Picture
η Βάση Ανδρέας Παπανδρέου, όπως φαίνεται από το Google Earth
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, σε μερικές μέρες , πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ, θα μετασταθμεύσουν στην Πάφο, και συγκεκριμένα στην βάση «Ανδρέας Παπανδρέου». Τελικά  «Οι Ισραηλινοί κάνουν στην Τουρκία, ότι και αυτή στο Αιγαίο» .

Είναι να απορεί κανείς όμως με την στάση της Ελλάδας! Ενώ οι Τούρκοι μετασταθμεύουν το ένα μετά το άλλο, αεροσκάφη τους από διάφορες βάσεις της Ν.Δ Τουρκίας, στα Κατεχόμενα, εμείς εδώ στην Ελλάδα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου!

Ισραήλ, ΗΠΑ, Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία υποστηρίζουν αναφανδόν την Κύπρο, ενώ η μητέρα Ελλάδα, παριστάνει την κοιμωμένη του Χαλεπά!

Με μερικές εξαιρέσεις, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν δείχνουν ικανά να αντιληφθούν τη μοναδικότητα της στιγμής , να απομονωθεί επιτέλους ο διεθνής ταραξίας που λέγεται Τουρκία.

Και αντί να βρίσκονται στην Κύπρο Ελληνικά Αεροσκάφη, μεταβαίνουν Ισραηλινά!

Αντί να περιπολούν στη Μεσόγειο οι Ελληνικές Φρεγάτες, βρίσκονται όλοι οι λαοί του κόσμου εκτός από εμάς τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Κατά τα άλλα, εξακολουθούμε να ξοδεύουμε τεράστια ποσά σε εξοπλισμούς, τους οποίους προφανώς, τους έχουμε για να τους βλέπουμε.

Φυσικά και αυτά μπορεί να εκληφθούν από κάποιους κύκλους ως πολεμοχαρείς κορώνες!

Όμως δεν είναι!

Αποτελούν κοινό τόπο όλων των σοβαρών ανθρώπων που αντιλαμβάνονται, ότι αν μεταπολιτευτικά η Ελλάδα είχε μία ευκαιρία να δείξει ότι αποτελεί ένα δυνατό κράτος με βούληση για ανάπτυξη και συμμετοχή στο ενεργειακό διεθνές προσκήνιο είναι σήμερα!

Προσωπικά, εάν σήμερα υπήρχε ένα αεροδρόμιο στην Κύπρο με το όνομα του πατέρα μου, και έσπευδαν προς βοήθεια μαχητικά F-16 από το Ισραήλ, και τα δικά μας ήταν καθηλωμένα στο έδαφος, τότε, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ από την ντροπή μου.

Δεν θα μπορούσα να κοιτάξω τα δικά μου τα παιδιά στα μάτια, για να τους εξηγήσω, για ποιο λόγο κάποιοι άγνωστοι , προστατεύουν ένα νησί, στο οποίο η στρατιωτική βάση, φέρει το όνομα του παππού τους!

Πως το αντέχει αυτό ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου δεν μπορώ να το εξηγήσω!

Ίσως ούτε και ο ίδιος να μπορεί τελικά!!



Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010