Picture
Ο "μάγος" μίλησε στην "Sportday" για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του Θρύλου, τους οποίους όπως τόνισε τους αγαπά και δεν τους ξεχνά...

"Δύο ντέρμπι αποκλείεται να ξεχάσω, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω ένα από αυτά. Και τα δύο ήταν σπέσιαλ. Αναφέρομαι στο θρυλικό 1-4 της Λεωφόρου για το Κύπελλο το 2001 και φυσικά το 3-0 της Ριζούπολης το 2003, με το οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα.

Και στα δύο αυτά παιχνίδια κάναμε επίδειξη δύναμης και αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα"
, είπε αρχικά ο Ζιο και συμπλήρωσε: "Θα ήθελα να τους πω καλή επιτυχία.

Αν παίξουν με καρδιά, αποκλείεται να χάσουν. Ας εμπνευστούν από το δικό μας 1-4 στη Λεωφόρο... Στους φιλάθλους της ομάδας θέλω να πω ότι τους αγαπώ και δεν τους ξεχνάω. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Εύχομαι να συνεχίσουν να στηρίζουν όπως αυτοί ξέρουν τον Ολυμπιακό, γιατί αποτελούν πολύ μεγάλη δύναμη και δίνουν ενέργεια στους παίκτες. Να ξέρετε ότι στα ντέρμπι τα πάντα είναι ανοιχτά. Αν ρωτάτε τι θέλω εγώ, φυσικά νίκη του Ολυμπιακού"
.
 
Picture
O κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα στους παίκτες για διπλό θριάμβου στο ΟΑΚΑ... Περίπου 500 φίλοι των Πειραιωτών βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με σκοπό να εμψυχώσουν την αποστολή, καθώς βάσει προγράμματος στις 16:30 αναχωρούσε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του δεν θα έχουν τον κόσμο τους στο πλάι τους και για το λόγο αυτό οι οπαδοί θέλουν να τους δείξουν ότι μπορεί να μην βρεθούν στις εξέδρες της Καλογρέζας, αλλά η καρδιά τους θα είναι εκεί και θα χτυπάει ερυθρόλευκα, στη μεγάλη προσπάθεια να πατήσουν τον αιώνιο αντίπαλο μέσα στο σπίτι του.

Το πιθανότερο είναι ότι θα τους ακολουθήσουν μέχρι ενός σημείου και μετά το πούλμαν θα ανηφορίσει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:30.
 
Picture
«Εχουµε διδαχθεί ότι η ελληνοτουρκική φιλία είναι εφικτή αλλά είναι και εύθραυστη». Με αυτά τα λόγια το 2000 ο Γ. Παπανδρέου υποδεχόταν στην Αθήνα τον τότε οµόλογό του Ισµαήλ Τζεµ. Ο Πρωθυπουργόςξαναπιάνει το νήµα του ελληνοτουρκικούδιαλόγου από εκεί που το άφησε το 2004 και παρ’ ότι η Αθήνα διαψεύδει τα περί επικείµενης συµφωνίας το βέβαιο είναι ότι κάτι κινείται στο Αιγαίο.

Οι διερευνητικές επαφές, σύµφωνα µε την πολιτική εντολή των δύο Πρωθυπουργών, προχωρούν και εντατικοποιούνται – ο επόµενος γύρος συνοµιλιών ανάµεσα στον πρεσβευτή Παύλο Αποστολίδη και τον τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου αναµένεται να πραγµατοποιηθεί στα µέσα Νοεµβρίου – αλλά, σύµφωνα µε την Αθήνα είναι νωρίς να γίνεται λόγος για οποιαδήποτε συµφωνία. Αυτό, όµως, δεν εµποδίζει την Αγκυρα να παίζει το επικοινωνιακό της παιχνίδι, διαµηνύοντας τόσο στο εσωτερικό όσο και προς τις Βρυξέλλες ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις εξοµαλύνονται και πως η συµφωνία είναι θέµα µηνών.

Επικοινωνιακοί λόγοι.
Διπλωµατικές πηγές σηµειώνουν πως η Αγκυρα δεν έχει τίποτα να χάσει από τις διαρροές για επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων ή της άρσης του casus belli. Αντιθέτως, κερδίζει, δίνοντας προς τα έξω την εντύπωση ότι τα βρίσκει µε τους γείτονές της. Για παράδειγµα, δεν είναι λίγοι όσοι περιµένουν ότι οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο θα αναφέρονται µεν στο σχετικό κείµενο της Επιτροπής – όπως και οι πλόες τουρκικών πλοίων σε τµήµατα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας –, αλλά µε ιδιαίτερα ήπια φρασεολογία που θα έχει τη µορφή «η Ελλάδα παραπονέθηκε για...».

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήµ µπορεί να διαψεύδουν τις τουρκικές διαρροές περί επίλυσης του ζητήµατος της υφαλοκρηπίδας µέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά, από την άλλη, δεν αποκλείουν τίποτα. Κι αυτό, διότι εκτιµούν ότι υπάρχει πραγµατική βούληση από την πλευρά του Τ. Ερντογάν, ενώ τα νοµικά επιχειρήµατα και οι σχετικές µελέτες (τις είχε παραγγείλει ο Χάρης Παµπούκης από µεγάλα βρετανικά γραφεία) είναι στη διάθεση της ελληνικής πλευράς από το 2003, όταν οι δύο χώρες έφθασαν ένα βήµα πριν από την υπογραφή συµφωνίας για τη δηµιουργία συνυποσχετικού παραποµπής στη Χάγη. Δεν είναι τυχαίο, ότι, σύµφωνα µε κυβερνητικές πηγές, στο Μέγαρο Μαξίµου έχουν πραγµατοποιηθεί αρκετές συσκέψεις ανάµεσα στον Πρωθυπουργό και τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Χρήστο Ροζάκη, ενώ τουλάχιστον µέχρι το καλοκαίρι συµµετείχε σε αυτές και ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παµπούκης.

Για τα χωρικά ύδατα.
Παρ’ ότι η ελληνική πλευρά διαψεύδει τις διαρροές υπενθυµίζοντας ότι µένει πιστή στον εµπιστευτικό χαρακτήρα των συνοµιλιών, σύµφωνα µε πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», υπάρχει πρόοδος στις συνοµιλίες ως προς την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων, την οποία φαίνεται να αποδέχεται η Αγκυρα, χωρίς ωστόσο οι συνοµιλίες να έχουν φθάσει ακόµη σε συζήτηση για συµφωνία επί ορισµένου εύρους.

Πάντως, µε τις διαρροές από την Αγκυρα τίθεται και πάλι στο προσκήνιο το χρόνιο αγκάθι στο Αιγαίο. Κι αυτό είναι ότι, σε αντίθεση µε τη διεθνή πρακτική, τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας (6 ναυτικά µίλια) δεν εναρµονίζονται µε τον εναέριο χώρο της (10 ναυτικά µίλια), δυσαρµονία στην οποία εδράζεται η πρακτική των τουρκικών παραβιάσεων.

Τυχόν επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων θέτει αυτόµατα από την Τουρκία ζήτηµα εναρµόνισής τους µε τον εναέριο χώρο. Η φόρµουλα που είχε βρεθεί επί κυβέρνησης Σηµίτη υιοθετούσε την ευθυγράµµιση θάλασσας και αέρα και έφθανε, σύµφωνα µε πληροφορίες, από τα 6 (στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο) µέχρι σχεδόν τα 9 ναυτικά µίλια (σε περιοχές µακριά από τις τουρκικές ακτές).

Picture
Το casus belli.
Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να θεωρούνται τυχαίες ούτε οι επανειληµµένες αναφορές τούρκων αξιωµατούχων στο casus belli και στην πρόθεση να απαλειφθεί εφόσον η Ελλάδα παραιτηθεί από το δικαίωµά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά µίλια.

Πάντως στην «Κόκκινη Βίβλο»όπου περιγράφεται το δόγµα εθνικής πολιτικής στην Τουρκία και εφέτος δεν απαλείφθηκε το «casus belli» την Ελλάδα. Διπλωµατικές πηγές σηµειώνουν ότι, παρά το κεκτηµένο δικαίωµα, όσες φορές προχώρησε ο ελληνοτουρκικός διάλογος ήταν κοινή παραδοχή ότι η Ελλάδα δεν θα επεκτείνει µονοµερώς την αιγιαλίτιδα ζώνη της στα 10 ή 12 ναυτικά µίλια, καθώς στο Αιγαίο δεν πλέουν µόνο ελληνικά πλοία και η πλήρης επέκταση θα εµπόδιζε τη διεθνή ναυσιπλοΐα. Με την ίδια λογική, κοινή ήταν η παραδοχή ότι η τουρκική υφαλοκρηπίδα δεν θα πρέπει να περικυκλώνει τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Γυροφέρνουν συνεχώς το Καστελλόριζο
«Αγκάθι» αποτελεί το Καστελλόριζο, αφού η Τουρκία από το 2008 και µετά δείχνει επανειληµµένως το ενδιαφέρον της για την περιοχή αυτή, µε τις έρευνες του νορβηγικού σκάφους το 2008 και πιο πρόσφατα µε τις έρευνες του «Πίρι Ρέις» σε τµήµατα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Με αυτό τον τρόπο, λένε διπλωµατικές πηγές, η Αγκυρα πιέζει την Αθήνα να ξεχάσει το Καστελλόριζο, σηµείο-κλειδί για την Ελλάδα το οποίο αφορά κατοχύρωση και υπολογισµό της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Η τουρκική θέση είναι πως ένα νησί τόσο αποµονωµένο από τον ελληνικό ηπειρωτικό κορµό δεν µπορεί να περιορίζει τόσο πολύ την τουρκική υφαλοκρηπίδα.
ΤΑ ΝΕΑ

 
Picture
Ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει απάντηση στο εκβιαστικό δίλημμα του κ. Παπανδρέου με έκτακτη συνέντευξη που θα παραχωρήσει το βράδυ της Δευτέρας, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.Πιθανότερη ώρα της συνέντευξης φέρεται η 9 μμ.
hassapis

 
 
Picture
Για εγκληματική ανευθυνότητα που κάνει κακό στη χώρα κατηγόρησε χθες από τις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς τον πρωθυπουργό, με αφορμή την απειλή του κ. Παπανδρέου για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εφόσον οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ αποτύχουν στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να αποδεχθεί τις εθνικές εκλογές, έστω κι αν αυτές είναι ζημιογόνες για τον τόπο, ωστόσο το κόστος, όπως είπε, θα το αναλάβει ο πρωθυπουργός που θα τις έχει προκαλέσει.

«Ο κ. Παπανδρέου, για μια ακόμη φορά παίζει με τους θεσμούς και εξακολουθεί να ενεργεί, όχι ως υπεύθυνος πρωθυπουργός, αλλά με γνώμονα τα στενά κομματικά του συμφέροντα, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που δημιουργεί στη χώρα. Επιμένει να στέλνει αυτός, με εκβιαστικό περιεχόμενο, μηνύματα στους πολίτες, χωρίς να δέχεται κανένα μήνυμα από εκείνους. Ακόμα και όταν, θεσμικά, είναι -τώρα- η δική τους ώρα να μιλήσουν», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

«Η δημοκρατία στην πατρίδα μας, υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «παραμένει όρθια, απέναντι σε τέτοιου είδους ‘βοναπαρτισμούς’ και ‘λεονταρισμούς’. Δεν εκβιάζεται, τα κόμματα δεν φιμώνονται και οι πολίτες δεν χειραγωγούνται. Και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».
Σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών, είπε:

«Εμείς να επιβάλουμε εκλογές δεν μπορούμε. Το Σύνταγμα, άλλωστε, δίνει αυτή την αρμοδιότητα μόνο στον πρωθυπουργό. Αν κάναμε το αντίθετο, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούμε να επιβάλουμε εκλογές, θα δημιουργούσαμε κλίμα αναστάτωσης και αναταραχής.
Και ιδιαίτερα, όταν στη χώρα έχουμε το δυσκολότερο πρόβλημα των τελευταίων πενήντα ετών, με την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Η στάση αυτή είναι στάση ευθύνης και στάση σοβαρότητας. Εγώ δεν είμαι Παπανδρέου», σημείωσε. Καταλόγισε δε στον πρωθυπουργό «πρωτοφανή τακτική να αποσταθεροποιεί ο ίδιος την κατάσταση της χώρας.

Αν όμως ο κ. Παπανδρέου θέτει θέμα εθνικών εκλογών -σε περίπτωση δυσάρεστου μηνύματος για εκείνον στις περιφερειακές εκλογές- εδώ είμαστε! Ήδη, βέβαια, με την ανεύθυνη στάση του, έχει βάλει τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, με ορατές ήδη τις πρώτες συνέπειές της, όπως είδατε τελευταία με την ξαφνική (μετά τη δήλωσή του) άνοδο των spreads. Εμείς, τέτοιου είδους εκβιαστικά διλήμματα και προκλητικούς- επαναλαμβάνω- λεονταρισμούς δεν δεχόμαστε. Αν ο κ. Παπανδρέου πάρει την ευθύνη και πάει τη χώρα σε εκλογές, εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι. Αλλά εκείνος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος».

Ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος στην κατηγορία που του απηύθυνε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (ότι στο εξωτερικό αυτός λέει ότι στηρίζει την κυβέρνηση, ενώ στην πραγματικότητα δεν το κάνει), σχολίασε: «Μέσα σε ένα χρόνο, η ΝΔ έχει, ήδη, ψηφίσει 30 από τα 60 νομοσχέδια που μπήκαν στη Βουλή, όταν το ΠΑΣΟΚ, 5,5 χρόνια, είχε ψηφίσει μόνο 7. Ο κ. Παπανδρέου, δια του κ. Πεταλωτή, μας είπε, προ ολίγου -αν είναι δυνατόν- ότι άλλα λέω εγώ μέσα κι άλλα λέω, όταν βρίσκομαι έξω από τον τόπο. Αυτό δεν είναι καν προπαγάνδα. Είναι ντροπή. Αλλά, ταυτόχρονα, φοβάμαι ότι τους κάνει και γραφικούς».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συμμετείχε στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο περιθώριο της οποίας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Β. Μαρτένς και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Φαν Ρομπάι, στον οποίο δήλωσε την κατηγορηματική αντίθεσή του στην ιδέα της ελεγχόμενης χρεοκοπίας, που πολλοί εμφανίζουν ως ουσιώδες στοιχείο στον υπό σύσταση μόνιμο ευρωπαϊκό μηχανισμό.
 
Picture
Εφ. Μπιρλίκ
Ο πρόεδρος του συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTD) -παράρτημα Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου δήλωσε πως με την ταυτόχρονη συζήτηση των μειονοτικών προβλημάτων σε Ελλάδα άρχισαν να έρχονται και απτά   αποτελέσματα.

Ο Χακάν Τσαβούσογλου μετείχε στην σύναξη για τις μειονότητες που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με την συμμετοχή του υπουργού προεδρίας-υπεύθυνου για τους Τούρκους του εξωτερικού Φαρούκ Τσελίκ. Ο Τσαβούσογλου αξιολόγησε την σύναξη για τις μειονότητες καθώς και τις τοπικές εκλογές που θα γίνουν στις 7 Νοεμβρίου στην Ελλάδα. Ο Τσαβούσογλου ανακοίνωσε πως πλέον στις ταυτόχρονες συναντήσεις για τις μειονότητες υπάρχουν απτά αποτελέσματα. Όπως είπε : ¨πλέον δεν κάνουμε τρύπες στο νερό¨.  

Ο πρόεδρος Τσαβούσογλου ανέφερε πως ευρισκόμενος στην σύναξη για τις μειονότητες στην Αθήνα, ως προσκεκλημένος του  υπουργού προεδρίας-υπεύθυνου για τους Τούρκους του εξωτερικού Φαρούκ Τσελίκ, αντιμετώπισε με ευχαρίστηση την πρόοδο που έχει καταγραφεί στα μειονοτικά προβλήματα. Ο Τσαβούσογλου δήλωσε : Οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις δύο χώρες ειδικότερα για το θέμα του μουφτή, και στο σημείο που έχουν φτάσει αποτελούνε ένα σημείο καμπής για την μειονότητα μας. Η εξέλιξη αυτή πιστεύουμε πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίλυση και των υπολοίπων θεμάτων¨

¨Στην Προύσα υπάρχει δυνατότητα 8 χιλιάδων ψήφων¨

Αναφερόμενος ο Χακάν Τσαβούσογλου πρόεδρος του παραρτήματος του BTTD, στις τοπικές εκλογές που θα γίνουν στις 7 Νοεμβρίου τόνισε πως θα αποτελέσουν μια ριζική αλλαγή στην διακυβέρνηση και είπε : ¨ Στην Προύσα υπάρχει δυνατότητα 8 χιλιάδων ψήφων. Επιθυμία μας είναι όλους αυτούς να τους μεταφέρουμε. Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή των ομογενών μας, να ασκήσουν το πλέον θεμελιώδες δικαίωμα τους. Εμείς ως σύλλογος πάλι θα βάλουμε λεωφορεία. Για αυτό οι ομογενείς μας το συντομότερο να υποβάλλουν την αίτηση τους στο σύλλογο μας.¨.

Σχόλιο : Επειδή σε αυτόν που παριστάνει τον πρωθυπουργό δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη, ας ελπίσουμε στον Θεό. Γιατί αν μας φορέσουν και τους τουρκομουφτήδες στο κεφάλι, σκουραίνουν (προς το κόκκινο) τα πράματα στη Θράκη. Προσέξτε επίσης στην φωτογραφία του Τσαβούσογλου(που δεν είναι από το δημοσίευμα) και την πράσινη, μαύρη και άσπρη σημαία. Σα να μοιάζει με αυτήν της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης…
tourkikanea

 
Picture
Συντάκτης:Μαργαρίτα Τζαγκαράκη

Έντονα ενοχλημένη εμφανίζεται η Τουρκία για την παρουσία των ομάδων ταχείας επέμβασης της FRONTEX στον Έβρο, κατηγορώντας την Ε.Ε. για έλλειψη ευαισθησίας στο θέμα των βασανιστηρίων των μεταναστών.

Ο Τούρκος εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Τουρκία για τους πρόσφυγες, Μετίν Τσοράμπατιρ, υποστηρίζει ότι «τόσο αυτοί που διαφεύγουν από βασανιστήρια, όσο και αυτοί που φεύγουν για οικονομικούς λόγους ταξιδεύουν όλοι μαζί στα πλοία, αλλά η FRONTEX τους μεταχειρίζεται όλους ως οικονομικούς μετανάστες». Μάλιστα τόνισε ότι «δεν πρέπει να επαναπροωθούνται αυτοί που προσπαθούν να γλιτώσουν από τα βασανιστήρια».

Η παρουσία της FRONTEX στα ελληνοτουρκικά σύνορα ουσιαστικά καταργεί και το τελευταίο επιχείρημα των Τούρκων ότι δεν αντιλαμβάνονται τα «κύματα» των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Ο κ. Τσοράμπατιρ σημείωσε ότι έχουν ήδη γίνει επαφές με την ΕΕ για το θέμα αυτό και ότι: «η Ε.Ε. ζητεί από την Τουρκία ο έλεγχος των συνόρων της να μην γίνεται από στρατιωτικές μονάδες».

«Η φύλαξη των συνόρων είναι δικαίωμα κάθε χώρας, αλλά προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι που διαφεύγουν κάτω από πιέσεις και βασανιστήρια. Δεν πρέπει αυτή η αρχή να καταπατείται» σημειώνει ο Τσοράμπατιρ.


 
Picture
Δίγλωσσες πινακίδες,  γραμμένες στα αλβανικά και στα ελληνικά, που βρίσκονταν κατά μήκος  του εθνικού άξονα Σαράντα – Κόνισπολ και τοποθετήθηκαν κατά παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αφαιρέθηκαν κατόπιν εντολής της Γενικής Διεύθυνσης Οδοποιίας, γράφει η αλβανική εφημερίδα ‘Γκαζέτα Σκιπτάρε’ και συνεχίζει:

Η απόφαση ελήφθη λίγες μόνον ημέρες μετά το δημοσίευμα της ‘Gazeta Shiqiptare’ της 18 Σεπτεμβρίου 2010, που αναφερόταν για το σκάνδαλο αυτό.

Στο δημοσιευθέν άρθρο, εκτός των άλλων, εξέγειρε ανησυχίες ότι οι πινακίδες με τις ελληνικές ονομασίες των πόλεων δεν βρίσκονταν σε εθνικές μειονοτικές περιοχές, αλλά σε περιοχές που κατοικούνταν κατά συντριπτική πλειοψηφία από Αλβανούς.

« Δεν τοποθετήθηκαν μόνον στην είσοδο των μειονοτικών χωριών της περιοχής, αλλά και σε χωριά που κατοικούνται από αλβανικό πληθυσμό, κυρίως τσάμηδες. Δίγλωσσες πινακίδες βρίσκονται στην είσοδο των Αγίων Σαράντα, στους οποίους η συντριπτική πλειοψηφία κατοικείται από Αλβανούς. Η τοποθέτηση πινακίδων με ελληνικές ονομασίες σε χωριά που κατοικούνται μόνον από Αλβανούς, φαίνονται να έχουν πρόθεση ώστε να χαρακτηρίζονται ως περιοχές της ελληνικής μειονότητας», είχε δημοσιευθεί τότε στο άρθρο της εφημερίδας.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010