Picture
Ο συνταγματάρχης που συνελήφθη για εκβιασμό του αρχηγού ΓΕΣ έχει παρελθόν. Όπως μάθαμε πριν από λίγο ο Καρατζαφέρης τον εξεδίωξε από τον ΛΑΟΣ γιατί πριν από περίπου 2 χρόνια του είχε ζητήσει χρήματα για να μην αποχωρήσει με θόρυβο από το κόμμα...

του! Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο των ερευνών έχει να κάνει με τις επικοινωνίες που βρήκε η ΕΛΑΣ που είχε και με άλλους απόστρατους αξιωματικούς για τους οποίους όμως δεν αποδεικνύεται το παραμικρό. Δεν προκύπτει ταυτοποίησή τους με τις ip του συλληφθέντα.

Προκύπτουν όμως τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Και μια πολύ περίεργη συνεχή επαφή του μαζί τους. Πρόκειται για πολύ βρώμικη ιστορία που επιβεβαιώνει ότι στο διαδίκτυο έχουν παρεισφρήσει παρακρατικά και άλλα στοιχεία τα οποία κατά το δοκούν αναλαμβάνουν εργολαβίες για όποιον θέλουν να ξεπαστρέψουν!...

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατείται από τη Παρασκευή ο απόστρατος συνταγματάρχης που κατηγορείται για την ανάρτηση συκοφαντικών και υβριστικών σχολίων εναντίον του Α/ΓΕΣ και της κόρης του,με στόχο τον εκβιασμό.

Ο συνταγματάρχης θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα,μαζί με μία γυναίκα που επίσης συνελήφη,ενώπιον των δικαστικών αρχών ,έχοντας να αντιμετωπίσει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Η κατάστασή του είναι δύσκολη αφού τίποτα δεν αποκλείεται,ακόμη και η προφυλάκισή του.

Ο κατηγορούμενος συνταγματάρχης έχει συνείδηση της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει κι έχει ήδη προσλάβει γυναίκα δικηγόρο για την υπεράσπισή του. Το πως θα αντικρούσει τα στοιχεία που υπάρχουν και σύμφωνα με την αστυνομία αποδεικνύουν ότι ο ίδιος ήταν διαχειριστής το blog και αναρτούσε τα επίμαχα σχόλια είναι άγνωστο.

Το σπουδαιότερο βέβαια που απασχολεί τη δικηγόρό του είναι πως θα καταρριφθεί η κατηγορία περί εκβιασμού που είναι και η σοβαρότερη.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η «αποκωδικοποίηση» των στοιχείων που υπάρχουν στο φορητό υπολογιστή του συνατγματάρχη ο οποίος βρέθηκε κατά τη διάρκεια της εφόδου στο σπίτι του αναμένεται να αποκαλύψει ποια άλλα πρόσωπα έπαιζαν ενεργό ρόλο στο συγκεκριμένο blog.

Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εντός υπουργείου Άμυνας.

Όσο για την συγκατηγορούμενη του συνταγματάρχη; Οι φήμες δίνουν και παίρνουν συνδέοντας το όνομά της ακόμη και με πρώην γγ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης .
πληροφοριες απο
φιμοτρο
και
onalert.gr

ΣΧΟΛΙΟ:
Ρε ανόητοι και θρασύδειλοι εξ αιτίας ορισμένων από εσάς τους ''blogers'' θα μας πάρει ο διάολος όλους κάποια μέρα.Εδώ βρίσκεις αξιόλογους ανθρώπους οι οποίοι προσφέρουν ,άλλοι μάχονται για τις ιδέες τους άλλοι προσφέρουν με τις έρευνες που κάνουν,άλλοι ψάχνουν και συγκεντρώνουν άρθρα διάσπαρτα στο διαδίκτυο,τέλος πάντων ο καθένας προσφέρει όπως μπορεί.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι θλιβεροί οι οποίοι νομίζουν ότι είναι το ΚΥΣΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ.

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Φίλοι bloggers  δεν πρόκειται να έρθει κανείς να μας ''κλείσει''.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΥΣΕΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΓΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΣΚΑΛΠ.

ΑΡΧΗΓΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΕΕΘΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΗ.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Picture
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.



Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010