφού πρώτα «τσεκάρεται» αν όντως έχει εγγραφεί μέλος (μπορεί κάποιος να πάει να δώσει τα 20 ευρώ και να τα? ρεφάρει και με το παραπάνω από τις προνομιακές τιμές, τόσο στο πάγιο όσο και στη συσκευή) επιλέγει το «πακέτο» σύνδεσης, αλλά και το κινητό τηλέφωνο που επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση στο πάγιο κυμαίνεται από 10-15% ενώ η επιδότηση στις τιμές των συσκευών είναι σημαντική, με αποτέλεσμα να επιλέγονται από τα νέα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας ακριβές συσκευές.

Η καταχώριση της προσφοράς στο διαδίκτυο είχε τίτλο «Προσφορά μελών forum Κας Μπακογιάννη» και ανέφερε: «Από την Πέμπτη 11-11-2010, μοναδική προσφορά για τα εγγεγραμμένα μέλη του forum της Κας Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του forum θα μπορούν να ενεργοποιήσουν μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και αν επιθυμούν μια mobile broadband, σε συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα, με προνομιακές γι΄ αυτούς χρεώσεις και υπηρεσίες».

Πρεμιέρα με νέα ήθη στην πολιτική
Πάντως, το.. ψάρεμα νέων μελών -μέσω προσφορών- από τα κόμματα αποτελεί διεθνή πρακτική, όπως επίσης διεθνή -αλλά και ελληνική- πρακτική αποτελούν και τα «πακέτα» προσφορών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με προνομιακές τιμές για επιχειρήσεις και εταιρείες. Στην Ελλάδα ωστόσο η Δημοκρατική Συμμαχία φαίνεται πως «εγκαινίασε» τον συγκεκριμένο τρόπο για να αυξήσει τους αριθμούς της σε ανθρώπινο δυναμικό.

ΤΡΕΜΕ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ!!!!!Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010