ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΛΑΦΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
απόσπασμα

Picture
Κύριε Κελάφα πέστε μας έναν τουλάχιστον σοβαρό λόγο για να μην συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη θητεία την διοίκηση του Δήμου ο κ Παχατουρίδης;

Η δ ι ο ί κ η σ η σ π α τ ά λ η σ ε τ α χ ρ ή μ α τα των δημοτών. Δανείστηκε αβασάνιστα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χωρίς να τα χρησιμοποιήσει για υποδομές.
Δεν δημιουργήθηκε σε οκτώ ολόκληρα χρόνια βρεφονηπιακος σταθμός, δεν προστέθηκε έστω ένα επιπλέον ΚΑΠΗ, την ώρα που η οικογένεια χρειάζεται να βγει στην εργασία και οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται πιο αδύναμοι και περισσότερο μόνοι..
Δυστυχώς ποτέ στο παρελθόν δεν ισοσκελίστηκε, η ανακατασκευή με την πραγματική κατασκευή. Ποτέ στο παρελθόν δεν διαφημίστηκε τόσο πολύ και τόσο ακριβά ένας δήμαρχος.
Θα συμφωνήσω λοιπόν, με τον κύριο Παχατουρίδη και το σύνθημα του. Ναι «η ανθρωπιά θα νικήσει”, όχι εκείνος γιατί δεν την εκπροσωπεί!!!

Δηλαδή δεν έγινε έργο;
Κοιτάξτε, αν μια ανακατασκευή μιας πλατείας κόστισε 100,000 ευρώ και ένα τρίτο της δαπάνης της κόστισε η ταμπέλα που προηγήθηκε για να το διαφημίσει, τότε, αυτό σημαίνει ότι η επόμενη πλατεία δεν θα ολοκληρωθεί για 30,000 ευρώ.

Αν αγοράσεις οικόπεδο στην τιμή της κατοικίας που θέλεις, τότε κατοικία δεν θα απολαύσεις ποτέ.

Έγινε έργο, επιλεκτικά όμως. Έγιναν παρεμβάσεις σε έργα που χωρούν σε φωτογραφία και σε κάμερα. Δυστυχώς υποδομές δεν δημιουργήθηκαν. παρότι ο Δήμος βρίσκεται με τεράστιο χρέος. Η φράση το υποσχεθήκαμε το κάνουμε πράξη, μπήκε και φωτίστηκε παντού. Η διαφήμιση ενός έργου έγινε με το έτσι θέλω υποχρέωση του δημότη.

Το σύνθημα «το υποσχεθήκαμε το κάναμε πράξη», δεν μπορεί να κολλάει στα έργα του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, στα έργα της νομαρχίας, στα έργα των ιδιωτών, της ΓΓΑ κ.λ.π.

Είναι ντροπή να εμφανίζεται το άλσος του Περιστερίου, ως πράσινη μακέτα, την ώρα που χρησιμοποιείται ως χωματερή.

Υπάρχουν και όρια στο πολιτικό θράσος.

Ο κόσμος περνάει και βλέπει. Γιατί υποτιμάται τόσο ο πολίτης;
ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ.

Το χρέος που αναφέρετε στο ξεκίνημα πως προκύπτει;
Προκύπτει καταρχήν από τον ισολογισμό του 2009, όπου εμφανίζεται ένα άνοιγμα 52,000,000 ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα χρέη των δημοτικών επιχείρησεων,τα leasing κ.λ.π. Το χρέος εμφανίζεται και στα
στοιχεία της ΚΕΔΚΕ.
Κοιτάξτε εμφανίζεται με τρόπο ένα πλεόνασμα στον ισολογισμό του 2009. Έχω στοιχεία από το Ταμείο παρακαταθηκών και δανείων,ότι ο Δήμος τον Ιανουάριο του 2010 εμφανίζεται να δανείζεται 10.000.000.
Και ρωτώκάτι απλό.
Αν έχεις 6 ευρώ στην τσέπη σου,τότε γιατί να πας και να δανειστείς από τον διπλανό σου επιπλέον 10;Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010