Δεν ξέρω ποιος το φαντάστηκε και ποιος το σχεδίασε αλλά αυτή η  «μουσικοχορευτική» εκδήλωση που προγραμματίστηκε εντός του ναού του αγίου Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών είναι, εκτός  από εξώφθαλμη προσβολή της ιερότητας του χώρου και κατάφωρα αντίθετη προς του Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας, ένα αισχρό, φαιοπράσινο, προπαγανδιστικό δρώμενο.

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα με βλάσφημα χαρακτηριστικά και χορηγία του κολωνακιώτικου Μεγάρου ΔΟΛ.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του κυρ Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και του κυρ Φώτη Κόντογλου .Αν είχαμε δε και πνευματική ακοή τα «ουαί τους» θα  έσπαγαν τα τυμπανα των καλοζωισμένων ώτων μας.

 Στη φιέστα θα μετέχει και ο επαγγελματίας του εθελοντισμού, οικόσιτος του Λαμπρακιστάν  και όλως τυχαίως, σύζυγος και ονοματοδότης της υφυπουργού του ΔΝΤ ,  κυρίας Ραγκούση , ο πολύς Νταλάρας.

Θα τραγουδήσει,  χωρίς τσίπα,  απόσπασμα του «Άξιον Εστί» ... ίσως και να πεί και το «πάγωσε η τσιμινιέρα, κάλλιο να πάμε όλοι μετανάστες».

Tην ώρα που η , εικονιζόμενη σε θερμό εναγκαλισμό αφοσίωσης   στη μητρικη αγκάλη,  σύζυγος του υπέγραψε και υπηρετεί με ζήλο την πολιτική του κατοχικού Μνημονίου !!!

Τι σου είναι αυτός ο εσμός των μεταλλαγμένων πάλαι ποτε αριστερών ....Από τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη μέχρι τον Μπίστη και τον Νταλάρα , ο ένας γλοιωδέστερος και πιο επικίνδυνος από τον άλλο.
Picture
π. Ιερώνυμε, όταν θα ξυπνήσετε από τον βαθύ ύπνο της σύμπραξης με τους ομοϊδεάτες σας τής κατοχικής Κυβέρνησης, εμείς θα είμαστε απέναντι σας.

Θα βρούμε και Ιεράρχες που ξέρουν να ακούνε τους πόνους και τους καημούς της Ρωμιοσύνης να συμπορευτούμε...
mishaLeave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010