Αυτή είναι και η τελευταία προεκλογική ομιλία του Μουσταφά Αλή Τσαβούς, του πιο στενού συνεργάτη της κυρίας Μουσταφάογλου και υποψήφιου του τουρκοσυνδυασμού. Η ομιλία έλαβε χώρα το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου και όπως θα διαβάσετε, έχει αρχίσει και ξεφεύγει λίγο…
Picture
-Aξιότιμοι κάτοικοι του Κίρμαχαλε, προσωπικά και εξ ονόματος του κόμματος Φιλία- Ισότητα- Ειρήνη σας χαιρετίζω με σεβασμό. Αξιότιμοι ομογενείς  για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μια μέρα έμεινε.  Και πριν από αυτές, έχουμε ζήσει και άλλες τοπικές εκλογές. Επί χρόνια ψηφίζουμε Έλληνες υποψήφιους. Αυτοί όμως τι κάνουνε ; Προεκλογικά γυρνάνε στις μειονοτικές γειτονιές μας και στα χωριά μας και δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις. Και αφού υποσχεθούνε πολλά πράματα, μετά τις εκλογές ξεχνάνε τον Τούρκο της Δυτικής Θράκης.

-Αγαπητοί μου κάτοικοι του Κίρμαχαλε, βλέπω ότι ένας από τους οικισμούς της Κομοτηνής που έχουνε μείνει πολύ πίσω είναι το Κίρμαχαλε. Γιατί; Γιατί το Κίρμαχαλέ ; Εγώ ξέρω πολύ καλά τον λόγο. Διότι όπως φάνηκε το 1990 και το 1995 κατοικείται από περήφανους  γνήσιους  Τούρκους, μουσουλμάνοι και Τούρκοι.

Το Κίρμαχαλέ έμεινε πίσω και δεν του παρασχέθηκαν υπηρεσίες, διότι κατοικείται από Τουρκομουσουλμάνους.  Αυτό το ξέρετε όλοι.  Και τώρα βγήκαν και λένε στην μειονότητα : ¨ Να, εμείς αν εκλεγούμε έτσι θα κάνουμε, αυτοί είναι διασπαστές,  αυτοί δεν θα μπορέσουν να βγάλουν σύμβουλο, αυτοί θα χαθούνε¨ . Μα καλά ο Τούρκος της Δυτικής Θράκης δεν ξέρει την δουλειά του ;

-Οι εχθροί πλέον έχουν φοβηθεί.  Ακόμα και ο κύριος Παπανδρέου κάλεσε τους μειονοτικούς βουλευτές και τους ρώτησε ¨Τι γίνεται στην Δυτική Θράκη ;¨.  Τι γίνεται στην Δυτική Θράκη ; Ο Τούρκος της Δυτικής Θράκης πλέον θέλει να σηκώσει το κεφάλι του από αυτήν την ταλαίπωρη ζωή. Το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο. Άρχισε ο αγώνας διεκδίκησης των δικαιωμάτων. Εμείς παραλάβαμε την κληρονομιά του συγχωρεμένου γιατρού Αχμέτ Σαδίκ.

- Βλέπουμε στον δήμο από τους 200 υπαλλήλους, μόνο οι δύο είναι Τούρκοι. Όχι, εμείς αυτό δεν το δεχόμαστε. Αν δεν πάρετε 50-60 υπαλλήλους, μια μέρα αυτή η δημαρχία θα πέσει στο κεφάλι σας. Προσέξτε σας το λέω από εδώ. Αν δεν πάρετε 50-60 Τούρκους υπαλλήλους, αν δεν υπηρετήσετε τις δικές μου γειτονιές, αυτήν τη δημαρχία θα την γκρεμίσουμε στο κεφάλι σας ! Εμείς δεν πάμε εκεί να είμαστε στην σκιά των Ελλήνων. Θα δείτε τι θα κάνουμε μετά τις εκλογές. Εμείς παραλάβαμε την σημαία του συγχωρεμένου γιατρού Αχμέτ Σαδίκ¨.
τούρκικα νέα

ΣΧΟΛΙΟ:Πάντως παρά τους υψηλούς τόνους, το καράβι του τουρκοσυνδυασμού, δεν τραβάει. Και αυτό φαίνεται και από την μικρή προσέλευση του κόσμου στις ομιλίες.Leave a Reply.

  free counters
  Picture
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  Picture
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  Picture
  ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Picture
  Picture
  Picture

  ΚΛΥΣΜΑ
  σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture

  Archives

  July 2012
  June 2012
  May 2012
  April 2012
  January 2012
  December 2011
  November 2011
  October 2011
  September 2011
  August 2011
  July 2011
  June 2011
  May 2011
  April 2011
  March 2011
  February 2011
  December 2010
  November 2010
  October 2010