Στο περιστατικό της επίθεσης κατά της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη και της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, αναφέρεται σε άρθρο του ο  Ηλίας Κασιδιάρης, τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι το γεγονός ήταν σκηνοθετημένο.

Στο άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα της Χρύσης Αυγής και έχει τίτλο «Πιο δυνατή από ποτέ Χρυσή Αυγή», ο κ. Κασιδιάρης τονίζει ότι «τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδραση».

Επίσης, εξηγεί και γιατί είχε εξαφανιστεί για δύο ημέρες: «Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον εισαγγελέα».

Μέσα από το άρθρο του ο εκπρόσωπος του κόμματος εκφράζει και τη λύπη του, για το γεγονός ότι χωρίς τη θέλησή του ενεπλάκη «σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή».

Επίσης, στο άρθρο του αναφέρει ότι τον εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες.

«Δεν με εξέπληξε», συμπληρώνει, «η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δεν δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια διώξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα».

Ο κ.Κασιδιάρης επισημαίνει, επίσης ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να και οφείλει να παραμείνει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες».

«Επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του ελληνικού λαού», προσθέτει ο Ηλίας Κασιδιάρης .

Ο υποψήφιος βουλευτής κλείνει το άρθρο του με ένα απόσπασμα της ομιλίας του στα Άνω Λιόσια: «Είδαν ότι και εγώ όπως και οι περισσότεροι Ελληνες είμαι ένας άνθρωπος που όταν τον χτυπάνε κατά πρόσωπο ενδεχομένως και να εξοργίζεται».




Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010