Picture
Απολαμβάνουμε τα νέα…κατορθώματα του περιβόητου Τσετίν Μάντατζη, σε μετάφραση από την «Μπιρλίκ» της 8-10-2010:

Tην περασμένη περίοδο ο ¨ανεξάρτητος συνδυασμός για την ισότητα στον δήμο Ξάνθης¨ που είχε ιδρυθεί υπό την προεδρία του συγχωρεμένου του Χουσνού Σερνταρζάντε μετά από σειρά από συγκεντρώσεις διαβούλευσης, έκανε την τελευταία στις 6 Οκτωβρίου. Στην συγκέντρωση αποφασίστηκε ο συνδυασμός για την Ισότητα να συνεχίσει υπό την προεδρία του Χουσεΐν Αχμέτογλου. Ανακοινώθηκε πως ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη έδωσε ως υποψηφίους στον ανεξάρτητο συνδυασμό την γραμματέα του Γκιουρχάν Ομέρογλου και την γυναίκα του.

Ο Χουσεΐν Αχμέτογλου στην ομιλία του, είπε πως έγινε υποψήφιος για να μπορέσει να συνεχίσει ο συνδυασμός και πως αν τις επόμενες ημέρες εμφανιστεί κάποιος ο οποίος έχει ασχοληθεί περισσότερο με την πολιτική θα του παραδώσει την προεδρία. Η φράση αυτή του Χουσεΐν Αχμέτογλου χειροκροτήθηκε από τους ευρισκόμενους στην αίθουσα. Την περασμένη εβδομάδα σε συγκέντρωση στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης (ΤΕΞ) ιδρύθηκε μια επιτροπή, και σκοπός της είναι να κάνει κάποιες διαβουλεύσεις και να σφυγμομετρήσει τον παλμό του κόσμου.

Στην συγκέντρωση που έγινε αυτήν την εβδομάδα στην ΤΕΞ, ο αντιπρόεδρος της Ισμέτ Τουτζάρ μιλώντας εξ ονόματος του Δ.Σ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την φιλοξενία του ανεξάρτητου συνδυασμού, ανέφερε πως η μεγαλύτερη του ευχή είναι ο ιδρυθείς με επιτυχή τρόπο συνδυασμός να φανεί επωφελής για τους Τούρκους της Ξάνθης και ευχήθηκε επιτυχίες.

Αργότερα πήρε τον λόγο ο τοποθετηθείς στην προεδρία της επιτροπής δικηγόρος Ορχάν Μεχμέτογλου. Ο Ορχάν Μεχμέτογλου μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις προσπάθειες της επιτροπής. Ανέφερε πως από την περιοχή της Χρύσας εντόπισε αρκετούς υποψήφιους. Ο εκπρόσωπος της επιτροπής στο Πούρναλικ Ερντίντς Φαίκογλου, είπε ότι βρήκε δύο υποψήφιους. Οι εκπρόσωποι του Δροσερού ανέφεραν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με υποψηφίους από την γειτονιά τους. Ο Χουσεΐν Μπαντάκ από τα Κιμμέρια ανέφερε πως μπορεί να δώσει ως υποψήφιο τον γιό του…

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΤΙΝ ΜΑΝΤΑΤΖΗ, ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ.

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη μετείχε στην συνάντηση λίγο καθυστερημένα. Ο Μάντατζη καταρχάς ανέφερε ότι ήταν στην Αθήνα και πως ήρθε απευθείας από το αεροδρόμιο και για αυτό καθυστέρησε. Ο βουλευτής Τσετίν Μάντατζη είπε ότι στο στάδιο που βρίσκεται ο ανεξάρτητος συνδυασμός, είναι ανάγκη οπωσδήποτε να συνεχιστεί. Ο Μάντατζη ανέφερε πως όπως ανέφερε νωρίτερα τους υποστηρίζει και σε αυτό το σημείο έδωσε ως υποψηφίους την γραμματέα του Γκιουρχάν Ομέρογλου και την γυναίκα του. Μετά την ομιλία του βουλευτή, έγιναν διαβουλεύσεις σχετικά με την προεδρία του συνδυασμού. Ρίχτηκαν ονόματα όπως του Χασάν Μαλκότς και Μεχμέτ Χατζιχαλίλ για την προεδρία. Και οι δύο όμως είπαν πως δεν αποδέχονται την προεδρία…

Σχόλιο: Ο βουλευτής δηλαδή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη δεν υποστηρίζει τον επίσημο συνδυασμό του κόμματός του, αλλά τον τουρκοκίνητο ανεξάρτητο συνδυασμό. Τι λένε άραγε γι’ αυτό οι κομματικοί του ομόσταυλοι;

Μ.Κ.

Δημοσιεύτηκε στο http://proxeneio-stop.org/ στις 16.10.2010

Σχόλιο ΑΚΡΙΤΕΣ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Τσετίν Μάντατζη, έχει διαχωρίσει τη θέση του από το επίσημο ΠΑΣΟΚ και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε πλέον για οριστική ρίξη του με το κόμμα που τον ανέδειξε. Έτσι γίνεται η τρίτη άστοχη επιλογή του κυβερνόντος κόμματος μέσα από τον χώρο της μειονότητας, μετά από την Καραχασάν και την Μουσταφάογλου.

Κατά τα φαινόμενα και μετά την παραπάνω εξέλιξη αναμένεται αλλαγή πλέυσης της μειονότητας σε ότι αφορά την εκλογική της προτίμηση με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για το κυβερνών κόμμα να χάσει την περιφέρεια ΑΜΘ κατά τις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου.
Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010