«Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω» - Νίκος Καζαντζάκης
Ήδη πέρασε μία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου μετά και την επίσημη προκήρυξη των εκλογών και αυτά που ζούμε εις ό,τι αφορά την προβολή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν είναι πρωτόγνωρα, είναι απόλυτα αναμενόμενα και δεν αποτελούν έκπληξη για εμάς. Οι μικροί και οι μεγάλοι νταβατζήδες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Εμάς κατηγορούν για... φασίστες, αλλά αυτοί αποδεικνύονται σταλινικότεροι του Στάλιν!

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) εξέδωσε σχετική εντολή ότι δικαιούμεθα το 7% του τηλεοπτικού χρόνου, των τηλεοπτικών προεκλογικών εκπομπών. Ανάλογη απόφαση εξέδωσε το Υπουργείο των Εσωτερικών. («Η κατανομή του χρόνου γίνεται αναλογικά με την εκλογική δύναμη των κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και είναι η εξής: Στη Ν.Δ. ποσοστό 19,574 %, στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 17,425 %, στο ΠΑ.ΣΟ.Κ 13,686 %, στους Ανεξάρτητους Έλληνες 11,007 %, στο Κ.Κ.Ε. 8,806%, στο Λ.Σ. Χρυσή Αυγή ποσοστό 7,238 %, στη Δημοκρατική Αριστερά 6,345%, στους Οικολόγους− Πράσινους 3,043 % και στο ΛΑ.Ο.Σ 3,011 %.»)

Και, όμως, παρ’ όλα αυτά ελάχιστες ήταν οι προσκλήσεις, τις οποίες λάβαμε και στις οποίες φυσικά ανταποκριθήκαμε από πανελλήνιας και τοπικής εμβελείας τηλεοπτικούς σταθμούς. Πριν τις εκλογές έλεγαν το μεγάλο ψέμα ότι… ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΑΝ(!) και τώρα μας αποκλείουν, παρανομώντας ολοφάνερα.

Καταδικάζουν στην σιωπή 440.992 Έλληνες και Ελληνίδες

Οι θλιβεροί τύραννοι της κοινής γνώμης, οι υμνολόγοι του μαρξιστικού υποκόσμου και των λακέδων του Μνημονίου, το οποίο υποδουλώνει την Πατρίδα μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους, ρίχνουν από επάνω τους κάθε προσωπείο της δήθεν δημοκρατικότητας τους και αποκλείουν συστηματικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ρίχνουν στον καιάδα της σκοτεινής σκοπιμότητας, την οποία με το αζημίωτο υπηρετούν κάθε ίχνος αντικειμενικότητας και καταδικάζουν στην σιωπή 440.992 Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι τίμησαν με την ψήφο τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Χρησιμοποιούν σαν φτηνό επιχείρημα ότι δεν δέχονται οι άλλοι να συζητήσουν μαζί μας. Φυσικά και δεν δέχονται, γιατί δεν αντέχουν τον διάλογο με τους Εθνικιστές, αλλά αυτό δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες τους, αφού είναι υποχρεωμένοι να μας διαθέσουν αυτό το 7% του τηλεοπτικού χρόνου, το οποίο σύμφωνα με τον νόμο υποχρεούνται να μας δώσουν.

Δεν το κάνουν, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι στο ψευτορωμαϊικο που ζούμε, στο γραικυλιστάν, επάνω από νόμους και αρχές είναι τα συμφέροντα των μικρών και των μεγάλων «νταβατζήδων», οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλους αυτούς, τους οποίους με προθυμία προβάλλουν, από κάπου τους έχουν στο χέρι εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Όλοι αυτοί που κρατάνε στα χέρια τους και κατευθύνουν τα μεγάλα ΜΜΕ, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, συμπεριφέρονται και μάλιστα σε περίοδο προεκλογική, σαν να είναι οι σταθμοί αυτοί το αμπέλι του παππού τους... σαν να είναι προσωπικά τους μαγαζάκια και αυτό την στιγμή, που είναι όλοι τους παράνομοι, χωρίς άδεια και επιπλέον χρωστούν στο κράτος και στα ασφαλιστικά ταμεία εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν πληρώνουν όταν αυτό το ίδιο το κράτος οδηγεί στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες και έχει περικόψει σε επίπεδο πείνας τις συντάξεις των Ελλήνων και τα επιδόματα ανεργίας!

Ας σημειωθεί και ας τονισθεί ότι οι ηλεκτρονικές συχνότητες σύμφωνα με το Σύνταγμα αποτελούν περιουσία του Ελληνικού Λαού για την οποία όλοι αυτοί οι σπουδαιοφανείς διαπλεκόμενοι δεν έχουν πληρώσει δεκάρα τσακιστή! Και όχι μόνον. Έχει συντελεστεί ένα τεράστιο σκάνδαλο. Ενώ δεν έχουν άδειες έχουν εισάγει μέχρι και μετοχές τους στο Χρηματιστήριο, μετοχές των παρανόμων εταιρειών τους και έχουν και πουλήσει και τμήμα των εταιρειών τους, των οποίων επαναλαμβάνω βασικό στοιχείο είναι οι συχνότητες που είναι η περιουσία του Ελληνικού Λαού, σε «οφσόρ» εταιρείες!

Ένα ολόκληρο αμαρτωλό καθεστώς έχει κτιστεί γύρω από αυτήν την ψευτοενημέρωση, η οποία δεν αποτελεί τίποτε άλλο από το μάτι που βλέπει τα πάντα, από έναν μηχανισμό πλύσεως εγκεφάλου για τον ντόπιο big brother.

Η 6η Μαΐου του 2012 δεν τους δίδαξε τίποτε

Πιστεύουν ότι θα μας σταματήσουν. Φαίνεται πως η 6η Μαΐου 2012, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μαχόμενη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, έλαβε το 7% των ψήφων δεν τους δίδαξε τίποτε. Δεν πήραν είδηση ακόμη ότι η λάσπη και ο βρώμικος πόλεμος, τον οποίο εξαπέλυσαν ενάντια σε κάθε ηθική και πολιτική αρχή, κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των αγωνιστών της, δεν κατέστη δυνατόν να ανακόψει την δυναμική μας πορεία.

Επιμένουν, στον ίδιο ολισθηρό δρόμο γιατί γι’ αυτό πληρώνονται, για να κάνουν βρώμικο πόλεμο. Δεν είναι όμως μόνον ότι μας αποκλείουν συστηματικά κατά παράβαση του νόμου, αλλά και έχουν ξεφύγει κυριολεκτικά από κάθε πρόσχημα, προβάλλοντας συστηματικά κόμματα όπως του Καρατζαφέρη που πήρε 2,9%, του Μάνου και του Τζήμερου, τα οποία πήραν ακόμη λιγότερους ψήφους, προβάλλοντας περισσότερο ακόμη και το κόμμα της Κοινωνικής Συμφωνίας της κ. Κατσέλη, το οποίο έλαβε περίπου 1%, την ίδια στιγμή κατά την οποία «θάβουν» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του 7% !

Την ίδια ώρα λαμβάνουν χώρα επιθέσεις κατά πολιτευτών και βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τοπικών τηλεοπτικών, οι οποίοι μας δίνουν βήμα  και οργανώνονται ολόκληρες αστυνομικές επιχειρήσεις για να παρεμποδιστεί η νόμιμη προεκλογική μας δράση!

Το περασμένο Σάββατο 26 Μαΐου 2012 έγινε μηχανοκίνητη προεκλογική πορεία περισσότερων από 200 Χρυσαυγιτών στις δοκιμαζόμενες περιοχές της Κυψέλης, της Πλατείας Αττικής, του Άγιου Παντελεήμονα.

Ο κόσμος έβγαινε από τα παράθυρα και χειροκροτούσε, Ελληνικές Σημαίες έβγαιναν στα μπαλκόνια και ξαφνικά περικύκλωσαν τους Χρυσαυγίτες ομάδες της Αστυνομίας για να τους εμποδίσουν να πραγματοποιήσουν την ενημερωτική τους εκστρατεία, εκτελώντας άνωθεν εντολές...

Η γελοιότητα του εγχειρήματός τους φάνηκε όταν τελικά αναγκάστηκαν να επιτρέψουν την συνέχιση της εκστρατείας, αφού προηγουμένως προσπάθησαν να πουν ότι είναι η όλη εκστρατεία αποτελεί τροχονομική παράβαση!!!

Όλοι αυτοί, που προσπαθούν να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε η μοναδική ελπίδα σε ένα αμαρτωλό καθεστώς, το οποίο καταρρέει, είμαστε η τελευταία ελπίδα των Ελλήνων σε μια Πατρίδα που σκληρά δοκιμάζεται.

Είμαστε το  υπερήφανο Γαλανόλευκο Λάβαρο που υψώνεται σε ένα κάστρο άπαρτο, το οποίο έχει δεχθεί σφοδρά πυρά από κάθε κατεύθυνση. Μισογκρεμισμένα τα τείχη, αλλά ο πύργος στέκει ορθός, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γράφει επάνω το κάστρο το άπαρτο και δεν θα το πάρουν! Ας το πάρουν απόφαση...

Σε μια χώρα έρημη από Ιδανικά

Μόνοι εναντίον όλων! Σε μια χώρα έρημη από Ιδανικά, με τους νέους και τον λαό στην πρωτοπορία του Αγώνα μας! Με τα ποσοστά μας υψηλά στα νιάτα της Ελλάδας, στους άνεργους, στις λαϊκές γειτονιές και εκεί όπου κτυπά η καρδιά της Έθνους σε χωριά και πολιτείες, δίνουμε τον Αγώνα μας και δεν θα μας σταματήσουν ούτε τα τουρκο-τσοντοκάναλα, ούτε οι λακέδες του συστήματος!

Ας γνωρίζουν ότι η ώρα της κατάρρευσης, μιας κατάρρευσης για την οποία είναι απόλυτα ένοχοι και υπεύθυνοι πλησιάζει και την ώρα εκείνη εμείς θα είμαστε όρθιοι για να υπερασπιστούμε την Πατρίδα και δεν θα υπάρξει κανένα έλεος και κανένας οίκτος για αυτούς που πρόδωσαν το Γένος, την Πίστη και την Ιστορία του, γι’ αυτούς που ξεπούλησαν τις ελπίδες ενός ολόκληρου Λαού!

Είναι λογικό να προσπαθούν με κάθε βρώμικο τρόπο να μας σταματήσουν. Δείχνουν πλέον ξεκάθαρα τον πραγματικό τους εαυτό. Η μάσκα του ψευτοδημοκράτη ξεφτίζει και εμφανίζεται το εφιαλτικό πρόσωπο ενός τυραννικού καθεστώτος, το οποίο θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους, μέχρι την ώρα της μεγάλης νίκης.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, είμαστε μόνοι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, αλλά μετρηθήκαμε 440.992. Είμαστε πάρα πολλοί για να μας σταματήσουν με τα βρώμικα παιχνίδια τους και το ακόμα χειρότερο γι’ αυτούς στα στήθη μας κτυπούν δυνατές Ελληνικές καρδιές, που δεν πρόκειται να τις λυγίσουν ό,τι και να κάνουν! Οι δρόμοι και οι πλατείες, οι πόλεις και τα χωριά μας περιμένουν. Εμπρός για μια νέα νίκη στις 17 Ιουνίου του 2012!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ



Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010