Picture
_
Τελικά οι… εναπομείναντες εκπρόσωποι του «συστήματος» ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να μας εκπλήσσουν, με τον μοναδικό τρόπο που τόσο καλά γνωρίζουν.

Συγκεκριμένα, έγινε προ ημερών στο ΙΚΑ της Πάτρας σύσκεψη με τον Πρόεδρο του νέου Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας κ. Γεράσιμο Βουδούρη χωρίς ωστόσο να προσκληθούν οι εφαρμοστές του νέου θεσμού, δηλαδή, οι γιατροί(!).

Όπως αναφέρει σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, προς τους συναρμόδιους υπουργούς Εργασίας και Υγείας, «Ο νέος Οργανισμός, που θα απορροφήσει εν πρώτοις τέσσερα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία και στη συνέχεια περισσότερα, παρουσιάζει ήδη πολλές αδυναμίες, κυρίως σε επίπεδο συνταγογραφήσεων.

Επιπλέον, κάθε νέο εγχείρημα επιβάλλει τη συνεννόηση και τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, για αυτό και έπρεπε να κληθούν στη σύσκεψη οι γιατροί, οι οποίοι διαπιστώνουν τις αδυναμίες του συστήματος και θεωρούν ανεπαρκή και ανεφάρμοστο τον νέο Οργανισμό, αφού καταργούνται και οι ελάχιστες κοινωνικές παροχές, ενώ ισοπεδώνονται οι ασφαλισμένοι.»

Μεταξύ άλλων, ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, ζήτησε από τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Κουτρουμάνη, δυο εκ των θεμελιωτών της…δεδομένης «πράσινης ανάπτυξης» στη χώρα μας, να κάνουν γνωστούς τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να προχωρήσουν τα θέματα στη συγκεκριμένη σύσκεψη αποκλείοντας τους γιατρούς, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος απαίτησε από τους συναρμόδιους υπουργούς να απαντήσουν και στο αν σκέπτονται να επανεξετάσουν σοβαρά την επόμενη φορά τον σχεδιασμό του συστήματος με βάση τις πραγματικές ανάγκες που υπάρχουν.

 
_του Τζαν Ντουντάρ (Μιλιέτ)

Ο Μεσούτ Γιλμάζ με τρεις λέξεις δημιούργησε διπλωματικό σκάνδαλο. Αναφερόμενος σε παραδείγματα από τα κρατικά μυστικά στην Έκθεση Σουσουρλούκ στον δημοσιογράφο της Μπιργκιούν Εμβέρ Αϊσεβέρ είπε «Έγιναν αντίποινα δασών στην Ελλάδα».

 Όταν ξεσηκώθηκε η Ελλάδα έκανε ανασκευή στα λόγια του μετά από 3 μέρες λέγοντας «Εγώ εννοούσα τη σχέση των πυρκαγιών δασών στην Τουρκία με την ελληνική μυστική υπηρεσία στη δεκαετία του 90».

Ας δείξουμε, γράφει ο δημοσιογράφος ότι το πιστέψαμε. ‘Όπως γνωρίζετε όταν συνελήφθη επ’αυτοφόρω το βαθύ κράτος με το ατύχημα Σουσουρλούκ το 1996 ο τότε Π/Θ Γιλμάζ είπε στο σύμβουλό του Κουτλού Σαβάς να ετοιμάσει μια έκθεση σχετικά με το θέμα.

Ο Σαβάς με την έκθεσή του το 1997 έφερε στην επιφάνεια το πλέγμα των βρώμικων υποθέσεων που είχαν σαρώσει το κράτος. Όμως οι 12 σελίδες της έκθεσης αποκρύφθηκαν με το αιτιολογικό ότι εξέθεταν τα «κρατικά μυστικά». Βέβαια όλοι επεδίωκαν να μάθουν τι έγραφε σε εκείνες τις σελίδες.

 Στα αιτήματα να αποκαλυφθούν  ο Γιλμάζ είπε «αν τα ανακοινώσουμε δεν θα μπορέσουμε άλλη φορά να ζητήσουμε από κάποιον να κάνει κάτι εν ονόματι του κράτους».Τι το τόσο ντροπιαστικό είχε κάνει το κράτος; Αυτό δεν μπορούσε να ανακοινωθεί. Βεβαίως και εδώ λειτούργησε το ρητό «ουδεν κρυπτό υπό το φως του ήλιου» και χωρίς να παρέλθει πολύ μεγάλος χρόνος αποκαλύφθηκαν οι σελίδες αυτές.

 Στις σελίδες αυτές υπήρχαν ισχυρισμοί οι επιχειρήσεις του βαθέος κράτους εναντίον της ASALA και του ΡΚΚ, η πυρπόληση δασών, η εξεύρεση εργασίας στους φονιάδες και εκτελέσεις χωρίς προηγούμενη δίκη. Στην έκθεση και η ΜΙΤ κατηγορείτο ότι χρησιμοποιούσε «μη αξιοπρεπή άτομα».

Αργότερα στην έρευνα που κάναμε μαζί με τον Ακάρ στο αρχείο του Ετσεβίτ είχαμε βρει την απαντητική επιστολή της ΜΙΤ στην έκθεση αυτή. Εκεί υπό την επικεφαλίδα «Στοιχεία των οποίων η ανακοίνωση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα» υπήρχε και το θέμα της πυρκαγιάς δασών:

«Αν και δεν είναι γνωστό από ποιόν έγιναν και αν είναι αλήθεια ή όχι η επίθεση στο στρατόπεδο της Λαμίας, οι πυρκαγιές στα δάση της Ελλάδας και περιπτώσεις όπως οι εκρήξεις σε τουριστικές περιοχές όπως η Κρήτη και η Ρόδος στοιχεία που φέρουν το χαρακτήρα κρατικών μυστικών το γεγονός ότι αναφέρθηκαν στην εν λόγω έκθεση (Σουσουρλούκ) έστω και ως ισχυρισμοί είναι στοιχεία τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν δικαίωμα αμοιβαιότητας από τις εν λόγω χώρες και να γίνουν θέμα εκμετάλλευσης.

 Δηλαδή, γράφει ο δημοσιογράφος, «το θέμα της πυρκαγιάς είχε παύσει πλέον να είναι μυστικό. Όμως με την διαρροή αυτού από «τα χείλη ενός αρμοδίου» σε επίπεδο Π/Θ απόκτησε διπλωματική σημασία.

Την ουσία τη γνωρίζουν στην Άγκυρα πολλοί αρμόδιοι. Στην δεκαετία του 90 η Τουρκία ήταν οργισμένη από το γεγονός ότι το ΡΚΚ προστατεύονταν στην Αθήνα. Δεν εξασφάλιζε αποτέλεσμα με τη διπλωματία. Βρήκαν οπαδούς τα γεράκια που έλεγαν «εφόσον εκείνοι θρέφουν αυτούς που μας κάνουν και πονάμε να τους κάνουμε να πονέσουν και εκείνοι». «Δύο ομάδες και χωρίς να γνωρίζει η μία για την άλλη» ξεκίνησαν δουλειά.

Ειδικές δυνάμεις ξεκίνησαν την υπόθεση με τις φωτιές η δε πτέρυγα των πληροφοριών ξεκίνησε τις βομβιστικές ενέργειες. «Τα καθήκοντά τους ήταν επικίνδυνα και αν συλλαμβάνονταν το κράτος δεν θα τους γνώριζε». Μετά τις βόμβες στα ελληνικά νησιά και τις πυρκαγιές άρχισαν στην Τουρκία πυρκαγιές αγνώστων δραστών.

Μετά από λίγο οι ελληνικές αρχές ερχόμενες σε επαφή με τούρκους αρμοδίους «ζήτησαν κατάπαυση του πυρός». Το μήνυμα έγινε αντιληπτό. Οι φωτιές σταμάτησαν.

Για μια περίοδο σταμάτησε και η προστασία του ΡΚΚ στην Αθήνα.

Αντιλαμβανόμαστε για ακόμα μια φορά τι πράγμα είναι αυτό το θέμα «κρατικού μυστικού». Βέβαια και σε τι χρησιμεύει το «μυστικό κονδύλι». Βέβαια «κάθε κράτος έχει τέτοια βρώμικα μυστικά» όμως και οι πολίτες των κρατών (τούρκοι ή έλληνες) έχουν το δικαίωμα να μαθαίνουν σε τι θέματα έχει αναμειχθεί το κράτος και να ζητούν λογαριασμό.

Εκ των υστέρων γίνεται αντιληπτό ότι εκείνοι οι οποίοι ξεκίνησαν «για το κράτος» αργότερα διέπραξαν πολλά εγκλήματα για τα δικά τους συμφέροντα όπως προκύπτει και από τις ομολογίες του Αϊχάν Τσαρκίν.
anixneuseis
έθνος νοέμβριος 1996
 
Picture

Γράφει ο
Πέτρος Χασαπης
Προεδρική Δημοκρατία


Σε κανένα κράτος του κόσμου, που θέλει να λέει ότι έχει ένα δημοκρατικό καθεστώς, δεν θα είχε επέλθει κυβερνητικός πανικός ή ακόμα και πτώση της κυβέρνησης, έπειτα από το θέμα των δύο εισαγγελέων κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη. Πολύ δε περισσότερο, κάτι τέτοιο θα έπρεπε να συμβεί εδώ, σε μια συγκυριακή συγκυβέρνηση...
με δοτό πρωθυπουργό.

Είναι γνωστό ότι τον τόπο τον εξουσιάζει το «καθεστώς ΠΑΣΟΚ». Αν λοιπόν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι καθαρό και δεν έχει σχέση με όσα καταγγέλλουν οι δύο εισαγγελείς, ούτε είναι κολαούζος και εξάρτημα του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ, οφείλει άμεσα να ζητήσει δημόσιες, ενώπιον του λαού, εξηγήσεις και εφόσον υπάρξει θέμα, να ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης ή να προκαλέσει την πτώση της αποχωρώντας από αυτήν.

Και μην μας πει η ΝΔ ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό γιατί δεν θα το ήθελε η τρόϊκα ή τι θα γίνει με το PSI ή με τους μισθούς και τις συντάξεις και άλλα τέτοια, γιατί δεν υπάρχει πιο σοβαρό θέμα από την παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Κάτι τέτοιες πρακτικές, τις οποίες υπονοούν οι δύο εισαγγελείς, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν.

Το κοινωνικό τοπίο έχει γίνει πλέον εύφλεκτο και κανείς δεν μπορεί να μένει στο εξής στο απυρόβλητο, σε βάρος της κοινωνίας.

 
_Στα πλαίσια του Προγράμματος εκπαιδεύσεως η ΣΜΥ πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι των Σπουδαστών Ιης Τάξης την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011. Αρχικά επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 Πτέρυγα Μάχης, στις οποίες έγιναν ενημερώσεις για την αποστολή καθώς και για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας. Παράλληλα έγινε παρουσίαση στα αεροπορικά μέσα της 110 ΠΜ.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, στην οποία έγινε ενημέρωση για την αποστολή της καθώς και για την επιχειρησιακή ετοιμότητά της. Παράλληλα έγινε παρουσίαση στα αεροπορικά μέσα της Ταξιαρχίας (Ε/Π AH-64D, UH-1H και U-17 Α/Φ).

 
Picture
_
Σκηνές ροκ στην Ευελπίδων με το δράστη να συνοδεύεται από δύο διμοιρίες ΜΑΤ και κουκούλα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο «Ρήγας»

«Στη γωνιά της αποθήκης κρεμόταν μια σακούλα σκουπιδιών και ξαφνικά άρχισε κάτι να κινείται από μέσα της. Τρέξαμε τότε μαζί με τους αστυνομικούς να την ανοίξουμε. Πρώτα είδαμε αίμα να τρέχει. Στη συνέχεια διαπιστώσαμε ότι εκεί βρισκόταν το σκυλί. Ο Ρήγας».

Η Μαρίνα Τελή, του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου Ρέντη, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν στον τόπο του μαρτυρίου δυο αδέσποτων σκυλιών, τα οποία ένας 55χρονος από την Αλβανία αποπειράθηκε να σκοτώσει με πρωτοφανή βιαιότητα, προπαραμονή των Χριστουγέννων, στο Μοσχάτο.

Ολα έγιναν στο οικόπεδο επί της οδού Μιαούλη 69, όπου λειτουργεί μια αποθήκη παιχνιδιών και καλλυντικών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων, τα αδέσποτα σκυλιά που σύχναζαν απέναντι ενοχλούσαν τον Ελληνα ιδιοκτήτη του οικοπέδου, τον Κύπριο διαχειριστή της αποθήκης, αλλά και τον Αλβανό που ανέλαβε να κάνει τη βρόμικη δουλειά, καθώς κυνήγησαν μια κότα του.

«Πριν από έναν μήνα τούς είχε πετάξει φόλα, αλλά περίοικοι τα έσωσαν. Την περασμένη Παρασκευή όμως αποφάσισε να τα αποτελειώσει και τα προσέλκυσε με σκυλοτροφή. Οταν έφτασα εγώ, είχε αποκλείσει τα δύο στο οικόπεδο και άκουσα τα ουρλιαχτά τους. Τα χτυπούσε μανιωδώς με μια βαριοπούλα, στο σώμα, στα άκρα και το κεφάλι. Αιματοχυσία...».

Οι κάτοικοι του φώναζαν να σταματήσει, «όμως εκείνος μας απείλησε ότι θα μας κάνει τα ίδια. Είδα τότε τον φουκαρά τον Ρήγα να προσπαθεί να σηκωθεί και τον δολοφόνο να του δίνει άλλη μια στο κεφάλι...».

Οταν έφτασε η Αστυνομία, ο 55χρονος είχε ήδη βάλει τον Ρήγα, που είχε σπασμένο κρανίο, σε μια σακούλα σκουπιδιών για να τον πετάξει. Ο Αλβανός ομολόγησε και συνελήφθη.

Πολλές ιστοσελίδες φιλόζωων, όπως το zoosos.gr, το adespoto.gr, ομάδες στο facebook, ακόμη και ιστότοποι αντιεξουσιαστών, όπως το indymedia, ή ακροδεξιών, όπως της Χρυσής Αυγής, διέδωσαν την είδηση. Ετσι την επόμενη μέρα τον δράστη ανέμεναν στα δικαστήρια της Ευελπίδων πάνω από 70 άτομα.

«Μια μάρτυρας ήρθε στη δίκη με κομμάτι από το κρανίο του Ρήγα. Μαζευτήκαμε κυρίως εξοργισμένοι φιλόζωοι» λέει η Μαρίνα Τελή, όμως το «παρών» έδωσαν και μέλη αντιεξουσιαστικών και ακροδεξιών ομάδων, που αυτή τη φορά -παραδόξως- δεν συνεπλάκησαν μεταξύ τους, αλλά «συμμάχησαν» για την ίδια υπόθεση.

_Παρότι ο δράστης μεταφερόταν με κουκούλα (!) και φυλασσόταν από δυο διμοιρίες αστυνομικών, λίγη ώρα αργότερα κείτονταν αιμόφυρτος σε δρόμο απέναντι από τα δικαστήρια. Η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 9 Ιανουαρίου. Τα φιλοζωικά σωματεία εκπροσωπεί ο δικηγόρος βουλευτής του ΛΑΟΣ Θάνος Πλεύρης.

Οσον αφορά τον Ρήγα, «η κατάστασή του είναι κρίσιμη και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα είναι αύριο ή μεθαύριο» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο κτηνίατρος Πρόδρομος Θεοδώρου, που τον φροντίζει στο ιατρείο του στην Κυψέλη. «Εχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τη Δευτέρα θα κάνουμε αξονική για να δούμε το εύρος της ζημιάς. Τόσα χρόνια δεν έχω αντιμετωπίσει παρομοιο περιστατικό».

Το κόστος για τα φάρμακα και τα νοσήλια του Ρήγα και του Δούκα ξεπερνά τα 60 ευρώ ανά ημέρα και για τον λόγο αυτόν ο Φιλοζωικός Σύλλογος του Ρέντη καλεί όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά να επικοινωνήσουν μαζί τους στον αριθμό 6974-672808.
Κώστας Καντούνης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ 29/12/2011
zoosos.gr

Ας βοηθήσουμε οικονομικά για τα νοσήλια του Ρήγα

Όπως γνωρίζετε ο χτυπημένος με σιδηρολοστό στο κεφάλι Ρήγας νοσηλεύεται στο κτηνιατρείο του Πρόδρομου Θεοδώρου στην Κυψέλη από τις 23 Δεκεμβρίου, αφού τα τραύματα του είναι ιδιαιτέρως σοβαρά (σπασμένο κρανίο και γνάθος). Το ζώο που αρχικά είχε πέσει σε κώμα συνήλθε και χθες άνοιξε τα μάτια όμως όλοι είναι επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της υγείας του αφού ο σκύλος είναι πολυτραυματίας.

Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα της νοσηλείας, η οποία θα είναι πολυήμερη, είναι πολλά! Ήδη στοιχίζει 35 ευρώ την ημέρα χωρίς να υπολογίζεται η φαρμακευτική αγωγή, που παίρνει. Γι’ αυτό και εκείνοι που τον φροντίζουν κάνουν έκκληση για την καλυφθούν τα έξοδα απ’ όλους εκείνους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την κατάσταση του Ρήγα.

Δείτε εδώ σε τι κατάσταση μεταφέρθηκε το ζώο στον κτηνίατρο

Ήδη ο αναγνώστης του www.zoosos.gr Άγγελος Ρεμούνδος εκδήλωσε την επιθυμία να υιοθετήσει το ζώο, μόλις συνέλθει, ώστε να μη βρεθεί ποτέ ξανά στους επικίνδυνους δρόμους του Μοσχάτου!


Για να βοηθήσετε ώστε να καλυφθούν τα νοσήλια καλέστε τη Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου στο τηλέφωνο 6974672808 ή στείλτε της μήνυμα στο email: [email protected], ώστε να σας δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο μπορείτε να τα καταθέσετε. Την επόμενη εβδομάδα όπως μάθαμε το ζώο θα υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία ώστε οι κτηνίατροι να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο εγκέφαλος του.

Ας είμαστε αισιόδοξοι για τον Ρήγα που παλεύει να σωθεί, μετά από βάρβαρα χτυπήματα, που κατάφερε πάνω στο κορμί του το 55χρονο ανθρωπόμορφο κτήνος στις 23 Δεκεμβρίου.

Ο σοκαρισμένος Δούκας

Ο Δούκας, όπως έχουμε αναφέρει, φιλοξενείται προσωρινά από φιλόζωο στην περιοχή του Μοσχάτου. Τα τραύματα του είναι ελαφρύτερα, αλλά όπως είπε ο κτηνίατρος, το ζώο έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο ανθρώπινο είδος και ακόμα είναι σοκαρισμένο.

Στο βίντεο τον βλέπετε μόλις έχει συνέλθει μέσα στο κτηνίατρο, όπου μεταφέρθηκε αρχικά για τις πρώτες βοήθειες. Κάποιοι λένε, ότι από το βλέμμα του προκύπτει ένα ερώτημα: «Γιατί όλα αυτά, τι κάναμε;». «Ο Δούκας κοιτούσε έτσι σαστισμένος μια τον αιμόφυρτο τετράποδο φίλο του τον Ρήγα και μια εμένα» είπε στο www.zoosos.gr η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, που τον μετέφερε στον κτηνίατρο…

ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΔΙΚΗ
Στις 9 Ιανουαρίου θα δικαστεί τελικά ο δράστης, που επιτέθηκε με σιδηρολοστό και χτύπησε βάναυσα δύο σκυλιά στο Μοσχάτο στις 23 Δεκεμβρίου 2011. Χθες το πρωί, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, πλήθος κόσμου (περίπου 80 άτομα) συγκεντρώθηκε στα Δικαστήρια της Αθήνας, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις πράξεις αυτού του ανθρώπου εις βάρος των ζώων, του οποίου η δίκη αναβλήθηκε και τελικά αφαίθηκε ελεύθερος!


Δείτε εδώ τι συνέβη στα Δικαστήρια κατά την είσοδο του δράστη:

http://www.youtube.com/watch?v=s4JIJPVoFXw&feature=youtu.be

και κατά την έξοδο του δράστη:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R4fgS3FnpwI

 
_Μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν να πλησιάζουν τα CDS, τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα,

  • τον Γεωγίου (καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ)
  • τις καταγγελίες Κουσελά για ύπαρξη λίστα φοροφυγάδων,
  • τον Σπινέλη (ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που επιβλήθηκαν, μέσω του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ,
  • αλλά και οι καταγγελίες για τις παράνομες «εκπτώσεις» (4-4-2) που εφαρμόζουν εφοριακοί για τις πληρωμές οφειλών στο Δημόσιο)
  • τον Καπελέρη κλπ… κλπ…
ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ…

Το είπα και το ξαναλέω, ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, αν δεν καθαρίσει πλήρως η χώρα από τα πασοκικά ζόμπι, πολλά ακόμα έχουν να δούνε τα μάτια μας και ακόμα πιο πολλά θα φορτωθούν στις πλάτες του Ελληνικοί λαού…

Όσο αφορά δε στην κυβέρνηση οπερέτα του Αμέριμνου τραπεζίτη που θα μας έσωζε και αυτή με τη σειρά του… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν…

Κόβουν, ράβουν, συνεχίζουν να αρπάζουν κι ο μ@&@%@# ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει με τα αίμα του…

ΞΥΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΜΕ ΞΥΛΑ , ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ…
ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ και να στηρίζουν
ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΤΑΡΑ
Harry Klynn
 
_Την Παρασκευή 16 Δεκ 11 στις 12:00 στο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Α΄ Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η τελετή βραβεύσεως των τριών καλύτερων μονογραφιών του Ήρωα της ΙΙας Τάξης <<Υπτγου Τσιγάντε Χριστόδουλου>> και επιδόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους δευτεροετείς ευέλπιδες και στην εγγονή του ήρωα Κα Ελένη Τσιγάντε η οποία παρέστη στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση της Σχολής.
 
_Την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι, την 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο και το 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής στη Ζήρο της Κρήτης.

     Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Αρχηγός συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό καθώς και με τους Ιπτάμενους και Τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής στο Καστέλι και το πλήρωμα του Α/Ν ελικοπτέρου στο Ηράκλειο.

 
Picture
_Λες και το κάνουν επίτηδες και δεν θέλουν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους …
Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην υλοποίηση ψηφισμένου νόμου της βουλής για την κατασκευή λατρευτικού χώρου για τους μουσουλμάνους στο Βοτανικό.

Ο Δ. Παπαδημούλης επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα, ρώτα την κυβέρνηση εάν έχει προκύψει ενδοκυβερνητική εμπλοκή στην προώθηση του θέματος καθώς συμφώνα με τις ίδιες πληροφορίες εκκρεμεί μόνο η υπογραφή του συναρμόδιου υπουργού μεταφορών κ. Βορίδη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η υλοποίηση του ψηφισμένου νόμου αποτελεί υποχρέωση της χώρας και ζητά απ την κυβέρνηση να διευκρινίσει το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης της ελληνικής πολιτείας.

Εμείς θα σχολιάσουμε ότι την ώρα που η πατρίδα χάνεται και ο λαός κοντεύει να σαλτάρει, ο κύριος Παπαδημούλης (της ανανεωτικής Αριστεράς και όχι της ριζοσπαστικής ή της πατριωτικής) «παίζει» το παιχνιδάκι του ΛΑΟΣ και βάζει ψηλά στην πολιτική ατζέντα το θέμα του τζαμιού στο Βοτανικό, θέμα που διχάζει την ελληνική κοινωνία και την αποπροσανατολίζει.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας με άλλες δημοκρατικές και κοινωνικές δυνάμεις πασχίζουν να συνεννοηθούν για τη σύσταση αντιμνημονιακού δημοκρατικού απελευθερωτικού μετώπου, ο κύριος Παπαδημούλης προκαλεί την κοινή γνώμη, ακόμα και τη βάση της ίδιας της δημοκρατικής παράταξης.
_

_Εάν ο κύριος Παπαδημούλης είχε όντως σχέση με την Αριστερά και νοιαζόταν τόσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να θέσει ΟΥΣΙΩΔΗ ερωτήματα, όπως, πώς είναι δυνατόν να δημιουργείται κοινός λατρευτικός χώρος για τις αιρέσεις του Ισλάμ, που ενώ αδυνατούν να συνυπάρξουν μέσα στις ισλαμικές χώρες και συχνά σφαγιάζονται μεταξύ τους, η Ελληνική Πολιτεία θα τις βάλει στο ίδιο τζαμί, με κίνδυνο να γίνει το τέμενος… Κούγκι;

Εάν ο κύριος Παπαδημούλης είχε όντως σχέση με την Αριστερά και νοιαζόταν τόσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να ρωτήσει τι προβλέπεται για τους Έλληνες μουσουλμάνους και τα αναφαίρετα θρησκευτικά τους δικαιώματα και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για αφομοίωση των Ελλήνων Μουσουλμάνων (θρακικής καταγωγής που κατοικούν στην Αθήνα) με τους ομόθρησκούς τους αλλοδαπούς παράνομους και νόμιμους μετανάστες.

Δεν θυμόμαστε ποτέ ο κύριος Παπαδημούλης ή άλλοι ομοϊδεάτες του να ασχολήθηκαν με τα θρησκευτικά δικαιώματα των Ελλήνων μουσουλμάνων μονίμων κατοίκων Αθηνών. Όταν όμως πρόκειται για αλλοδαπούς μουσουλμάνους, τότε μόνο «τρέχουνε»…

Εάν ο κύριος Παπαδημούλης είχε όντως σχέση με την Αριστερά και νοιαζόταν τόσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να καταγγείλει το γεγονός ότι δημιουργείται μόνο ένα τζαμί και όχι πολλά, με αποτέλεσμα να γκετοποιείται η περιοχή του Βοτανικού και να υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο το επίπεδο ζωής των μόνιμων κατοίκων.

Αυτά τα λογικά και αυτονόητα θα τα ρωτήσει ποτέ ο κύριος Παπαδημούλης; Ή θα συνεχίσει για πολύ ακόμα, με τις ερωτήσεις του, να στέλνει το λαό στις αγκαλιές της Χρυσής Αυγής; (Η οποία ήδη μετρά 3% στην Αθήνα!).
thenetwar
 
_Στις 21 Δεκ 11 ημέρα εορτασμού της ίδρυσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Κου Δημήτρη Αβραμόπουλου, η τελετή ορκωμοσίας των ευελπίδων της 1ης  τάξης <<Αντγος Δαγκλής Παναγιώτης>>
    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010