Με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση ανακαλύψαμε δημοσιευμένο, μέρος της ομιλίας του κου Λαλένη από τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, στο οποίο αναφερόταν στην ύπαρξη προβοκατόρων, ρατσιστών, λασπολόγων του διαδικτύου και ανακαλύψαμε  με χαρά πως τα πιόνια έχουν ακόμα την δυνατότητα να αποστηθίζουν όσα με περίσσια επιμέλεια του υπαγορεύουν στις κομματικές συγκεντρώσεις τα μεγαλοστελέχη τους, τα οποία παρεμπιπτόντως παρακολουθούσαν για να μπορούν να αξιολογήσουν τους μαθητές τους.

Ευτυχώς που γίνονται κι αυτά και ακούσαμε την φωνή του κου Λαλένη έστω και έτσι.

Και αναλύω κατά τμήμα:
ΛΑΛΕΝΗΣ :

  «Μπροστά στη διαφαινόμενη νίκη μας, ανέλαβαν δράση οι προβοκάτορες και οι ρατσιστές.

Αντιλαμβάνομαι και περιμένω τον πανικό όσων αναρτούν ψεύδη ανώνυμα προκειμένου να πλήξουν την παράταξή μας, μπροστά στην αναμενόμενη νίκη μας.


Το μόνο όπλο που απέμεινε στα χέρια τους είναι η προβοκάτσια.»


ΚΛΥΣΜΑ:

Ποσοστό παράταξης κου ΛΑΛΕΝΗ εκλογών 2002   38,11%

            Ποσοστό παράταξης κου ΛΑΛΕΝΗ εκλογών 2006   36,45 %

            Από τα αποτελέσματα αυτά προκύπτει η συνεχώς αυξανόμενη δύναμη του κου Λαλένη η οποία προκάλεσε και την έντρομη αντίδρασή μας στην διαφαινόμενη νίκη. Ο δε πανικός μας είναι τόσο εντυπωσιακός που μας ανέφεραν και στις ομιλίες.
Όσο για την προβοκάτσια είδατε πως την αναγνωρίζουν όσοι είναι ειδικοί;

ΛΑΛΕΝΗΣ:

«Χωρίς επιχειρήματα, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα βάζοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.

Η τακτική τους όμως ανήκει σε άλλες εποχές. Στο χθες. Εκεί που ζουν οι ίδιοι.

Οι γκεμπελικές τακτικές (πες – πες στο τέλος κάτι θα μείνει) ανήκουν στο παρελθόν.

Στις μέρες μας, το μόνο που καταφέρνουν οι προβοκάτορες και οι ρατσιστές είναι να γίνονται αστείοι.

Προφανώς ξεχνούν πόσα ελληνόπουλα σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Ξεχνούν πόσοι Έλληνες εργάζονται σε όλες τις χώρες του κόσμου. Όχι πια σαν μετανάστες της δεκαετίας του 1960 αλλά ως επιστήμονες, σε νοσοκομεία, σε εταιρείες υπολογιστών κ.α.

Ξεχνούν ότι κάποιοι από όλους αυτούς έχουν επισκεφτεί κάποιον αλλοδαπό επιστήμονα ή κάποιο κατάστημα αλλοδαπών.

Και ρωτώ: Εάν έρθει ο Γιακούμπ στη χώρα μας, να τον διώξουμε;

Να αμφισβητήσουμε τον επίσης μουσουλμάνο Ορχάν Παμούκ, ο οποίος, το 2006 πήρε Νόμπελ λογοτεχνίας;

Εάν ζούσε ο Πακιστανός, θεωρητικός φυσικός και Νομπελίστας Αμπντούς Σαλάμ, σίγουρα θα γελούσε. ...

Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς τους ανιστόρητους ότι η ίδρυση τεμένους είναι θέμα της κεντρικής διοίκησης και αφορά περιοχή της ανατολικής Αττικής.

Τα ψεύδη δεν «πουλάνε» πια. Ανήκουν στην εποχή τους. Στο χθες.

ΚΛΥΣΜΑ:

Αγαπητέ κύριε, οι μόνοι που δεν μπορούν να ξεχάσουν είμαστε εμείς, οι έλληνες σκεπτόμενοι πολίτες και όχι υποβασταζόμενοι πολιτικοί και με το ζόρι υποψήφιοι δήμαρχοι. Δυστυχώς δεν ξεχνάμε ότι τα παιδιά μας που σπουδάζουν στο εξωτερικό το κάνουν γιατί  η ίδια τους η πατρίδα τα απέρριψε.

Γιατί τα πανεπιστήμια μας είναι ανίκανα να απορροφήσουν και να εκμεταλλευτούν τις ικανότητες νέων επιστημόνων και να αποτιμήσουν την προσφορά τους σ’ αυτό τον τόπο που όπως εσείς ισχυρίζεστε τα έστειλε να εργαστούν ως μετανάστες.

Επίσης επειδή είμαστε ρατσιστές θα υπενθυμίσουμε ότι απορροφηθήκαμε τόσο από τις χώρες που μας έστειλαν οι πολιτικοί ώστε να είμαστε ξεχωριστοί σε όλα.

Ελληνικά σχολεία(γιατί δεν μπορούσαμε να μαθαίνουμε γράμματα με τους οικοδεσπότες μας), ελληνικά νεκροταφεία (γιατί ούτε να πεθάνουμε δεν μπορούσαμε αξιοπρεπώς ενταφιασμένοι δίπλα στους οικοδεσπότες μας).

Εμείς οι ρατσιστές όμως δεχόμαστε τα παιδιά όλων στα ελληνικά σχολεία, την ταφή όλων όσων μας την ζητούν και κάνουμε υπομονή όταν μας κλέβει το μεροκάματο ο διπλανός αλλοδαπός εργάτης του οποίου το στομάχι είναι πιο σπουδαίο από την δική μας επιβίωση.

Επίσης εκτός των άλλων «επωνύμων» σας θυμίζουμε ότι κανείς δεν απελάθηκε από την Ελλάδα πλην του Οτσαλάν που η δική σας σοσιαλιστική κυβέρνηση κατέδωσε.

Όσο για τους επιστήμονες παρατάσσω ονόματα που πονάνε όλους περισσότερο γιατί δεν σταθήκαμε άξιοι να τους προτάξουμε ως άξιους Ελληνες : Ιατρός Γεώργιος Παπανικολάου, Ιατρός- Ερευνήτρια Αθανασοπούλου κ.λ.π. (τι ειρωνεία συνάδελφοί σας).

Στο δια ταύτα κε Λαλένη, εσάς που περισπούδαστα χαρακτηρίσατε εμάς προβοκάτορες και ρατσιστές, σας ενημερώνουμε για να μην παρανοείτε, ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί από τα δικά σας χείλη είναι τίτλος τιμής και σας ευχαριστούμε ειλικρινά, γιατί αν εσείς δεν μας δίνατε τροφή εμείς δεν θα σας είχαμε σχολιάσει σεβόμενοι για μια ακόμη φορά την δυστυχή θέση σας, τον επερχόμενο διασυρμό σας και την μέχρι τώρα αξιοπρεπή παρουσία σας.

Σας θυμίζουμε πάντως ότι όλα αυτά θα τα είχατε αποφύγει αν η επαφή σας με το διαδίκτυο άρχιζε λίγο νωρίτερα   και ακολουθούσατε την συμβουλή μας να μην διασυρθείτε ξανά. Σας είχαμε συμβουλεύσει.

Να διευκρινίσουμε επίσης ότι ευχαρίστηση μας προκάλεσε η σοσιαλιστική σας πεποίθηση ότι σέβεστε τους διαφωνούντες.

 Κοιτάξτε δίπλα σας κε Λαλένη. Εκεί είμαστε.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ….. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ 

Picture

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΑΣ  ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ.
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.  ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ
Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010