Picture
Νέα εμφάνιση τουρκικού πολεμικού πλοίου σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Η τουρκική κορβέτα "Μπόντρουμ",έφθασε τις πρώτες πρωϊνές ώρες ανοιχτά της Κύμης!

Η τουρκική κορβέτα είχε βγει από τα Δαρδανέλια,έπλευσε νότια της Θάσου και μετά έφθασε μεταξύ Κύμης-Σκύρου. Παρακολευθείτε διαρκώς από πλοίο του ελληνικού ΠΝ.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά στη Χίο.Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ "η Τουρκική Κορβέτα Bodrum ευρισκόμενη τις βραδινές ώρες της 21 Δεκ  σε διεθνή ύδατα του ΒΑ Αιγαίου και ακολουθώντας νοτιοδυτική πορεία εισήλθε σε Εθνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ευβοίας και Σκύρου τις πρώτες πρωινές ώρες της 22 Δεκ .

Στη συνέχεια ακολουθώντας νοτιοανατολική πορεία κινήθηκε σε διεθνή ύδατα του κεντρικού Αιγαίου.

Σε όλη τη διάρκεια της κίνησης της παρακολουθείτο από ελληνικά πολεμικά πλοία".
 
Picture
ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ – ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ:

1. Η περιοχή ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής που έχει χαρακτηρισθεί Τοπίο ιδιαίτερου Φυσικού Κάλους. ΦΕΚ 852/Β/3.9.1980

2. Η περιοχή είναι Ιστορικός και Αρχαιολογικός Χώρος. ΦΕΚ 1070/Β/29.12.1995


3. Στο κέντρο του χώρου στον οποίο σχεδιάζεται να τοποθετηθεί ο χώρος απόθεσης απορριμμάτων υπάρχει πηγή.


4. Το υδατόρευμα Μουζάκι διασχίζει κατά μήκος όλο το χώρο των εγκαταστάσεων.


5. Η περιοχή είναι πλούσια σε ορυκτό τόσο σε ποσότητες όσο και σε ποικιλία μεταλλευμάτων.


6. Υπάρχουν αρχαίες μεταλλευτικές στοές που χρονολογούνται από το 5ο Π.Χ. αιώνα.


7. Η περιοχή είναι κηρυγμένη αναδασωτέα.


8. Μέσα στον προτεινόμενο χώρο υπάρχει νόμιμη κατοικία.


9. Η περιοχή απέχει λιγότερο από 1200 μέτρα από τα όρια οικισμού (Πλάκα) που προϋπήρχε του 1923.


10. Το σεισμικό ρήγμα της περιοχής τέμνει κάθετα τον προτεινόμενο χώρο, ενώ την περιοχή διασχίζει ο αγωγός φυσικού αερίου.


Όλα τα παραπάνω αποτελούν επίσημα κριτήρια αποκλεισμού για χωματερή. Ωστόσο μελετητές και κρατικές υπηρεσίες τα αγνόησαν κι έτσι επελέγη με νόμο της Βάσως Παπανδρέου το 2003 το Οβριόκαστρο Κερατέας.


Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ

 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Φωτ.: ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

«Ζούμε μια δημοκρατική χούντα», έλεγε Σάββατο βράδυ ένας ανήλικος κάτοικος Κερατέας στα οδοφράγματα της λεωφόρου Λαυρίου, στον κόμβο Βιομηχανικού Πάρκου, όπου συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες και οι οδομαχίες για να μην περάσει ο ΧΥΤΑ.

Picture
Για άλλη μια φορά οι διμοιρίες της ντροπής χτύπησαν ηλικιωμένους ανθρώπους.
Η αστυνομία το προηγούμενο βράδυ απομακρύνθηκε από τον κόμβο. Προτού όμως αποχωρήσει, συνέβησαν τα ακόλουθα: τα εκατοντάδες μπουκάλια νερού που είχαν αφήσει κατά την άτακτη φυγή τους οι κάτοικοι, τρύπησαν. Το CD player που έπαιζε χριστουγεννιάτικα και λαϊκά τραγούδια εξαφανίστηκε, ενώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχαν στολίσει στον δρόμο, όχι απλώς αποκαθηλώθηκε, αλλά πριονίστηκε (!) στα δύο.

Κατά τ' άλλα, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών από καουτσούκ, κατέβασαν τα παντελόνια ενός συλληφθέντος, χτύπησαν γι' άλλη μια φορά ηλικιωμένους ανθρώπους και φώναζαν «χούντα, ρε» στον κόσμο που έτρεχε να σωθεί. Οι κάτοικοι τόσο της Κερατέας όσο και όμορων δήμων επιμένουν: «Οχι ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο. Οχι στο κράτος των εργολάβων. Οχι στο κράτος της παρανομίας».

Η Κερατέα ζει υπό καθεστώς κατοχής. Εκατοντάδες αστυνομικοί έχουν αποκλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Οβριόκαστρο. Οι δυνάμεις τους αριθμούν κάπου τους 2.000 αστυνομικούς. Παντού υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα.

Για να περάσεις: μίνι ανάκριση, φακοί στο πρόσωπο, επίδειξη ταυτότητας, επιβεβαίωση στοιχείων και ψάξιμο τόσο του Ι.Χ. όσο και των επιβατών. Οι κάτοικοι όμως επιμένουν. Ούτε για εορτασμό γενεθλίων δεν απομακρύνονται. Η τούρτα που έσβησε νεαρός διαδηλωτής μπροστά στα ΜΑΤ έγραφε: «Οσες πέτρες έριξες, διπλά να είναι τα χρόνια σου».

Picture
Οι πλαστικές σφαίρες από καουτσούκ, που έριχνε η αστυνομία, σίγουρα πονάνε. Από κοντά μπορεί και να σκοτώσουν.

Κυνηγητό

Το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησαν οι διμοιρίες με τις κλούβες και την «αύρα» να κατηφορίζουν με προορισμό τον κόμβο όπου βρίσκονταν χιλιάδες κάτοικοι. Από μεγάφωνα τους φώναζαν: «Είναι εντολή εισαγγελέα να πάτε πίσω στο χωριό. Γυρίστε σπίτια σας». Μέχρι και τον κόμβο, ο κόσμος υποχωρούσε ειρηνικά, αλλά φώναζε πίσω στο μεγάφωνο... και τα φερέφωνά του:

«Με περισσότερο πάθος απαιτεί ο Πάγκαλος και ο Μπόμπολας να δίνετε τα προστάγματα». Από το Σάββατο βρίσκεται στην περιοχή και ο Ερυθρός Σταυρός: το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών, συγκεκριμένα, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Κερατέας για την περίθαλψη τόσο των πολιτών όσο και των αστυνομικών και δημοσιογράφων.

Κατά την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων, χιλιάδες άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν προς τα πίσω πανικόβλητοι. Απλοί άνθρωποι, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά. Κάποιοι με τα κατοικίδιά τους. Ομως η αστυνομία δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Τουλάχιστον δύο διμοιρίες ΜΑΤ βρίσκονταν κρυμμένες στα χωράφια και επιτέθηκαν στους πολίτες από μπροστά. Ο κόσμος παγιδεύτηκε. Οι νεότεροι, τουλάχιστον, μπόρεσαν και πήδηξαν πάνω από τις προστατευτικές μεταλλικές μπάρες της λεωφόρου, κουτρουβάλησαν όπως όπως στην απότομη κατηφόρα και χάθηκαν στο σκοτάδι, μέσα στα χωράφια με τις ελιές.

Από πάνω τους, βέβαια, βροχή τα δακρυγόνα και τα χημικά, που προκαλούν πανικό και αίσθημα εμετού. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία όμως δεν μπορούσαν ούτε να πηδήξουν ούτε να τρέξουν. Αλλά και να μπορούσαν, ήταν περικυκλωμένοι. Ασφυκτιούσαν και καλούσαν σε βοήθεια. Αλλοι πήγαιναν προς τα πίσω, άλλοι προς τα μπρος και όλη την ώρα συγκρούονταν μεταξύ τους.

Οπως ο παίκτης του μπάσκετ χτυπά τα χέρια όλων όσοι κάθονται στον πάγκο μόλις βγαίνει αλλαγή, έτσι και οι αστυνομικοί έτρεχαν χτυπώντας με δύναμη τα κεφάλια μεγάλων σε ηλικία ανθρώπων, που βρίσκονταν εκεί και προσπαθούσαν να γλιτώσουν.

Το μοναδικό τους «έγκλημα»: ότι θέλουν να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, την ποιότητα της ζωής τους και το μέλλον των παιδιών τους. «Θάβετε σαν σκουπίδι το αίσθημα της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας αυτού του τόπου», είπε την Κυριακή το πρωί σε συγκεντρωμένο πλήθος ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος.

Δυο συλλήψεις

Στην αστυνομική έφοδο του Σαββάτου συνελήφθησαν ένας 15χρονος και ένας 19χρονος, από Κερατέα και Καλύβια αντίστοιχα. Οι αστυνομικοί κατέβασαν το παντελόνι του 15χρονου, ενώ τα χέρια του ήταν δεμένα με χειροπέδες πισώπλατα.

Ο δε 19χρονος είχε στην κατοχή του μόνο τσιγάρα και κινητό τηλέφωνο. Θα τον παρέπεμπαν για πλημμέλημα, αλλά φορούσε κασκόλ (Παρασκευή βράδυ είχε -2 βαθμούς), που θεωρήθηκε απόκρυψη στοιχείων προσώπου και έτσι θα παραπεμφθεί για κακούργημα. Για τις δύο συλλήψεις, ο απερχόμενος δήμαρχος Κερατέας, Σταύρος Ιατρού, είπε πως είναι «βαρύ το τίμημα για την πόλη μας.

Το κράτος μάς δείχνει τα δόντια του. Πρέπει να συμπαρασταθούμε στα παιδιά μας». Από την πρώτη στιγμή στα οδοφράγματα βρίσκονται όλοι οι τοπικοί -απερχόμενοι και ανερχόμενοι- «καλλικρατικοί» άρχοντες καθώς και πολλοί ιερείς.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ

Προβληματισμένος για τη βία αλλά και αποφασισμένος εμφανίζεται ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής. Μαζί με τον δήμαρχο Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, και τη συμμετοχή βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής, του νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λεωνίδα Κουρή, και δεκάδων ακόμα εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα αναλάβουν πρωτοβουλίες αλλά και «το δύσκολο έργο της αναζήτησης διαλόγου με τους αρμόδιους υπουργούς».

Ο ΕΥΤΥΧΗΣ

Οσο παράξενο και να ακούγεται, ανεπίσημη «μασκότ» των κινητοποιήσεων είναι ένας αστυνομικός των ΜΑΤ που λέγεται «Ευτύχης».

Ο Ευτύχης ήταν εμπροσθοφυλακή σε κάποια διμοιρία που εφορμούσε. Κάποια στιγμή, η διμοιρία άλλαξε γνώμη και υποχώρησε. Ο Ευτύχης όμως δεν το κατάλαβε και έμεινε μόνος. «Ευτύχη», φώναζαν από μακριά οι συνάδελφοί του, «γύρνα πίσω».

Ολη η Κερατέα τότε άκουσε πως υπάρχει ένας άντρας των ΜΑΤ που λέγεται Ευτύχης. Μέχρι και μπλουζάκι έγινε, που γράφει: «Ευτύχη, σε αγαπάμε». Αλλού βέβαια, «Ευτύχη, θα σε κάνουμε δυστύχη...». *

Picture
Δύο «ΟΧΙ» με κεφαλαία συναντιούνται γύρω από μια φωτιά. «ΟΧΙ στη διαπλοκή στον Τύπο», η «Ε», «ΟΧΙ στο Κράτος των εργολάβων» η Κερατέα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
 
Picture
Οκτώ μήνες μετά την υπογραφή του μνημονίου οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλέον τις συνέπειες του λάθος δρόμου που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Αποσύρουν την όποια εμπιστοσύνη προς τον Γ. Παπανδρέου και αποδέχονται ότι η θέση της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά για άλλη πολιτική πρόταση δικαιώνεται.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα της εταιρείας RASS (Παρόν, 19/12) είναι εντυπωσιακό ότι, σε όλες ανεξαιρέτως τις ερωτήσεις, σχηματίζεται μία μεγάλη πλειοψηφία 2/3 που διαφωνεί με τις επιλογές της κυβέρνησης δηλώνοντας πλέον ότι δεν την εμπιστεύεται.

Συγκεκριμένα, το 69,4% των ερωτηθέντων απαντά ότι Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση (διαφωνεί το 29,3%).

Το 67,7% παραδέχεται ότι χρειαζόταν διαφορετικό μίγμα μέτρων λιγότερο περιοριστικό και με έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομίας (διαφωνεί το 27,6%) δικαιώνοντας τη θέση της Ν8 και του Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με το 65,7% των πολιτών τελικά η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να υιοθετεί όλες τις απαιτήσεις της τρόικας (διαφωνεί το 31,4%).

Αντίστοιχη διαφοροποίηση από τις επιλογές της κυβέρνησης δηλώνεται και για το πρόσφατο νομοσχέδιο των εργασιακών σχέσεων, τα μέτρα του οποίου θεωρούνται από το 64,1% ότι οδηγούν σε εργασιακό μεσαίωνα, με το 68,9% να απορρίπτει την προβλεπόμενη μείωση μισθών στον Ιδιωτικό Τομέα.

Η κοινή γνώμη άλλωστε, απορρίπτει και τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού για δήθεν συναίνεση, θεωρώντας κατά 64,9% ότι αναζητά συμμάχους σε αντιλαϊκά μέτρα που έχει ήδη πάρει, έναντι του 30,4% που πιστεύει ότι έχει ειλικρινείς προθέσεις.

Επιπροσθέτως, οι πολίτες δεν ξεχνούν την προηγούμενη στάση του Γ. Παπανδρέου όταν ήταν στην αντιπολίτευση και θεωρούν κατά 57,9% ότι αν υπήρχε συναίνεση στα (ηπιότερα έτσι ή αλλιώς) μέτρα που πρότεινε η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το μνημόνιο (διαφωνεί το 36,5%).

Πήραμε λάθος δρόμο. Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ χειρότερα απ’ ότι πίστευαν οι πολίτες που επέλεξαν το ΠΑΣΟΚ τον περυσινό Οκτώβριο, με αποτέλεσμα το 82,4% να θεωρεί σήμερα ότι η Ελλάδα αποδυναμώνεται, έτσι ώστε μπορεί να υπάρξουν ακόμα και απώλειες στα εθνικά θέματα.

Οι πολίτες αναζητούν διέξοδο από τη σημερινή «βαριά κοινωνική και πολιτική ατμόσφαιρα που αιφνιδιαστικά, χωρίς διάλογο, χωρίς συναίνεση, χωρίς προγραμματισμό, μεταβάλλει τους όρους ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες» συμφωνώντας κατά 66% με τη σχετική πρόσφατη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.
 
Picture

ΓΡΑΦΕΙ Ο:
Γ.ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Κύπρος έδειξε το δρόμο, αλλά φαίνεται ότι η Αθήνα άλλα έχει στο μυαλό της.

Αναφέρομαι στη συμφωνία Κύπρου - Ισραήλ, που καθορίζει τις λεγόμενες Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες.

Πρόκειται για τη δεύτερη συμφωνία, καθώς έχει προηγηθεί αντίστοιχη με την Αίγυπτο. Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, η συμφωνία αυτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εκμετάλλευση του θαλάσσιου και υποθαλάσσιου πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.λπ.) στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Επειδή μάλιστα η Αγκυρα προσπαθεί και εκεί να επιβάλει με το «έτσι θέλω» νέα δεδομένα, που αγνοούν το Διεθνές Δίκαιο, για να πάρει τη μερίδα του λέοντος από τον υποθαλάσσιο πλούτο, που, όπως όλα δείχνουν, υπάρχει στην περιοχή, οι Κύπριοι -με μια έξυπνη και αποφασιστική κίνηση- την έβαλαν στη γωνία. Πώς; Απλά συμμάχησαν για το θέμα αυτό με μια ισχυρή δύναμη της περιοχής, το Ισραήλ, το οποίο αυτή την εποχή είναι σε έντονη αντιπαράθεση με τους Τούρκους.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι ο Ερντογάν πολύ δύσκολα, με μεγάλο αλλά και επικίνδυνο κόστος, θα επιχειρήσει να κάνει τους γνωστούς τσαμπουκάδες, στέλνοντας πολεμικά πλοία να σταματήσουν υποθαλάσσιες έρευνες από ερευνητικά σκάφη που θα προστατεύονται από το ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό.

Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση δεν φροντίζει να πράξει ανάλογα. Δηλαδή, να δημιουργήσουμε στρατηγικές συμμαχίες με ισχυρές χώρες, για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τον υποθαλάσσιο πλούτο στο Αιγαίο. Για παράδειγμα, ένας άξονας Αθήνας, Λευκωσίας, Τελ Αβίβ θα έκοβε κάθε όρεξη για τις τουρκικές προκλήσεις στις θάλασσές μας.

Ετσι, η Αγκυρα, λόγω της εγκληματικής ολιγωρίας της Αθήνας, γράφει στα παλιά της τα παπούτσια το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, δεν αναγνωρίζει το νομικό καθεστώς του Καστελλόριζου -ότι δηλαδή έχει υφαλοκρηπίδα- και απλώς πιέζει συνεχώς για συνεκμετάλλευση 50-50 του Αιγαίου.

Ισως, βέβαια, να ξέρει κάτι παραπάνω ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, κ. Νταβούτογλου, ο οποίος σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι η Τουρκία κάνει ήδη μπίζνες με τον κ. Παπανδρέου στο Αιγαίο.

Με ποιους όρους και δεδομένα; Αγνωστο… Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απαξιώνει να βγάλει έστω μια τυπική ανακοίνωση για την απίστευτη αυτή δήλωση που αποκαλύπτει την ύπαρξη μυστικής διπλωματίας.

Το τραγικό στην υπόθεση, πάντως, είναι ότι η εγκληματική ολιγωρία του υπ. Εξωτερικών δείχνει μια αδυναμία αντίδρασης της χώρας μας που την εκμεταλλεύονται και άλλοι. Ηδη η Αλβανία -προφανώς υποκινούμενη από την Τουρκία- αρνείται να επικυρώσει διμερή συμφωνία με τη χώρα μας για την κήρυξη Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών. Προφανώς, μάθανε ότι είμαστε… μπόσικοι και πλάκωσε και ο Μπερίσα…

 
 
Picture
Το  Σάββατο, 4  Δεκεμβρίου 2010,  έγινε  ο         επίσημος εορτασμός της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Πυροβολικού, στο Στρατόπεδο «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ», στη περιοχή   Αγίας Βαρβάρας.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού ε ριφθησαν χαιρετιστήριες βολές, και πραγματοποιηθηκε στατική έκθεση μέσων και οπλικών συστημάτων Πυροβολικού, έκθεση ιστορικών φωτογραφιών και ενθυμημάτων Πυροβολικού και κατάθεση στεφάνων.

Στην εκδήλωση θα τελεσθηκαν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Χατζηδάκη, ο οποίος κατά την τουρκική εισβολή του 1974 ήταν ο Διοικητής της 173 Μοίρας Αντιαρματικού Πυροβολικού (ΜΑ/ΤΠ και φονεύθηκε στις 22 Ιουλίου 1974 κατά την διάρκεια αεροπορικής προσβολής.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της Κύπρου, κ. Χρίστος  Πατσαλίδης.

Picture
Picture
Picture
 
Picture
Από 12 έως14 Δεκεμβρίου 2010,πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή εκπαίδευση από το προσωπικό του 88 Τάγματος Υγειονομικού στη Λήμνο.

Κατά την εκπαίδευση διεξήχθη υποδειγματική επίδειξη λειτουργίας του Τάγματος Υγειονομικού σε συνθήκες εκστρατείας, με την αντιμετώπιση περιστατικών απωλειών υγείας (ασθενείς – τραυματίες) από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Στιγμιότυπα από την διεξαχθείσα εκπαίδευση καθώς και την οργάνωση του Τάγματος Υγειονομικού σε συνθήκες επιχειρήσεων φαίνονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
 
Picture
O ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ. ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ  ΟΙ 7 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ  ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΣΤΑ...ΜΑΤ
Picture
ΑΝΤΙΧΥΤΑ  24ΩΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
 
Picture
 

-Πολυαγαπημένοι εν Θρύλο αδερφοί,περάσαμε κι εμείς από το "απόρθητο κάστρο",το νέο γήπεδο της Λάρισας! Ζήτω οι πρωταθλητές χειμώνα!


-Τώρα στον σχολιασμό των αγωνιστικών.Στο πρώτο μέρος,είδαμε έναν Ολυμπιακό με pressing,κατοχή,ευκαιρίες και ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα το οποίο καρποφόρησε με το γκόλ που ξεκίνησε από απίστευτη κίνηση του Όλοφ και ο Κατσιαρός το έστειλε στην εστία της ομάδας του (μπράβο αγόρι μου,συγχαρητήρια!!).


-Στο δεύτερο,έπεσαν οι ασφάλειες.Η Λάρισα,αν και ανίκανη να σκοράρει,κέρδισε κατοχή και βρήκε πατήματα.


-Στους θετικούς της βραδιάς οι: Ιμπαγάσα (μη μου συγχίζετε τη μινιατούρα μου),Μέλμπεργκ (ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι του Σουηδού),Αβραάμ (τι να μασήσει το σκυλί του πολέμου),Πάρντο (φτάνει η εξαιρετική του επέμβαση στο 40'),ενώ κατα διαστήματα είδαμε καλό παιχνίδι και από τους Ζαϊρί,Ουρτάδο (!!!!!),Μπράβο.

-Δραστήριος και ο Ριέρα,αλλά παραμένει τσούφιος.Περιμένω απ'αυτόν το 2011 περισσότερα πράγματα,γιατί μπορεί.

-Καλέ πως σακατεύτηκε έτσι ο Φουστέρ...Σαν να έχει κάνει μπότοξ είναι.

-Ερνέστο,η ομάδα συνεχίζει να παίζει ένα ημίχρονο το maximum.Τι θα κάνουμε?? Δεν θα συνεχίσουμε να καρδιοχτυπάμε σε κάθε ματς,έτσι δεν είναι???


-Πω πω κάτι μάγκεεεεεεεες!!! Και πως τυχαίνει ρε παιδιά κάθε φορά που παίζουν με τον Ολυμπιακό όλοι να θυμούνται το γόητρο και την δυναμική της ομάδας τους εεεεε??

Picture
Δεν πειράζει...Του χρόνου καλά να περάσετε στην Β'Εθνική.

-ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ.
ΕΕΕΕΕ ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!!!1


-Τώρα τι θέλω.Λίγη προσοχή στην Τρίπολη!!!!! Ένα γρήγορο γκολ,καλή λειτουργία του ομάδας και πάμε για καλά Χριστούγεννα.


-Χαμός στην superleague! Μαρινάκης vs Κωνσταντινίδης,Mαρινάκης vs Πατέρας,Πατέρας vs Μπέος και ζητώ συγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποιον!!! Φάτους Βαγγέλα,φάτους!!!

(Νέο μπινελίκι:Άντε απο δω ρε Φιλιππίδη!!!).


-Είναι το κρύο,είναι το κρύο τσουχτερό...-5, -13... Ευτυχώς δηλαδή που οι άνθρωποι έχουν παλτά!!!

-Τι γίνεται ρε Ευρωπαίοι??? Που οδεύει τέλος πάντων αυτό το διπλωματικό σώμα????


-Διαλύεται ο πολυκωμικός.Αποχώρησε ο Φευγιόπουλος.Τους ξεφτίλισε ο Ολυμπιακός Βόλου και...Η περιοδεία του τσίρκου,συνεχίζεται.

Ραντεβού μετά τον αγώνα του κυπέλου,

Γαυρίνα
    free counters
    Picture
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Picture
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΙ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    Picture
    ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    Picture
    Picture
    Picture

    ΚΛΥΣΜΑ
    σ’ έναν τρελό κόσμο η απλή, καθημερινή λογική δεν επαρκεί – αλλά η αληθινή νοημοσύνη δε στηρίχτηκε ποτέ στη λογική όσο στη διαίσθηση και τη φαντασία.

    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture
    Picture

    Archives

    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011
    February 2011
    December 2010
    November 2010
    October 2010