Πέρνοντας αφορμή απο την εκπομπη ''επί του πιεστηρίου''
στο ΚΟΝΤΡΑ  και την προκλητικη στάση του μπαρμπα κώστα
απέναντι στον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ας πούμε ορισμένα πραγματάκια
για τον πλεύρη.Αυτούσιο το αρθρο από το ΝΑMELESS

Πρόσφατα, ο "φασίστας" Πλεύρης σε ομιλία του στην εκδήλωση της ΝΕ.Ο.Σ για την 29η Μαΐου, αναφέρθηκε στον Μιχαλολιάκο κατηγορώντας τον ως πράκτορα και λέγοντας ότι η Χ.Α., όπως και τα ακροαριστερά κόμματα, καθοδηγούνται από τις μυστικές υπηρεσίες.

Το βίντεο από την ομιλία του θα το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/watch?v=Gc9RFygmmM0

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στο ότι τα κόμματα καθοδηγούνται από τις μυστικές υπηρεσίες όμως ο τελευταίος που μπορεί να κατηγορήσει τους άλλους ως πράκτορες είναι ο καταδότης Πλεύρης! Τρανταχτή απόδειξη για το ποιος είναι ο πράκτορας και ποιος όχι είναι η υπόθεση Καλέντζη.

Ο συναγωνιστής Α. Καλέντζης κατηγορήθηκε το 1977 μαζί με άλλα τρια άτομα, ένα από τα οποία ήταν ο Μιχαλολιάκος, για βομβιστική ενέργεια. Παρόλο που οι άλλοι αθωώθηκαν ο Καλέντζης έμεινε στη φυλακή μέχρι το 1989.

Το όνομα του Καλέντζη, όπως και του Μιχαλολιάκου, δεν μπλέχτηκε τυχαία στην υπόθεση: ο Πλεύρης, όντας ο "μέγας αρχηγάρας" του πάλαι ποτέ K4A, γνώριζε τους πλέον μαχητικούς και επικίνδυνους για το σύστημα συναγωνιστές μας και δουλεύοντας για τις μυστικές υπηρεσίες του Καραμανλή δεν παρέλειψε να δώσει λίστες με τα ονόματά τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κ4Α (κόμμα 4ης Αυγούστου) διαλύθηκε την περίοδο που μεσουρανούσε και που μπορούσε να γίνει μαζικό εθνικιστικό κίνημα, πράγμα που από μόνο του λέει πολλά για τον ρόλο το "κύριου" Πλεύρη.

Ο Αριστοτέλης Καλέντζης το 1980 έγραψε το "δημοκρατία '80 κάτεργο" στο οποίο αφιέρωσε τρεις σελίδες στον καταδότη Πλεύρη μέσα απ'τις οποίες τον κατηγορούσε ως πράκτορα και χαζοχαφιέ της ΚΥΠ.

Ο εκφυλισμένος που ακούει στο όνομα Κώστας Πλεύρης πιστεύοντας ότι ο συναγωνιστής μας, όντας πολιτικός κρατούμενος και έχοντας το κράτος εναντίον του, δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε δικαστήριο, του έκανε μήνυση για... συκοφαντική δυσφήμηση.

 Τότε ο Καλέντζης έγραψε ένα επικό από κάθε άποψη βιβλίο με τίτλο "η μαύρη βίβλος του Κώστα Πλεύρη". Μέσα από
αυτό αποδεικνύει με πληθώρα αποδείξεων και πλήρη στοιχεία τον ρόλο του Πλεύρη στις μυστικές υπηρεσίες του Καραμανλή.

Στο δικαστήριο ο Πλεύρης αποδείχθηκε πως όχι μόνο δεν ξέρει καλά Ελληνικά (μιας και οι χαρακτηρισμοί του Καλέντζη για το άτομό του μόνο υβριστικοί δεν ήταν, για λόγους που αναλύει ο τελευταίος στο βιβλίο του) αλλά και πως είναι πράκτορας της Καραμανλικής ΚΥΠ, πράγμα που παραδέχτηκε ο ίδιος λέγοντας πως "δεν είναι κακό να δουλεύει κάποιος για τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του".

Το βιβλίο του Καλέντζη μπορεί να το κατεβάσει κάποιος από το σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://rapidshare.com/#!download|283p6|2357880623|
ΧΑΦΙΕΔΕΣ.pdf|16243|R~
B1136F49D82498682359B7B0DC0A8D9B|0|0


Σαν να μην έφταναν οι "δουλειές" για τις μυστικές υπηρεσίες του ξεφτιλισμένου κράτους του σιωνιστοκρατουμενου (αγ)ελλαδιστάν της μεταπολίτευσης, ο "κύριος" αυτός που έχει το ΘΡΑΣΟΣ να κατηγορεί τους άλλους ως πράκτορες, είχε επαφές με την CIA και το FBI, όπως γράφει ο ίδιος στο βιβλίο του "Εβραίοι - Όλη η αλήθεια". Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τις σελίδες 756 - 757:

http://4.bp.blogspot.com/_cEjmyrrGZi4/TLuQRzfPH6I/AAAAAAAAATs/LDvrWsHHFyQ/s1600/%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70002.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_cEjmyrrGZi4/TLuP5oVe_-I/AAAAAAAAATk/IkPN330wf-c/s1600/%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70003.jpg


Ελεεινέ προδότη Πλεύρη, από πού και ως πού εσύ θα κατηγορήσεις ως πράκτορα κάποιον που κάποτε κατέδωσες δουλεύοντας για τις μυστικές υπηρεσίες;

Γιατί δεν είχες την τυπική αξιοπρέπεια να αποσύρεις τα βιβλία σου και να ασχοληθείς με τη νομική, όπως έλεγες ότι θα κάνεις αν σε βγάλουν ψεύτη, όταν οι πλέον παρακμιακοί από τους αριστερούς απέδειξαν ότι είσαι ανιστόρητος και άσχετος από αρχαία Ελληνική φιλοσοφία;

Μίζερη ύπαρξη, ξεμωραμένε γερο-καταδότη, με τον... γιο σου να είναι στη βουλή και να βγάζει λεφτά εις βάρος του Ελληνικού λαού όσο παριστάνεις τον αντικομματικό και γράφεις "επιστολές προς τους πολιτικάντηδες", σε προκαλούμε να κάνεις διάλογο με αυτούς που κατέδωσες  πάνω στα γραφόμενα της "μαύρης βίβλου" σου, να βγεις στην τηλεόραση με τους εμετικούς συντάκτες των άρθρων που γκρεμίζουν τον μύθο του "βαθύ γνώστη της αρχαίας Ελλάδας" που χτίστηκε γύρω από το όνομά σου, και να μιλήσετε για ιστορικά θέματα, αφού είναι τόσο απαράδεκτο να μην δεχόμαστε το διάλογο.

Τώρα σε προκαλούμε εμείς σε debate, τώρα ζητάμε εμείς να κάνεις διάλογο μαζί μας για το ποιος δούλεψε για τις μυστικές υπηρεσίες και ποιος όχι.

Αν έχεις αξιοπρέπεια, αφού την επικαλέστηκες μέχρι και στο βιβλίο με ανέκδοτα που έβγαλες για να βγάλεις κανα φράγκο τώρα που δεν δουλεύεις για τις μυστικές υπηρεσίες, απέσυρε τα "βιβλία" σου γιατί είναι γεμάτα ιστορικές ανακρίβειες και βγάλε μας στην εκπομπή σου να διαβάζουμε τη μαύρη βίβλο σου και να τη σχολιάζεις, αφού σου αρέσει τόσο πολύ ο διάλογος, ζήτα συγνώμη από τους συναγωνιστές που τώρα έχουν λερωμένο ποινικό μητρώο εξαιτίας σου όπως ζήτησες από τον Δημητρά.
Θα μπορούσε να γραφτεί ολόκληρο βιβλίο για τον εμετικό Πλεύρη, θα άξιζε να αφιερώσουμε χρόνο να γράψουμε έστω ένα εκτενές άρθρο στο οποίο θα κρίνεται τόσο σαν ιδεολόγος, πολιτικός και ιστορικός, όσο και σαν περσόνα.

Ένα γελοίο ανθρωπάκι με άπειρα αρχηγικά και όχι μόνο κόμπλεξ που πατάει στη βλακεία των χιμπατζήδων που δηλώνουν "εθνικιστές" και την αμορφωσιά του κόσμου για να πουλήσει τα βιβλία του, έστω και αν αυτά λένε όλο μαλακίες.

Θα ξεχάσουμε τα "μαθηματικά" της πρώτης σελίδα του "η λογική αστειεύεται" (μάλλον έπρεπε να λέγεται "ο Πλεύρης αστειεύεται" ή, ακόμα καλύτερα, "η φύση αστειεύτηκε και έκανε τον Πλεύρη") για να μας δείξει πόσο... αστειεύονται τα μαθηματικά;

Για όσους δεν ξέρουν, το "η λογική αστειεύεται" είναι το προαναφερθέν βιβλίο με ανέκδοτα που έβγαλε, στο οποίο τα εξηγεί κιόλας, και δίνει ονόματα στα λογικά σφάλματα μέσω αυτών. Μιλάμε για την απόλυτη γραφικότητα, τον ορισμό του γελοίου.

Θα ξεχαστούν οι μεγαλοπρεπείς πατάτες που πέταξε μιλώντας σε εκπομπές, οι πατάτες του τύπου "ο φασισμός είναι έκφρασΙΣ του Ιταλικού εθνικισμού" ή τα ανθελληνικά παραληρήματα των βιβλίων του, που είχε το θράσος να βγάλει τη γλώσσα που μιλάμε φτωχότερη από ένα επινόημα του Κοραή ή τις θρασείς "ειρωνείες" για την αντίσταση των Κρητικών στους Γερμανούς (αυτό παρά την αντίφα ρητορική που κάνει όποτε βλέπει ότι δεν μπορεί να μιλήσει θετικά για τους ναζί);

Και αν κάποιος θέλει αποδείξεις για το πόσο καλός "ιστορικός" είναι, ιδού. Ένα επικό άρθρο που απομυθοποιεί τον "βαθύ γνώστη" της αρχαίας Ελλάδας που λέει ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν 100.000.000.

Πλεύρη, πλευρούκο, είσαι σίγουρος ότι θες διάλογο; Όχι με τη Χ.Α., αλλά με τους Έλληνες εθνικιστές...
σπιροσ
10/10/2014 01:26:09 am

πηγαινε στην εκπομπη του να τα πεις να τον ρεζιλεψεις

Reply
Δημήτρης
28/9/2015 03:23:51 pm

"Τώρα σε προκαλούμε εμείς σε debate, τώρα ζητάμε εμείς να κάνεις διάλογο μαζί μας για το ποιος δούλεψε για τις μυστικές υπηρεσίες και ποιος όχι".
"Πλεύρη, πλευρούκο, είσαι σίγουρος ότι θες διάλογο; Όχι με τη Χ.Α., αλλά με τους Έλληνες εθνικιστές..."

Και σου απαντάει ο άνθρωπος ότι σας καλεί σε δημόσιο διάλογο https://www.youtube.com/watch?v=92aej22rppg (30.44).

Ενημέρωσα το ιστολόγιο του Καλέντζη και η απάντηση ήταν η εξής:
"O κ. Καλέντζης ό,τι είχε να πει το είπε ενώπιον του δικαστηρίου στο οποίο ο χαφιές Κώστας Πλεύρης παραδέχθηκε ότι δε θεωρεί ντροπή του να υπηρετεί τις μυστικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα ο κ. Καλέντζης να μη καταδικασθεί για συκοφαντική δυσφήμιση όπως τον είχε μηνύσει ο χαφιές Κώστας Πλεύρης. Και τότε, εισαγγελέας επί έδρας ήταν ο Δημήτρης Τσεβάς για τον οποίο ο κ. καλέντζης είχε κατηγορηθεί ότι επρόκειτο να τον δολοφονήσει, παρά ταύτα ο μακαρίτης Τσεβάς ζήτησε την αθώωση του κ. Καλέντζη μετά την δημόσια ομολογία του χαφιέ Κώστ&a

Reply
Petros
28/3/2016 06:37:42 am

Se kalese na pas edo na ta sizitiseis afou pisteueis auta pou les alla pou na pas.. Fovase ton dialogo?

https://www.youtube.com/watch?v=92aej22rppg (30.44).

Reply
Hellenic_Gun
22/6/2016 01:43:24 am

Εντάξει ούτε υπογραφή, ούτε όνομα, και blog με ονομασία "το κλύσμα".... δυστυχώς η πρωκτοδημοκρατία δίνει δικαίωμα σε σένα πρωκτοκέφαλε να μιλάς... τουρκόχοιρε!

Reply



Leave a Reply.

    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010