Picture
Ζούμε υπό ένα καθεστώς συνθλίψεως των ελευθεριών μας, των εργασιακών μας δικαιωμάτων και της εθνικής ταυτότητος και προσωπικότητος της Ελλήνων.

Υποκείμενοι στην πολιτική διοίκηση μιας Καθεστηκυίας Τάξεως που έχει παραδώσει τα κλειδιά της αληθινής εξουσίας στον νεοταξικό κηδεμόνα. Κηδεμόνας που κατευθύνει τους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες στις πράξεις υποδουλώσεως που περνάνε διαδοχικά από την διαδικασία της υποθήκευσης του Έθνους έως τους μηχανισμούς πλύσεως εγκεφάλου και ελέγχου της νόησης.

Το πολιτικό σύστημα της χώρας φαίνεται ότι βαδίζει στο δρόμο της τελευταίας αποστολής που του έχει αναθέσει ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Παγιδευμένο μέσα στην κρίση αρχών και ελευθέρας βούλησης και κατόπιν πόρων που μεθόδευσε και υποτίθεται πως θα επιλύσει!

Μα αυτή η κρίση είναι το όπλο της μοιραίας αποστολής που σημαδεύει κατάστηθα την Πατρίδα μας. Και οι σφαίρες αυτού του όπλου είναι η διείσδυση του διεθνιστικού μικροβίου στις εργασίες, στην παιδεία, στην Πίστη, στην εθνική ακεραιότητα του κράτους. Στόχος τους δηλαδή είναι μικρότερη Ελλάδα για λιγότερους Έλληνες.

Μας λένε για την ανάγκη επιμήκυνσης ή αναδιάρθρωσης της επαίσχυντης συμφωνίας του μνημονίου που συνάψανε με τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά δεν μας λένε σε ποιους ακριβώς χρωστάμε και κυρίως δεν εξηγούν στον λαό ότι η εθνική γη περιλαμβάνεται στις εμπράγματες αξίες που μπορούν να απειληθούν αν δεν εξυπηρετηθεί το δάνειο.

Δεν μας λένε ότι ανάμεσα σ’ αυτούς που χρωστάμε είναι και κάποιοι επιλήψιμοι χρηματοπιστωτικοί οίκοι που εμφανίζονται τώρα ως δανειστές.

Όμως το 1936 σε τούτη εδώ τη χώρα ο Ι. Μεταξάς είχε να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο κρατικό χρέος προς τη βελγική τράπεζα societe commerciale de Belgique από δανεισμό. Τότε ο μεγάλος αυτός Εθνικός Κυβερνήτης αρνήθηκε να εξυπηρετήσει αυτό το δάνειο.

Η Ελλάδα οδηγήθηκε ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαίου όπου και απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του λαού και της χώρας. Ο Ι. Μεταξάς ακολούθησε τον ελληνικό λαό κι όχι τους δανειστές.

Και δικαιώθηκε.

Το παράδειγμα του Μεταξά ακολούθησε κι ο μακαρίτης Αργεντινός Πρόεδρος Κίχνερ και διέσωσε σε ανάλογη περίπτωση τη χώρα του.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν ήρθε στην Ελλάδα για να μας πει ότι τα χειρότερα δεν έχουν περάσει. Και να μας ζητήσει περαιτέρω περικοπές μισθών και συντάξεων.

Ζήτησε ακόμη την ευθυγράμμιση παραγωγικότητας και μισθών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, όταν η παραγωγικότητα έχει σκοπίμως οδηγηθεί στο ναδίρ και η ενίσχυση των πλουτοκρατών και των τραπεζιτών του Νεοταξισμού, αυτό που ονομάζουν ανταγωνιστικότητα, είναι ο μοναδικός τους στόχος. Παράλληλα μαθαίνουμε ότι Τούρκοι επιχειρηματίες παζαρεύουν 18 βραχονησίδες και νησίδες μας!

Όταν ο κύριος αυτός έφυγε από τη χώρα μας, δημοσιεύτηκε ένα πόνημά του που μιλάει για κάποια τριπλή επιστροφή. Η πρώτη είναι η επιστροφή της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης. Η δεύτερη αφορά την τοποθέτηση του ΔΝΤ στο κέντρο της παγκόσμιας διακυβέρνησης και η τρίτη αφορά την εξεύρεση συνεργατικών λύσεων στα παγκόσμια οικονομικά προβλήματα.

Ο ορισμός δηλαδή του οικονομικού πολέμου που λέει ότι σπέρνουμε προβλήματα για να παίρνουμε δικαιώματα με βολικές λύσεις.

Και οι εξουσιαστικοί μας υπάλληλοι υπάκουσαν.

Ήρθαν λοιπόν η δοκιμαστική περίοδος εργασίας μέχρι 12 μήνες με τον εργαζόμενο να είναι δυνατό να απολυθεί πριν το χρονικό όριο δίχως προειδοποίηση και αποζημίωση, η δυνατότητα εφαρμογής των επιχειρησιακών συμβάσεων με μειωμένους μισθούς για όσες επιχειρήσεις δηλώνουν οικονομικό πρόβλημα, η ενδυνάμωση του θεσμού των ενοικιαζόμενων εργαζόμενων με επέκταση του χρόνου ιδιοκτησίας από την εργασία προορισμού στα τρία χρόνια και η αύξηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στο 13%.

Αλλά και στα εθνικά μας θέματα οι υποθηκεύσεις στα πλαίσια του δεύτερου άτυπου μνημονίου πάνε κι έρχονται. Με τους Σκοπιανούς της Βουλγαρίας να δηλώνουν ότι τα Σκόπια δεν τους βοηθάνε καθόλου σε αντίθεση με τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν στο κόμμα Ουράνιο Τόξο στην Ελλάδα.

Έχουμε δηλαδή μια δήλωση που αφορά την εντός συνόρων εξυπηρέτηση της Σκοπιανής προπαγάνδας σε βάρος της Ελλάδος, αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται αφού το άτυπο μνημόνιο ορίζει την σκύλευση του ονόματος της Μακεδονίας Μας.

Αλλά και η Ντόρα Μητσοτάκη χαρακτηρίζει τις μάχες στο Μάτζικερτ που ηττήθηκε το Βυζάντιο από τους Τούρκους, της Άλωσης της Πόλης και της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 ως ένοπλες συγκρούσεις του Ελληνισμού με την Τουρκία. Παραβλέπει δηλαδή την εισβολή των Τούρκων σε ελληνικά εδάφη και τις θηριωδίες που διαπράξανε, ενώ θεωρεί και το κυπριακό ένα θέμα που βρίσκεται στα χέρια της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων.

Όλα αυτά στην ομιλία της σ’ ένα φόρουμ στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη με το όνομα Υψηλή Πύλη. Αυτά φαίνεται ακούει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και λοιποί ανήσυχοι καλλιτέχνες και στήνουν αντεθνικές και αιρετικές συναυλίες ανεκτικότητας στον Άγιο Παντελεήμονα!

Οι Έλληνες δεν ψάχνουν ούτε για κηδεμόνες ούτε για πωλητές της γης και της ιστορίας τους. Απαιτούν την ανασύσταση ενός ισχυρού κράτους πιστού στην Εθνική του Παράδοση με την αξιοποίηση των δικών του πόρων και την συνοχή του ελληνικού λαού.

Με μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων για μια Ελλάδα κυρίαρχη δύναμη και σκέπη κάθε Έλληνα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010