Πάνε να αγοράσουν και τη ΣΕΚΑΠ
Την παραμονή της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών συναντήθηκε
ο Ξυνίδης με τον ψευτομουφτή σε ξενοδοχείο της Ξάνθης

Picture
Η Αθήνα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και για τη Θράκη πέρα βρέχει...

Φαίνεται ότι για τη σημερινή και τη χθεσινή κυβέρνηση η Θράκη... κείται μακράν, για να θυμηθούμε εκείνη τη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ότι η Κύπρος κείται μακράν κι έτσι την εγκατέλειψε η Ελλάδα στα χέρια του «Αττίλα»..
.
Ποιος άκουγε τότε τις αντίθετες φωνές; Έτσι και σήμερα η Αθήνα, το Μέγαρο Μαξίμου, διαπιστώνεται ότι έχει πρόβλημα... ακοής!

Παρότι όλο και πιο βροντερές είναι οι φωνές ότι η Θράκη βαδίζει ολοταχώς προς Κυπροποίηση... Η Τουρκία κάνει ό,τι μπορεί, και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιήσει βάρβαρα μέσα, όπως το 1974 στην Κύπρο. Ήδη είναι εντός των πυλών...

Το τουρκικό προξενείο έχει αλώσει την περιοχή. Επιβάλλει τους σχεδιασμούς του. Κι εμείς, άβουλοι και μοιραίοι, γινόμαστε γι' άλλη μια φορά ορντινάτσες του... Για ψήφους... Όλα σ' αυτόν τον παρονομαστή παίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 600 άτομα, μουσουλμάνοι κατά κύριο λόγο, που ζουν και έχουν διάφορες δουλειές, περνάνε κάθε μήνα από το τουρκικό προξενείο και παίρνουν τον «μισθό» τους.

Για να έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους τους ομόθρησκούς τους στους χώρους όπου δραστηριοποιούνται...

Και περνούν όποια εντολή (π.χ. ποιον θα ψηφίσουν, αν θα κάνουν κινητοποιήσεις κ.λπ.) δώσει το προξενείο, που πλέον έχει ξεφύγει από τον σκοπό του, από την αρμοδιότητα που ο νόμος και οι συνθήκες προβλέπουν.

Θέλουν τη ΣΕΚΑΠ

Στους σχεδιασμούς τους είναι και απόκτηση βιομηχανικών μονάδων. Και ήδη στο στόχαστρο είναι η αγορά της ΣΕΚΑΠ. Μάλιστα, για να μην προκαλέσουν, έχουν βάλει μπροστά, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιους βούλγαρους «επιχειρηματίες»!

«Καλή δουλειά» κάνει και η τουρκική τράπεζα Ziraat, που έστησε το προξενείο πριν από δύο χρόνια στην Κομοτηνή...

Είχε ρόλο στον β΄ γύρο των εκλογών!

Αποφασιστικός ήταν ο ρόλος που έπαιξε το τουρκικό προξενείο στη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Την παραμονή, και συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, στην Ξάνθη, στο ξενοδοχείο «Νατάσσα», έγινε συνάντηση του τοπικού βουλευτή, πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και νυν αναπληρωτή υπουργού Βορείου Ελλάδας

κ. Σωκράτη Ξυνίδη με τον ψευτομουφτή και παράγοντα της μειονότητας. Η συνάντηση αυτή γράφτηκε σε πολλά blogs και εφημερίδες. Δεν διαψεύσθηκε από κανέναν από τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Ξυνίδης δεν πρέπει να πει για ποιον λόγο συναντήθηκε με τον ψευτομουφτή (που αποτελεί στην ουσία αναγνώρισή του από την κυβέρνηση) και τι συζήτησαν;

Θυμίζουμε ότι την πρώτη Κυριακή πρώτος είχε έρθει ο Παυλίδης, που υποστηριζόταν από τη ΝΔ, με δεύτερο τον Γιαννακίδη, που τον στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και η Ντόρα. Και ο οποίος τελικά εκλέχθηκε.
Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010