ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΩΡΑ 12.25
Παρόντα και τα νεοπαραληφθέντα επιθετικά ελικόπτερα AH-64D στις βολές κατά ναυτικών στόχων στο Αιγαίο. Για μία ακόμη φορά τα Apache εκτέλεσαν επιτυχώς μερικές από τις δυσκολότερες βολές.

Δύο AH-64D θα έβαλλαν δύο πυραύλους Hellfire κατά ναυτικού στόχου επιφανείας, κάτι που χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμός δυσκολίας, καθώς οι πύραυλοι διαθέτουν υπέρυθρο ερευνητή. Ο τελευταίος δε θεωρείται η ιδανικότερη λύση λόγω του ότι η κεφαλή έρευνας μπορεί να χάσει τον στόχο, από τις αντανακλάσεις του φωτός στην επιφάνεια της θάλασσας.

Είναι η δεύτερη βολή που εκτελείται από τα νέας παραλαβής Apache σε θαλάσσιο περιβάλλον. Η πρώτη είχε γίνει πριν από λίγους μήνες κατά βράχων. Αυτήν τη φορά ήταν κατά στόχου επιφανείας, δείχνοντας έμπρακτα ότι μπορούν να επιφέρουν καίριο πλήγμα σε ναυτικές και αποβατικές δυνάμεις.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΩΡΑ 12:10

Πριν από λίγα λεπτά, μονοθέσιο αεροσκάφος Mirage-2000EGM της 332 ΜΠΚ,
πραγματοποίησε για πρώτη φορά βολή κατά στόχου επιφανείας.

Το σκάφος που δέχθηκε τη βολή ήταν η παροπλισμένη κανονιοφόρος ΔΟΞΑ.

Η εκτόξευση του Exocet έγινε στις 12:08 και τα αποτελέσματα ήταν άκρως επιτυχημένα.

defence-point

Picture


Michalis Kostarakos ‏@Kostarakos

Καλή επιτυχία σ όσους από Ναυτικό, Αεροπορία κ Στρατό, θα λάβουν μέρος στη Βολή Κατευθυνομένων Βλημάτων στο Αιγαίο.
Θα είμαι εκεί !
trikalagr

Πριν από λίγο εκτέλεση βολών  Εxocet απo Toρπιλάκατο  του Πολεμικού Ναυτικού !

Βολή καταπληκτική !

Η Είδηση  όμως είναι οτι  στην συνέχεια ο Εxocet  αναχαιτίστηκε απο βλήματα    NSSM    της Φρεγάτας  Κουντουριώτη  ...

Και αυτό γίνεται για πρώτη  φορά 
 
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους κατά σύστημα συκοφάντες της και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της σε περιστατικά βίας.

Να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος της λάσπης εις βάρος ενόςνόμιμου πολιτικού
 κόμματος.

Όποιος έχει να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία για παράνομες πράξεις να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με στοιχεία, αλλιώς θα είναι υπόλογος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Γραφείο Τύπου Χρυσή Αυγή
 
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγκρίθηκε κονδύλι 34.243,20 ευρώ για 6.000 οδοντόβουρτσες, 6.000 οδοντόκρεμες των 100ml, 6.000 σαπούνια των 70gr, 6.000 σαμπουάν 250ml, για το κέντρο υποδοχής στην Αμυγδαλέζα Αττικής ενώ μέχρι τώρα οι μετανάστες που έχουν μεταφερθεί εκεί είναι λιγότεροι απο 70.

Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος δήλωσε στο metrogreece.gr «έγινε απευθείας ανάθεση σε φαρμακείο για αντηλιακά και ομπρέλες γιατί οι γιατροί, οι οποίοι εξέτασαν του μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης, έκριναν ότι ....μπορεί να πάθουν ηλίαση ή εγκαύματα από τον ήλιο».

Σε ό,τι αφορά τη σίτιση των μεταναστών δήλωσε, «έχει γίνει απευθείας ανάθεση σε μία εταιρεία στο Χαλάνδρι. Δίνουν φαγητό όπως ταΐζουν τα ζώα στα πάρκα. Πάνε κοντά στο σύρμα και τους το δίνουν από εκεί. Ήλθε ένα γαλλικό κανάλι να πάρει πλάνα από τους μετανάστες και τρελάθηκαν με αυτό που είδαν».
πασπαρτού
metrogreece.gr

ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΛΕΕΙ: ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ.......ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ;;; ΜΑΛΛΟΝ.
ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ.

σσ Ψηφίστε ξανά τους διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ του "ο εργάτης δεν έχει πατρίδα", τους λαθροΚαμμένους του Δοβλίνου 2, τους ΠΑΣΟΚ-ιστανούς και τη ΝΔ του Πάκη "οι λαθρομετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι"..την ΔΗΜΑΡ της Ρεπούση και μετά πάρτε και μια θηλιά και βάλτε τη μόνοι σας στο λαιμό σας...
 
ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΑΡΞΗ 800 ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ
Να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η πόλη και να συσταθεί μία επιτροπή ώστε να γίνει έλεγχος στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής Πατραϊκής προκειμένου να διαπιστωθεί αν στα υπόγεια του εργοστασίου διαμένουν ακόμη εκατοντάδες Αφγανοί, ζήτησαν κάτοικοι του νοτίου διαμερίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας.

Εκατό και πλέον κάτοικοι διέκοψαν την συνεδρίαση και εκπρόσωπός τους διάβασε το ψήφισμα.

Δήλωσαν έτοιμοι για κινητοποιήσεις και απαίτησαν να λυθεί άμεσα το μεταναστευτικό.

Ζήτησαν δε να υπάρξει έμπρακτη συμπαράσταση στους ασθενείς γονείς του δολοφονηθέντος Θανάση Λαζανά, καθώς ο πατέρας του τον είχε μοναδικό στήριγμα για τις αιμοκαθάρσεις που κάνει, ενώ και η μητέρα του είναι ασθενής.

Το Σώμα δεσμεύτηκε πως θα υλοποιήσει την απόφαση των κατοίκων και θα εκδώσει ψήφισμα. 
dete

to klysma ρωτα:
ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ η ΔΗΜΑΡ έβγαλε ανακοίνωση συμπαράστασης για τους κατοίκους της ΠΆΤΡΑΣ;;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΑ ΛΑΖΑΝΑ;;
ΜΗΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ;;
ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

 
Για το άπλωμα της μπουγάδας χρησιμεύουν πλέον τα κάγκελα του Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Αλεξανδρούπολη. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες που αφήνονται από τα κέντρα κράτησης, περιμένουν στον σταθμό για να επιβιβαστούν για το κέντρο της χώρας.

Όσο όμως περιμένουν πλένουν τα ρούχα τους και τα απλώνουν στα κάγκελα, δημιουργώντας μία αποτροπιαστική εικόνα για την πόλη!
thrakistime

ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ παρακαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ τις ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ και τον ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ και την ΚΥΡΑ-ΡΕΠΟΥΣΗ της ΔΗΜΑΡ να προσέλθουν για να παραλάβουν τα τεμάχια που τους αναλογούν.

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ!!! ΠΡΑΣΙΝΟΙ του τρεμόπουλου κρίνονται απαραίτητοι γιατί σαν οικολογική!!!! οργάνωση ασχολούνται ΚΑΙ ΜΕ ΖΩΑ.

 
Το τελευταίο διάστημα (μετά τις πρόσφατες εκλογές), και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και ώρες, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μία (συντονισμένη;) επίθεση τρομοκρατίας των Ελλήνων πολιτών. Αυτή η επίθεση έχει σαν θέμα την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη και την επαναφορά της δραχμής, η οποία θα πληθωριστεί σε σχεδόν μηδενικό χρόνο και θα αποτελέσει την κύρια αιτία της πτώχευσης ολόκληρου του Ελληνικού πληθυσμού!!!

Στον κατάλογο αυτό της κατά μέτωπον τρομοκρατικής επίθεσης βρίσκονται ξένα έντυπα, αλλά και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος!!!Ακολουθούν μερικά "δείγματα" των τρομοκρατικών αυτών επιθέσεων

Εθν. Τράπεζα: Έξοδος από το ευρώ οδηγεί σε μείωση 55% του εισοδήματος
Bloomberg: Έξοδος της Ελλάδας θα απειλούσε την παγκόσμια οικονομία
Lloyds of London: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για πιθανή έξοδο της Ελλάδας


Εμείς, θέλοντας να συμβάλουμε στο κλίμα της σταθεροποίησης και της μη τρομοκράτησης των πολιτών, έχουμε μόνο μία απορία προς όλους αυτούς, οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα να βγαίνει από το Ευρώ: Σε ποιά παράγραφο της Ευρωπαϊκής Συνθήκης προβλέπεται έξοδος μίας χώρας από την Ευρωζώνη;

Μπορείτε να μας την παραθέσετε, προκειμένου να στηρίξετε επαρκώς τα γραφόμενά σας;Επειδή, ευτυχώς για την Ελλάδα, δεν υπάρχει πρόβλεψη εξόδου χώρας από την ευρωζώνη, αυτά τα δημοσιεύματα (τα οποία επαναλαμβάνονται τις τελευταίες ώρες και σε τηλεοπτικούς σταθμούς εντός και εκτός της Ελλάδας), αποτελούν ελεεινά ψεύδη και αποσκοπούν στην καθοδήγηση των Ελλήνων πολιτών στις επερχόμενες εκλογές.

Σαφέστατα θέλουν να στηρίξουν το μνημονιακό δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου, οι οποίοι συγκεντρώνουν την εμπιστοσύνη των οικονομικών τρομοκρατών της χώρας.

Δική μας απορία, που προϋποθέτει ύπαρξη -έστω και ελάχιστα- οργανωμένου κράτους και κυβέρνησης που εργάζεται για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της, είναι: Δεν υπάρχει ένας δικαστής, ένας εισαγγελέας, ένας υπουργός ή πρωθυπουργός (έστω και υπηρεσιακός) που να ασκήσει άμεσα δίωξη και αγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων, για οικονομική και ηθική βλάβη της χώρας εξαιτίας των ψευδέστατων δημοσιευμάτων;

Δεν υπάρχει ούτε ένας θεσμικός παράγοντας που να μπορεί να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην φασιστική τρομοκρατική επίθεση που δέχεται το σύνολο των πολιτών της χώρας;

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να υπερασπιστεί την παραπαίουσα Ελληνική δημοκρατία;

Πρέπει αυτή η χώρα να γίνεται στόχος επίθεσης του κάθε αλήτη (εγχώριου ή διεθνούς) και οι πολίτες της να γίνονται δέκτες εξόφθαλμων τρομοκρατικών επιθέσεων;

Επαναλαμβάνουμε: Βρείτε την παράγραφο της Ευρωπαϊκής Συνθήκης, στην οποία γράφει καθαρά ή υπάρχει πρόβλεψη αποχώρησης κράτους - μέλους της ευρωζώνης, και τότε συνεχίστε απρόσκοπτα την ανήκεστη επίθεσή σας.

Γελοία ανθρωπάρια, κατευθυνόμενα και έντρομα από την λαϊκή βούληση, επιχειρούν τον εξαναγκασμό των Ελλήνων σε ψήφιση κατά της ίδιας τους της ύπαρξης ως πολιτών και κατά της ίδιας της ύπαρξης της Ελλάδας ως κράτους.

Ο φασισμός στην αποθέωσή του, για μία ακόμη φορά κατά του Ελληνισμού. Και οι "ταγοί" της χώρας σφυρίζουν αδιάφορα...
Κωνσταντίνος
 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ''ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΡΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΛΩΝΙΟΝ''.
Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ συμπαράστασης για τους Λαθρομετανάστες ...

Δεν θυμάμαι να έβγαλαν ανακοίνωση όταν Αφγανοί έσφαξαν τον Θανάση Λαζανά στην Πάτρα !
Το ότι δεν τολμάει να κυκλοφορήσει άνθρωπος στην Πρωτεύουσα της Ελλάδος δεν σας απασχολεί κ.Κουβέλη και Ρεπούση ;


 Δείτε την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ...

«Σκηνικό έντασης και τρόμου στήνουν στις γειτονιές της Αθήνας και στην περιφέρεια της χώρας οι ένοπλες συμμορίες της Χρυσής Αυγής» καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.«Είναι προφανώς ότι ψάχνουν ευκαιρία για νέα Πάτρα. Μαχαιρώνουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους, αυτοδικούν και τρομοκρατούν με καταδρομικές επιχειρήσεις» επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ...

Τσιμουδιά βέβαια για τον αδικοχαμένο Λαζανά αυτός ...ήταν Έλληνας
trikalagr
 
Περίπου στις τέσσερις το μεσημέρι δύο αλλοδαποί -το πιθανότερο ρουμανόγυφτοι- επιτέθηκαν σε παλιό πρωταθλητή του kickbox ο οποίος περπατούσε στην περιοχή του Ζωγράφου.
 
Εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό όταν ο ένας προσπάθησε να του το αρπάξει ενώ ο άλλος τον έσπρωξε απότομα... Το αποτέλεσμα ήταν να φύγουν τρέχοντας αλαφιασμένοι ύστερα από τα πρώτα κλωτσομπουνίδια που εισέπραξαν!!!

Τα στοιχεία του θύματος είναι στην διάθεση μας, αλλά δεν τα δημοσιεύουμε κατόπιν δικής του επιθυμίας. Για τους γνώστες θα πούμε μόνο ότι το παρατσούκλι του θυμίζει...πατρίδα...

ethel-sinadelfos
 
Σε πρόσφατη συνέντευξή μου σε τηλεοπτικό σταθμό ρωτήθηκα αν η Χρυσή Αυγή προτίθεται να... "μαλακώσει", να ρίξει νερό στο κρασί της, να πλησιάσει - όσο γίνεται - το πρότυπο των καθεστωτικών κομμάτων.

Η απάντηση που έδωσα ήταν σαφής και παρουσιάζει ξεκάθαρα την πορεία που έχει χαράξει το Κίνημα, τους στόχους και τις προοπτικές του: "Θα είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί, ακόμα πιο απαιτητικοί, όχι για τα προσωπικά μας συμφέροντα, αλλά για τα δίκαια του Ελληνικού λαού..."

Τελευταία και με βάση την νομοθεσία και τις οδηγίες του Ε.Σ.Ρ. καταφέραμε να εξασφαλίσουμε κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας. Φυσικά, δε μας δόθηκε ο τηλεοπτικός χρόνος που αντιστοιχεί σε ένα κόμμα του 7%, παρ' όλα αυτά είχαμε τη δυνατότητα να δείξουμε το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής στον Ελληνικό λαό, τις προτάσεις και τις θέσεις του Κινήματος για όλα τα φλέγοντα ζητήματα. Παράλληλα, την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας βουλής, όλοι οι Έλληνες κατανόησαν το αυτονόητο. Πως η Χρυσή Αυγή είναι κάτι εντελώς νέο, μία πολιτική δύναμη που κινείται σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από το "κόμμα των πολιτικών κομμάτων".

Μέσα σε μία βουλή, που δικαίως ορισμένοι χαρακτήρισαν "νερόβραστη σούπα", η ευπρεπής και στρατιωτική παρουσία των Χρυσαυγιτών πέρασε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε εκατομμύρια συμπατριώτες μας: πως μέσα στη γενική απαξίωση των πάντων, μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτης διαφθοράς και παρακμής, ανατέλει μία νέα δύναμη κάθαρσης, μία δύναμη ικανή να ανατρέψει τα πάντα και να θέσει της βάσης για την εθνική μας ανάταση.

Ήταν κωμική η στιγμή που όλοι οι εκπρόσωποι των παλαιών κομμάτων στάθηκαν... "κλαρίνο" μπροστά στο κοράνι, τιμώντας έτσι κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν δέχονται ως μητέρα πατρίδα τους την Ελλάδα ή την τουρκία.

Ακόμα και αυτοί που παρουσιάζονται ως... τουρκοφάγοι, φύλακες του Έβρου και υπερπατριώτες (Καμμένος κλπ) κοιτούσαν με λοξές ματιές προς τα έδρανα που καθόταν η κοινοβουλευτική μας ομάδα. Είχαν αντιληφθεί προφανώς πως σε λίγο καιρό τα απο-κόμματά τους θα έχουν καταρρεύσει από τον ισχυρό εθνικιστικό άνεμο που πνέει στην Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή και τα μέλη της, με βάση το νέο θεσμικό ρόλο που μας προσέφερε η υποστήριξη του λαού, έχουμε ένα τεράστιο έργο να επιτελέσουμε. Σε αυτή την εθνική προσπάθεια δε χωρούν συμβιβασμοί, υποχωρήσεις και διπλωματία. Μοναδική μας υποχρέωση είναι να γίνουμε ακόμα πιο επιθετικοί, ακόμα πιο απαιτητικοί, να ζητήσουμε και να πάρουμε τα πάντα, δηλαδή όλα όσα μας ανήκουν και μας τα έκλεψε το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.

Οι Χρυσαυγίτες, εκμεταλλευόμενοι το νέο θεσμικό τους ρόλο και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτόν, θα φτάσουν στα άκρα.

Στα άκρα, όχι με την έννοια που θέτει σε αυτά η παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ. Στα άκρα για τη της σωτηρία της χώρας, στα άκρα γιατί "μεγάλα προβλήματα απαιτούν ακραίες λύσεις". Στα άκρα γιατί οι μεσαίες λύσεις και οι μεσαίοι χώροι οδήγησαν τη χώρα στο χάος.
Picture
"Περί βλακείας..."
Θα κλείσω με μία σύντομη αναφορά στην εξαιρετικά εύστοχη δήλωση του Αρχηγού, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό κ. Πικραμένο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την "άνοδο" του Σύριζα, ο Αρχηγός απάντησε ότι΄"όποιος συγχέει τον Τσίπρα με τον Στάλιν είναι οπωσδήποτε βλαξ".

Κατήγγειλε με τον τρόπο αυτό την άθλια τακτική των μνημονιακών κομμάτων να προβάλλουν έναν αστείο τύπο ως το απόλυτο κακό, για να... επαναπατρίσουν όσα πρόβατα έχουν διαφύγει από το κομματικό τους μαντρί. Ως συμπλήρωμα στα παραπάνω θα προσθέσω ότι είναι επίσης βλαξ όποιος πιστεύει τα ποσοστά που δίνουν στο Σύριζα οι δημοσκοπήσεις.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για τεράστιες φούσκες, όπως αυτές που έδιναν στο κόμμα Κουβέλη και προεκλογικά έσκασαν με πάταγο. Όσο πραγματικό ήταν το 17% που έδιναν στη ΔΗΜ.ΑΡ., άλλο τόσο είναι το 27% που δίνουν στον Τσίπρα. Αυτός όμως είναι ο καλύτερος τρόπος να συμμαζευτούν τα απωλολότα πρόβατα, να ενισχυθεί το δίδυμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, να κυβερνήσει με μεγάλη πλειοψηφία και να θάψει οριστικά τη χώρα στον εφιάλτη του μνημονίου και της ξενοκρατίας.

Μοναδικό ανάχωμα απέναντι σε αυτή τη θλιβερή προοπτική μπορεί να αποτελέσει η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής, του αληθινού Εθνικιστικού Κινήματος.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ


 
  Ελάχιστες μέρες μετά τις προκλήσεις για την 19η Μαΐου, γιορτάστηκε έξω από την Κομοτηνή και η κεμαλική «Γιορτή του Παιδιού», σε διοργάνωση παράνομου τουρκοσυλλόγου! Παρόντες ο πρόξενος της Τουρκίας, όλη η τοπική ηγεσία των τουρκοφρόνων, αλλά και παιδάκια ντυμένα με…στολές του τουρκικού στρατού!

     Έγινε στo χωριό Φιλύρα του Νομού Ροδόπης το 8ο Παιδικό Φεστιβάλ που κάθε χρόνο πλέον οργανώνεται από τον παράνομο «Σύλλογο Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης». Σε αυτό έλαμψαν, πλην του προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, και όλα σχεδόν τα αστέρια της εν Θράκη πρακτοροσύναξης της Άγκυρας,

όπως ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαμί Τοραμάν, οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο πρόεδρος του «Συλλόγου Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» (και ακόμη δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής και μέλος του Δ.Σ. του τουρκο-κόμματος DEB) Κοράι Χασάν, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ο δήμαρχος Ιάσμου (και πρόεδρος της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης») Ισμέτ Καδή, ο πρόεδρος της δημοτικής παράταξης «Κοινωνικό Κίνημα» Σαντετίν Σακίρ Χουσείν, ο πρόεδρος του «Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Χίλια» (και αντιπρόεδρος του DEB) Αλή Πεντζάλ, ο υποψήφιος βουλευτής (με τη Ν.Δ.) Μεχμέτ Εμίνογλου, η επικεφαλής του τομέα γυναικών του DEB Νετσλά Τσαβούς και άλλοι.

    Στην ομιλία που έκανε ο πρόεδρος του (αυτοφερόμενου ως) «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμί Τοραμάν είπε πως τα παιδιά της μειονότητας για χρόνια στερήθηκαν από τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ότι σήμερα είναι χαρμόσυνο γεγονός η διόρθωση αυτού του λάθους, ενώ τόνισε ακόμη πως «στην πολυπολιτισμική Δυτική Θράκη θα ήταν καλό αυτά τα φεστιβάλ παιδιών να γίνονται στην γλώσσα και της μειονότητας και της πλειονότητας.

Πόσο ωραίο μάλιστα θα ήταν αν περιλάμβαναν και παιδιά από τα Βαλκάνια…Ο μεγάλος κρατικός λειτουργός, ο μεγάλος ηγέτης Μουσταφά Κεμάλ, ανακηρύσσοντας την 23η Μαΐου ως Γιορτή του Παιδιού, είχε ως στόχο να αφιερώσει αυτή τη γιορτή στα παιδιά όλου του κόσμου. Σήμερα αυτή η άποψη υπάρχει και στην UNESCO».
Picture
  Ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ συνεχάρη τον Τοραμάν για την οργάνωση της εκδήλωσης, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν επιτυχίες και ανέφερε πως πάντα θα στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ο βουλευτής Ροδόπης (με τον ΣΥΡΙΖΑ) Αϊχάν Καραγιουσούφ επίσης συνεχάρη τον παράνομο τουρκοσύλλογο, διότι, όπως ανέφερε, οργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις που κρατάνε μια κοινότητα ζωντανή και υπαρκτή, ενώ ευχήθηκε να υπάρξει και συνέχεια στις επιτυχίες.

Τόνισε ακόμη πως «οι δάσκαλοι μας είναι μετά τους γονείς μας οι πιο πολύτιμοι άνθρωποι για την ανατροφή μας. Εμείς λοιπόν είμαστε άνθρωποι που μας μόρφωσαν ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης, σ’ αυτή τη γενιά ανήκουμε».

Ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ανέφερε πως τα παιδιά είναι το μέλλον μας, ότι μια αμόρφωτη νεολαία δεν θα μπορέσει να δώσει κάτι παραπάνω στην ίδια της την κοινότητα και συνεχάρη τον Σύλλογο Δασκάλων. Όσο για τον πρόεδρο της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (σ.σ. του ανώτατου δηλαδή πεμπτοφαλαγγίτικου μειονοτικού οργάνου στη Θράκη) και δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καδή, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για το ότι μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της νεολαίας των…Τούρκων της Δυτικής Θράκης και για το ότι βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον με πετυχημένους μαθητές και γονείς.

Ο Καδή ακόμη ανέφερε: «Μας χαροποιεί σήμερα εδώ να βλέπουμε τον ενθουσιασμό των νέων μας, που αποτελούνε την παρακαταθήκη για το αύριο μας. Ξέρετε ότι ως κοινότητα ζούμε στην Δυτική Θράκη σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Μέσα στον αγώνα που δίνουμε, οι πολύτιμοι δάσκαλοι μας συμβάλλουν σημαντικά, ανατρέφοντας τους μαθητές μας, βάζοντας έτσι ισχυρά θεμέλια για το μέλλον των Τούρκων της Δυτικής Θράκης».

     Τέλος, ο πρόξενος
Μουσταφά Σάρνιτς (στη 2η φωτό τον βλέπετε στο βήμα της εκδήλωσης), συγχαίροντας τον σύλλογο για την οργάνωση της εκδήλωσης, δήλωσε: «Πραγματικά ο Σύλλογος αποδίδει στην κοινωνία πετυχημένους και ταλαντούχους ομογενείς μας. Ότι και αν κάνουμε για τους δασκάλους μας, δεν μπορούμε να τους ξεπληρώσουμε γι’ αυτά που έκαναν. Επιθυμώ να τους συγχαρώ όλους έναν-έναν. Στα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να τους δώσουμε προσωπικότητα και ταυτότητα».

     Τι ταυτότητα βέβαια ονειρεύεται να δώσει στα μουσουλμανάκια της Θράκης ο εν λόγω αρχικοπρίτης της ΜΙΤ και οι πρακτοράντζες του, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο.

Το διαβάσατε στις προκλητικές δηλώσεις όλων των παρισταμένων, το βλέπετε ωστόσο ακόμη πιο εύγλωττα και στις δύο τελευταίες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παρακάτω με τις παραδοσιακές φορεσιές από τη…Μητέρα Πατρίδα και τους (φυτευτούς) τούρκικους χορούς, αλλά και με μικρά παιδάκια ντυμένα με στολές παραλλαγής των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων!

Ας όψεται όμως το γελοίο άταφο πτώμα που τολμά να αυτο-αποκαλείται «ελληνική πολιτεία» και που δεν διανοείται καν ούτε μια απλή λέξη διαμαρτυρίας να αρθρώσει απέναντι σ’ ετούτο το ολοένα και πιο ασύδοτο και ξεσαλωμένο σκυλολόι. Ας όψεται…
ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ-ΣΤΟΠ


    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010