Βαθειά πληγή αποτελούν ως γνωστόν για την Ελλάδα,οι μεγάλοι αγωνιστές του Εθνους,γνωστοί σε όλους μας ως συνδικα-ληστές!!!Οι πιο έξυπνοι και πιο όμορφοι,διακρινονται απ  το ..πράσινο ..χρώμα..!!!
Picture
  Σε έναν απ αυτους  ,λοιπόν,και το σημερινό αφιέρωμα…!!!

Ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια,κάπου απ τα ….Γκράβαρα,με το…πράσινο ταγάρι του επ ώμου(άδειο ήταν τότε),για να έρθει στην πρωτεύουσα και να κανει καριέρα στο συνδικαλισμό!

Ηθελε το παιδί από μικρό να λάμψει και να γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο-λογικό για τα σημερινά πρότυπα βλ.BigBrother-!!!
Δεν υπήρχαν reality τότε,για να αναδείξει τα..χαρίσματά του,έτσι και ..τρύπωσε σε ένα νοσοσκομείο  της άγριας δύσης  ως  ο πράσινος φρουρός του.

Έφτιαξε την αυλή του…μεγάλωσε το τσαρδί του..γέμισε σιγά σιγά και το πράσινο ταγάρι του….Τα χρόνια περνούσαν,το πράσινο Βασίλειο μεγάλωνε και οι Είλωτες δεν έβγαζαν τσιμουδιά και κρέμονταν απ  τα πολλά…υποσχόμενα χείλη του Πράσινου Βασιλιά!

Ένα κατά τα άλλα όμορφο πρωϊνό με έναν …καταγάλανο ουρανό,ο Πράσινος Βασιλιάς διαπιστώνει πως λείπουν απ  το χαρέμι του ,9 «παρθένες» κι ένας «ευνούχος»!!!Τα υπόλοιπα τα…χανουμάκια..τρομαγμένα είχαν σμουλώξει στη γωνιά τους και οι…είλωτες σαστισμένοι  κοιτούσαν τις αλυσίδες στα πόδια τους,άκεφοι κι απρόθυμοι να δουλέψουν για τον Πράσινο Άρχοντα..!

Έξαλλος ο βλαχομπαρόκ  Άρχων,διέταξε τα ..Πρωτοπαλλήκαρά του να ψάξουν να βρουν τα..ατίθασα χανουμάκια που «πριόνιζαν» τον λαμπρό θρόνο του.Όπως κι έγινε….τα..τσάκωσαν,τα απείλησαν και τελικά αποφάσισαν  να τα ….μαστιγώνουν μέχρι  ο Πράσινος Άρχων να πάρει την οριστική απόφαση για την τύχη τους……

Εμ…δουλικά….εμ ..βρέθηκαν να χρωστάνε….της….καταχρεωμένης Μιχαλούς…!!!!

Το ….παραμύθι συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!!!Τα..χανουμάκια τραβιούνται στον..Κήπο της Εδέμ για τη μεγάλη…Κρίση και η …καταχρεωμένη Μιχαλού …επιχρυσώνει το θρόνο της!!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ …ΑΤΙΘΑΣΟ ΧΑΡΕΜΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ…ΜΙΧΑΛΟΥ!!!!

αναρτήθηκε από
''ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ''
Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010