Picture
150 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής από την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Θάσο διαδήλωσαν κατά της «κοσσοβοποίησης» της Θράκης

«Γκρίζε Λύκε είσαι εδώ, φύγε για να μη σε βρω», «Έξω οι ξένοι από την Ελλάδα», «1,2,3 τα σύνορα να σπάσουμε να μπούμε στην Τουρκία», «Αλήτες προδότες πολιτικοί αυτή η γη είναι ελληνική» μερικά από τα συνθήματα που φώναξαν

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής πραγματοποίησαν την Κυριακή (19/12) 150 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Καβάλα και τη Θάσο προκειμένου να διαδηλώσουν και να αντισταθούν στα σχέδια ανεξαρτητοποίησης της Θράκης.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μετά τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία κατευθύνθηκαν με πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής όπου όμως αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι το κτίριο του προξενείου.

Κάποια μέλη μάλιστα της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενα προς τους επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων είπαν πως «είμαστε περισσότεροι και άμα θέλουμε μπορούμε να περάσουμε και να πλησιάσουμε το Προξενείο αλλά δεν θα το κάνουμε». Αντιθέτως, οι συγκεντρωμένοι φώναξαν μερικά συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.
Picture
Ο Στέλιος Χάμος, εκπρόσωπος «Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου» Λάρισας σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ανέφερε πως «Βρεθήκαμε σήμερα εδώ στην όμορφη πόλη της Κομοτηνής, αυτή την ελληνική πόλη, την ελληνικότατη, για να διαδηλώσουμε και να αντισταθούμε στα σχέδια ανεξαρτητοποίησης της Θράκης. Για όσους δεν το γνωρίζουν προωθείται κοσσοβοποίηση της Θράκης. Κατάγομαι από ένα ένδοξο μέρος της Θράκης, το Διδυμότειχο, και ως Θρακιώτης δεν μπορώ να βλέπω με τίποτα τους πράκτορες τους Τούρκους να αλωνίζουν σε αυτή τη γη. Αυτή η γη είναι ελληνική και θα παραμείνει για πάντα ελληνική.

Τι κάνουν οι πολιτικοί μας άρχοντες για την πατρίδα; Οι Νεοδημοκράτες, οι Πασόκοι, δεξιοί και αριστεροί; Απολύτως τίποτα, μόνο προδοσία από τη μία μέρα στην άλλη. Βλέπουν οι κάτοικοι της Κομοτηνής πάνω από το κεφάλι τους στην κεντρική πλατεία τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και απορώ γιατί δεν αντιδρούν ακόμα; Δεν καταλαβαίνουν ότι τους έχουν προδώσει;

Ότι όλοι τους έφεραν όλοι μαζί το μνημόνιο. Ότι δεν κατάφεραν στο Αφγανιστάν, στη Σερβία προσπαθούν να το κάνουν σε εμάς με δύο τρόπους. Ο ένας τρόπος είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, να μας εξαθλιώσουν πλήρως οικονομικά, και ο άλλος τρόπος είναι η λαθρομετανάστευση.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αυτά τα πράγματα τα οποία λέμε εμείς σήμερα τα λέει εδώ και 30 χρόνια. Τώρα όμως που ήρθαν οι λαθρομετανάστες κατά εκατοντάδες χιλιάδες τώρα αρχίζει ο κόσμος και ξυπνάει και σιγά σιγά θα καταλάβουν ότι η μόνη δύναμη αντίστασης στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή.

Όσο υπάρχει έστω και ένας πατριώτης Έλληνας, ένας εθνικιστής, ένας Χρυσαυγίτης που δε θέλει να βλέπει την πατρίδα του να ξεπουλιέται, οι Τούρκοι πράκτορες και οι πολιτικοί μας να κάνουν όσα όνειρα θέλουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να προδώσουν τα πάντα μόνο και μόνο για να υποθηκεύσουν την πατρίδα μας. Αυτή τη στιγμή στο ΔΝΤ είναι υποθηκευμένη όλη η Ελλάδα.

Να ξέρουν επίσης και οι πράκτορες και όλοι οι εχθροί μας ότι αυτή η εκδήλωση δεν θα είναι η τελευταία. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους κάθε στιγμή και κάθε ώρα και σε κάθε τόπο και σε κάθε γωνία της Ελλάδος. Από το Καστελόριζο και την Κύπρο μέχρι τη Βόρεια Ήπειρο. Φαίνεται τους έτσουξε πάρα πολύ που η Χρυσή Αυγή έβγαλε έναν σύμβουλο στο Δήμο Αθηναίων. Δεν μιλάει κανένας, μαζέψανε τα αφτιά τους».

Ο Στέλιος Χάμος κάλεσε τον ελληνικό λαό της Κομοτηνής να «συστρατευθεί με το κίνημα μας, τη Χρυσή Αυγή, για να χαράξουμε ένα δρόμο σωτηρίας της πατρίδας μας. Δεν υπάρχει γυρισμός. Υπάρχει μόνο η ύστατη στιγμή γιατί αν δεν κάνετε τώρα κάτι για την πατρίδα μας, είμαστε χαμένοι» ενώ καταλήγοντας δεσμεύθηκε ότι αυτή ήταν η πρώτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και πως θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες παρόμοιες κινήσεις.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι συμμετοχή στη συγκέντρωση και στην πορεία είχε και ο Ελληνικός Πατριωτικός Σύνδεσμος καθώς και πλήθος πατριωτικών οργανώσεων.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ



Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010