Picture
_Λες και το κάνουν επίτηδες και δεν θέλουν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους …
Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην υλοποίηση ψηφισμένου νόμου της βουλής για την κατασκευή λατρευτικού χώρου για τους μουσουλμάνους στο Βοτανικό.

Ο Δ. Παπαδημούλης επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα, ρώτα την κυβέρνηση εάν έχει προκύψει ενδοκυβερνητική εμπλοκή στην προώθηση του θέματος καθώς συμφώνα με τις ίδιες πληροφορίες εκκρεμεί μόνο η υπογραφή του συναρμόδιου υπουργού μεταφορών κ. Βορίδη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η υλοποίηση του ψηφισμένου νόμου αποτελεί υποχρέωση της χώρας και ζητά απ την κυβέρνηση να διευκρινίσει το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης της ελληνικής πολιτείας.

Εμείς θα σχολιάσουμε ότι την ώρα που η πατρίδα χάνεται και ο λαός κοντεύει να σαλτάρει, ο κύριος Παπαδημούλης (της ανανεωτικής Αριστεράς και όχι της ριζοσπαστικής ή της πατριωτικής) «παίζει» το παιχνιδάκι του ΛΑΟΣ και βάζει ψηλά στην πολιτική ατζέντα το θέμα του τζαμιού στο Βοτανικό, θέμα που διχάζει την ελληνική κοινωνία και την αποπροσανατολίζει.

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας με άλλες δημοκρατικές και κοινωνικές δυνάμεις πασχίζουν να συνεννοηθούν για τη σύσταση αντιμνημονιακού δημοκρατικού απελευθερωτικού μετώπου, ο κύριος Παπαδημούλης προκαλεί την κοινή γνώμη, ακόμα και τη βάση της ίδιας της δημοκρατικής παράταξης.
_

_Εάν ο κύριος Παπαδημούλης είχε όντως σχέση με την Αριστερά και νοιαζόταν τόσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να θέσει ΟΥΣΙΩΔΗ ερωτήματα, όπως, πώς είναι δυνατόν να δημιουργείται κοινός λατρευτικός χώρος για τις αιρέσεις του Ισλάμ, που ενώ αδυνατούν να συνυπάρξουν μέσα στις ισλαμικές χώρες και συχνά σφαγιάζονται μεταξύ τους, η Ελληνική Πολιτεία θα τις βάλει στο ίδιο τζαμί, με κίνδυνο να γίνει το τέμενος… Κούγκι;

Εάν ο κύριος Παπαδημούλης είχε όντως σχέση με την Αριστερά και νοιαζόταν τόσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να ρωτήσει τι προβλέπεται για τους Έλληνες μουσουλμάνους και τα αναφαίρετα θρησκευτικά τους δικαιώματα και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για αφομοίωση των Ελλήνων Μουσουλμάνων (θρακικής καταγωγής που κατοικούν στην Αθήνα) με τους ομόθρησκούς τους αλλοδαπούς παράνομους και νόμιμους μετανάστες.

Δεν θυμόμαστε ποτέ ο κύριος Παπαδημούλης ή άλλοι ομοϊδεάτες του να ασχολήθηκαν με τα θρησκευτικά δικαιώματα των Ελλήνων μουσουλμάνων μονίμων κατοίκων Αθηνών. Όταν όμως πρόκειται για αλλοδαπούς μουσουλμάνους, τότε μόνο «τρέχουνε»…

Εάν ο κύριος Παπαδημούλης είχε όντως σχέση με την Αριστερά και νοιαζόταν τόσο για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να καταγγείλει το γεγονός ότι δημιουργείται μόνο ένα τζαμί και όχι πολλά, με αποτέλεσμα να γκετοποιείται η περιοχή του Βοτανικού και να υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο το επίπεδο ζωής των μόνιμων κατοίκων.

Αυτά τα λογικά και αυτονόητα θα τα ρωτήσει ποτέ ο κύριος Παπαδημούλης; Ή θα συνεχίσει για πολύ ακόμα, με τις ερωτήσεις του, να στέλνει το λαό στις αγκαλιές της Χρυσής Αυγής; (Η οποία ήδη μετρά 3% στην Αθήνα!).
thenetwar



Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010