Picture
Συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας  για τη δράση του «συνδικάτου του εγκλήματος», καθώς τα στοιχεία της δικογραφίας δείχνουν πως το γραφείο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη μεσολαβούσε μεταξύ εφορίας και επιχειρηματιών, ενώ έδειξε και ιδιαίτερο ζήλο στην εξυπηρέτηση του επιφανούς μέλους της σπείρας κ. Γιώργου Τρομπούκη!  
Δεκάδες συνομιλίες που περιέχονται στη δικογραφία φανερώνουν πως ο υπεργολάβος άλλων μεγάλων εταιριών και πρωταγωνιστής της διαβόητης σπείρας, έτυχε βοηθείας στελεχών της κυρίας Μπακογιάννη για να έχει ευμενή αντιμετώπιση από το ΣΔΟΕ, όταν η υπηρεσία διενέργησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στην εταιρία του.   Η απίστευτη αυτή ιστορία εξελίσσεται στις 10 Απριλίου του 2009, την περίοδο της παντοδυναμίας της κυρίας Μπακογιάννη που κατείχε τη θέση της υπουργού των Εξωτερικών. Λίγο μετά τις 11 το πρωί, μικτό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, με έναν ελεγκτή από το ΥΠΕΕ και έναν από το τελωνείο, φθάνει στην κατασκευαστική εταιρία του κ. Τρομπούκη στο Αγρίνιο για να ελέγξει τις δραστηριότητές της.
Ο κ. Τρομπούκης αρχίζει αμέσως έναν απίστευτο τηλεφωνικό μαραθώνιο, για να καταφέρει να ξεμπλέξει με τους επίμονους ελεγκτές, καθώς όπως παραδέχεται στα τηλεφωνήματά του, η προσπάθειά του να λαδώσει τους ελεγκτές δεν είχε αποτέλεσμα. Οι επαφές που κινητοποίησε ο κ. Τρομπούκης, τον ενημερώνουν πως εις εκ των ελεγκτών, ο κύριος Βαγγέλης Αγγελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο του και του κάνει έλεγχο στα οικονομικά του στοιχεία, είναι ένας αυστηρός Χανιώτης που έχει εργαστεί για χρόνια στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη, ενώ πέρασε και από αυτό της κυρίας Μιλένας Αποστολάκη.
  Με τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και σε αστραπιαίο πραγματικά χρόνο, ο μηχανισμός που έθεσε σε λειτουργεί ο κ. Τρομπούκης αρχίζει και κινείται. Φίλος του τον ενημερώνει πως αναλαμβάνει να ζητήσει βοήθεια από το γραφείο της τότε υπουργού. Αργότερα τον ενημερώνει πως μίλησε τηλεφωνικά με  τον κύριο Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος όμως δεν θυμόταν το όνομά του ελεγκτή του ΣΔΟΕ, ενώ αναφέρει πως προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους συνεργάτες της υπουργού, κύριο Δημήτρη Ζαφειριάδη και κύριο Παναγιώτη Αντωνόπουλο, αλλά πως δεν τα κατάφερε γιατί βρίσκονταν σε σύσκεψη μαζί της.  
Λίγο μετά τις 2.30 το απόγευμα, οι τηλεφωνικές προσπάθειες του κ. Τρομπούκη αποδίδουν, καθώς ο ίδιος λέει στον φίλο του ότι κ. Αντωνόπουλος, συνεργάτης της κυρίας Μπακογιάννη, επικοινώνησε με τα το κλιμάκιο, με αποτέλεσμα οι εφοριακοί να ηρεμήσουν και να βγουν από την εταιρία για να συζητήσουν.   Στο τέλος της ημέρας, ο κατηγορούμενος σήμερα εργολάβος, μιλάει εμφανώς ανακουφισμένος στο τηλέφωνο, καθώς κατόρθωσε να έχει στον αγώνα του με  το…ΣΔΟΕ ολόκληρο υπουργικό γραφείο, ενώ λίγο μετά τις 11 το βράδυ συνομιλεί με έναν άνδρα με το όνομα «Χρήστος», ο οποίος συζητά πως θα κανονίσουν να εισπράξει από τον κ. Τρομπούκη έναν ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ.   Με αφορμή αυτό, ο κ. Τρομπούκης αποκαλύπτει το χρονικό του με το ΣΔΟΕ και τη χείρα βοηθείας από το υπουργικό γραφείο.

Οι πρώτες δραματικές συνομιλίες 
Ο κ. Τρομπούκης ενημερώνει τον φίλο του για την έφοδο του ΣΔΟΕ
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε   

Ενημερώνει την κουμπάρα του Φαίη Φρατζασκάκη, η οποία μιλά με τον Βαγγέλη Αγγελάκη, ο οποίος είναι γνωστός της 
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε  

  Συνομιλία με άγνωστη γυναίκα, την οποία ο κ. Τρομπούκης ενημερώνει για την παρουσία του ΣΔΟΕ    Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε 

Συνομιλία με άγνωστο άνδρα, τον οποίον ο κ. Τρομπούκης ενημερώνει πως το ΣΔΟΕ βρίσκεται στη εταιρία του  Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε 

Συνομιλεί με γυναίκα που την ενημερώνει για την παρουσία του κλιμακίου 
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε

Ο Κ. Τρομπούκης μιλά με την Φαίη Φρατζεσκάκη. Ο ελεγκτής Βαγγέλης Αγγελάκης χαρακτηρίζεται «σκληρός». Ο κ. Τρομπούκης σκέφτεται να του δώσει ένα «τριχίλιαρο». Η κ. Φρατζεσκάκη συμφωνεί, καθώς υποστηρίζει πως ο Βαγγέλης Αγγελάκης «είναι αυτού του στυλ». Η κ. Φρατζεσκάκη τον ενημερώνει πως ο Αγγελάκης ήταν στο γραφείο της Ντόρας Μπακογιάνη και της Μιλένας Αποστολάκη. Ο κ. Τρομπούκης ρωτά την κ. Φρατζεσκάκη αν θα τηλεφωνήσει στην «Ντόρα» και η ίδια λέει «Ναι», ενώ του ξαναλέι να δώσει 3 χιλιάρικα στο ελεγκτή του ΣΔΟΕ, κ. Βαγγέλης Αγγελάκη
Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010