Picture
 ΤΑ Υστερόγραφα ΤΟΥ ΠΕΣΕ

Υ.Γ. 1 : Με το πέρας του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος φαίνεται πλέον ξεκάθαρα οτι ο Ολυμπιακός μόνο με χαρακίρι χάνει αυτό το πρωτάθλημα. Ένα χαρακίρι που προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα δύο φορές, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά δεν το κατάφερε. Η εικόνα που δείχνουν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ο εξαιρετικά ασταθής Άρης ως τώρα, το μόνο που επιβεβαιώνουν ως τώρα είναι οτι δεν δείχνουν ικανοί να μας προβληματίσουν. Ειδικά οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ που έχουν να επισκεφθούν και το Καραϊσκάκη...

Υ.Γ. 2 : Στα του ματς τώρα : Οι οπαδοί της AEL FC (έχουμε και ένα κούτελο στην κοινωνία) θυμήθηκαν μετά από 14 ολόκληρες αγωνιστικές οτι η ομάδα τους παίζει τον υπέρ των πάντων αγώνα για τη σωτηρία της και προσπάθησαν να ανάψουν τα αίματα, να κάνουν τσαμπουκάδες και γενικά να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας. Επειδή όμως όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, τσαμπουκάδες στον αυτοκράτορα του τσαμπουκά δεν περνάνε, και το ματσάκι έχασαν πανηγυρικά, και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένουν, αλλά και θα τους υπογράψουμε το χαρτί του υποβιβασμού στον δεύτερο γύρο στο Καραϊσκάκη.

Υ.Γ. 3 : Αγωνιστικά, το ματς δε σηκώνει ιδιαίτερη κριτική. Η Λάρισα απέδειξε οτι δικαίως βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται, ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει και αρκούσε ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα για να ξεχαρβαλώσει την αμυντική της λειτουργία. Ακόμα και στο 2ο ημίχρονο που τους είχαμε παραχωρήσει πολύ χώρο, δεν έδειχναν ικανοί να κάνουν ζημιά. Στο δια ταύτα, αυτό που κρατάω από αυτό το ματς είναι το τρίποντο : Έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο για να εκμεταλλευτούμε τα στραβοπατήματα ΟΛΩΝ των άλλων, αυτή τη φορά το καταφέραμε, τους αφήσαμε πίσω κάμποσους βαθμούς και τους αφήνουμε να σκοτώνονται...

Υ.Γ. 4 : Στον Παναθηναϊκό, ο Πατέρας απειλεί με "αποχώρηση", περιμένοντας προφανώς να τον... παρακαλέσουν πάλι να μείνει. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί οι βάζελοι ναι μεν είναι γνωστά κουτορνίθια, αλλά έχουν αντιληφθεί πλήρως πλέον οτι όλο το περυσινό κατόρθωμα οφείλεται αποκλειστικά στην ανυπαρξία του Ολυμπιακού. Φέτος που ο Ολυμπιακός είναι ξανά δυνατός, να οι γκρίνιες, να η προεδρολαγνεία, όλα στη φόρα. Ένας Σισέ δε φέρνει την άνοιξη και το βιώνουν έντονα στο πετσί τους φέτος (και ο ίδιος ο Σισέ).
Picture
Υ.Γ. 5 : Στη δε ΑΕΚ που είχαν βγάλει και γλώσσα μετά τη νίκη τους στο ΟΑΚΑ, τους πάνε όλα... δεξιά. Η μια φάπα έρχεται πίσω απ'την άλλη και ο προπονητής τους δηλώνει φόρα παρτίδα οτι δεν ήρθε στην Ελλάδα για να συμβιβάζεται και πως μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις, ανεβάζοντας την πίεση των διοικούντων. ΠΑΟΚ, Άρης, τα ίδια : Αμέτρητες φάπες, αλύπητο ξύλο. Ο Ολυμπιακός φέτος έχει μοναδική ευκαιρία να πάρει πρωτάθλημα σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και κατ'εμέ το μόνο που οφείλει είναι να το πάρει το πρωτάθλημα με αντίπαλους αυτούς τους πουθενάδες.

Υ.Γ. 6 : Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελέσει άλλοθι ώστε να μπεί στο ψυγείο το σχέδιο ενίσχυσης της ομάδας : Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ίσως τώρα είναι ιδανική συγκυρία γιατί ακριβώς υπάρχει αυτή η διαφορά κλάσης, που θα επιτρέψει να γίνει και δουλειά με λιγότερο άγχος.

Υ.Γ. 7 : Κλείνω με το περιβόητο θέμα της συνεδρίασης της Super League. Κατ'αρχάς σε ένα περιβάλλον όπου λίγο πολύ όλοι είναι φιλαράκια μεταξύ τους, δεν πιστεύω οτι υπάρχει αυτό το ψυχροπολεμικό κλίμα που μεταφέρεται από τα μέσα - τουλάχιστον σε αυτόν τον βαθμό.

Ο Μαρινάκης με τον Πατέρα πέρυσι το Πάσχα έκοβαν βολτίτσες παρέα στο Παρίσι και τώρα ξαφνικά δε μιλιούνται; Και μιλιούνται και χασκογελάνε και δεν τρέχει τίποτα και γελάνε με όλους όσους πιστεύουν τα "πάνω απ'όλα ο Θρύλος" και "πάνω απ'όλα η Πανάθα".

Κατά δεύτερον, ο Μαρινάκης κάνει ένα λάθος : Δεν γίνεται να κάνει ισότιμο συνομιλητή του τον κάθε φίτσουλα. Δικαίως εξερράγη, δικαίως φόρτωσε και απείλησε οτι θα σβερκώσει τη γκέϊσα του Αγαμίδη, αλλά ρε Βαγγέλα εσύ είσαι μεγαλομέτοχος του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και ο άλλος δεν έχει μαντίλι να κλάψει.

Εσύ ηγείσαι του Θρύλου και ο Κωνσταντινίδης που του δίνεις αξία είναι γιουσουφάκι. Αντί να καταδέχεσαι να μιλάς μαζί του, προτιμότερο θα ήταν να του δείξεις το μεσαίο σου δάχτυλο, με την υπόσχεση οτι θα το αλείψεις με βαζελίνη πριν του το εφαρμόσεις στο δεύτερο γύρο στο Καραϊσκάκη.

Υ.Γ. 8 : Μέχρι τότε όμως, αρκεί να τους βλέπουμε και να γελάμε με τα χάλια τους, όσο εμείς θα αυξάνουμε τη διαφορά. Περαστικά...



Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010